بین‌الملل 17:14 - 29 مهر 1400
حمله تروریستی با موشکی پیشرفته به حشد شعبی در شرق استان صلاح الدین ناکام ماند.

ناکام ماندن حمله به حشد شعبی با موشکی پیشرفته در شرق صلاح الدین

به گزارش ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز، حشد شعبی حمله تروریستی با موشکی پیشرفته در شرق استان صلاح الدین را خنثی کرد.

در بیانیه سازمان حشد شعبی آمده است، برپایه اطلاعات امنیتی نیروهای حشد توانستند موشکی را که قرار بود یگانی از لشکر ۵۲ حشد شعبی در شرق استان صلاح الدین را هدف گیرد، خنثی کنند.

به گفته منابع امنیتی، این موشک از نوع کروز ۳۵۸ بوده است که می‌تواند بالگردهای نظامی پیشرفته و اغلب هواپیماهای بدون سرنشین و هواپیماهای باری را سرنگون کند.

بر اساس گفته‌های کارشناسان نظامی، پیکره این موشک از ۳ قسمت ساخته شده است؛ ۲ موتور و کلاهک انفجاری. این موشک را می‌توان با پرتابگرهای غیر پیچیده شلیک کرد؛ امری که به شلیک‌کنندگان آزادی عمل بیشتری در همه شرایط جوی می‌دهد.

انتهای پیام


11282708
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ترکیه می‌گوید هواپیمای حامل رئیس ستاد کل ارتش لیبی و ۴ نفر دیگر پس از دریافت سیگنال فرود اضطراری در نزدیکی آنکارا سقوط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا این هفته تعداد زیادی نیرو و تجهیزات را در بحبوحه تنش‌های فزاینده با ونزوئلا به کارائیب اعزام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلژیک بیانیه مداخله خود را در پرونده نسل‌کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پس از گفت‌و‌گو با رئیس کمیسیون اروپا گفت که مذاکرات جاری «می‌تواند وضعیت را به طور اساسی تغییر دهد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل در جلسه امروز خود به بررسی گزارشی در مورد ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد برجام می‌پردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهرک‌نشینان اسرائیلی شبانه به یک خانه فلسطینی در جنوب کرانه باختری اشغالی اسرائیل حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا آرشیو جدیدی از حدود ۳۰ هزار سند مرتبط با پرونده جفری اپستین را منتشر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه از آمریکا خواست تا ذخایر هسته‌ای خود را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است