سیاسی 15:16 - 19 اردیبهشت 1400
رئیس قوه قضائیه که به همدان سفر کرده است گفت: به علت علقه‌ای که به استان همدان دارم دوست داشتم در تجمعات مردمی حضور پیدا می کردم و از نزدیک عرض سلام داشتم اما امکان انجامش نیست.

رئیس قوه قضائیه: متأسفانه امکان اجتماعات مردمی را در همدان نداریم

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی در بدو ورود خود به فرودگاه همدان، اظهار کرد: در ایام ماه مبارک رمضان توفیق سفر به استان همدان را پیدا کردیم و باید عذرخواهی کنم از مردم و مسئولان عزیز استان که سفر ما به علت شرایط کرونایی با تأخیر انجام شد. قرار بود این سفر یک ماه و نیم قبل انجام شود اما به علت شرایط استان امکان سفر مهیا نشد اما چندی پیش وقتی از ستاد کرونا سفر به استان همدان را پیگیری کردیم گفتند اکنون شرایط انجام سفر هست، پس سفر را انجام دادیم. 

وی گفت: همدانی‌ها تاریخ بسیار روشن و نورانی تمدنی در این استان دارند و تمدن اسلامی که در این استان رقم خورد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم رشادت ها به ویژه در هشت سال دفاع مقدس، نقش پشتیبانی همدان مثال زدنی بود، به شهدا و علمای این استان درود می فرستیم.

رئیسی تصریح کرد: امیدواریم که سفر ما که سفر یک هیئت ۲۵ نفره به استان است که مدتی است در استان مسائل را در حوزه قضایی بررسی کردند، ان‌شاءالله هم گزارش هیئت ۲۵ نفره را داشته باشیم و هم دیدارهایی که امکان انجامش با حضور مردم عزیز نیست، در وضعیت مناسبی انجام می شود. 

وی با بیان اینکه در این سفر امکان اجتماعات مردمی را نمی توانیم داشته باشیم، خاطرنشان کرد: به علت علقه ای که به این استان دارم دوست داشتم در تجمعات مردمی حضور پیدا می کردم و از نزدیک عرض سلام داشتم اما امکان انجامش نیست. بنابراین به میزان شرکت در شورای اداری استان با مدیران و شورای قضایی که امکان دارد، جلساتی خواهیم داشت و در نهایت هم در دیدار با نماینده مقام معظم رهبری، استاندار و رئیس کل دادگستری و دیگر مسئولان گزارشات واصله را بررسی می کنیم.

رئیس قوه قضائیه در پایان مطرح کرد: آنچه توانستیم در استان تصمیم بگیریم انجام می دهیم و اگر امکان نبود در مرکز پیگیری می کنیم. 

انتهای پیام 


11058923
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ایران تحرکات دشمنان را با دقت کامل رصد می‌کند، گفت: تولید تسلیحات ایران لحظه‌ای متوقف نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند، گفت: امروز نیروی دریایی ارتش به یکی از بازیگران تأثیرگذار امنیت دریایی در منطقه و فراتر از آن تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: دشمنان ما پیمان­‌شکن، جنگ‌­افروز و فریبکارند و به هیچ قانون بین­‌المللی و هنجار انسانی پایبند نیستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره حواشی جلسه این کمیسیون در یزد توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس از تاخیر ۲ ساعته آغاز فعالیت کلیه مدارس، ادارات و مؤسسات دولتی به مناسبت شب یلدا خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر ایران در بلژیک بر اهمیت حفظ و تقویت روابط دوجانبه و گسترش ارتباطات و رایزنی‌ها در عرصه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت این کشور در سطح اتحادیه اروپا تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ما برای یک توافق عادلانه و متوازن که از طریق مذاکره حاصل شود آماده‌ایم، اما برای پذیرش دیکته آماده نیستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است