سیاسی 21:40 - 04 تیر 1401
آیت‌الله رئیسی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود.

رئیس‌جمهور: تمامی ارز ترجیحی در دولت قبل مصرف شده بود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور شامگاه امروز شنبه (4تیر) در ششمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم، اظهار داشت: گفتگوی مردم برای دولت مغتنمی است و فرصت خوبی است که تمام مدیران دولت با مردم ارتباط داشته باشند و بنده حتی در قوه قضاییه حضور داشتم ارتباط با مردم را داشتم زیرا این ارتباط با مردم فی نفسه خوب است، چون شنیدن کی بود مانند دیدن و وقتی دربین مردم حضور پیدا می‌کنم تمام مشکلات مردم شنیده می‌شود.

وی افزود: بنده در جلسات دولت همواره تأکید داشتم که ارتباط با مردم حفظ شود و از مدیران استانی هم درخواست کردم که این مورد را در استان ها انجام دهند.

رییس‌جمهور با اشاره به هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود و وقتی از مجلس اصلاح ارز ترجیحی را درخواست کردیم، متاسفانه مجلس به فوریت آن رای نداد، در حالی که می بایست باید از همان روز اتفاق می افتاد اما شرایط و زیرساخت ها خوب نبود از این رو با اجازه از رهبر انقلاب ۷ ماه را گذراندیم.

در حال تکمیل...


11604807
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید دولت اعلام کرده که وام ازدواج افزایش نمی‌یابد، اما این امر بستگی به نظر نهایی نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که امروز خیابان‌های ایران صحنه بازنمایی عینی نسبت ملت و حاکمیت بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه کشورهای چین، هند، ترکیه، کرواسی، ونزوئلا، مالزی، ازبکستان، کوبا، بلاروس و اردن در پیام‌های جداگانه‌ای به سید عباس عراقچی، فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی دفاع ایران با تأکید بر اینکه مؤلفه‌های اصلی قدرت دفاعی کشور وارد روند مذاکرات نخواهد شد، اعلام کرد گفت‌و‌گو‌ها تنها در صورت پیگیری واقع‌بینانه و بر پایه احترام متقابل می‌تواند به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: زمان دور بعدی مذاکرات هنوز مشخص نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های امنیتی در واکنش به تهدیدات دشمنان گفت: در صورت هرگونه اقدام خصمانه علیه کشورمان، پاسخ ما قدرتمندانه و فراتر از تصور دشمنان خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سران ۴ کشور دیگر با ارسال پیام‌هایی چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کشورمان با تقدیر از هنرمندنی که به رقم طعنه‌ها ایستادند گفت: چاره‌ای نداریم جز اینکه بمانیم و مملکت را بسازیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است