سیاسی 21:40 - 04 تیر 1401
آیت‌الله رئیسی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود.

رئیس‌جمهور: تمامی ارز ترجیحی در دولت قبل مصرف شده بود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور شامگاه امروز شنبه (4تیر) در ششمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم، اظهار داشت: گفتگوی مردم برای دولت مغتنمی است و فرصت خوبی است که تمام مدیران دولت با مردم ارتباط داشته باشند و بنده حتی در قوه قضاییه حضور داشتم ارتباط با مردم را داشتم زیرا این ارتباط با مردم فی نفسه خوب است، چون شنیدن کی بود مانند دیدن و وقتی دربین مردم حضور پیدا می‌کنم تمام مشکلات مردم شنیده می‌شود.

وی افزود: بنده در جلسات دولت همواره تأکید داشتم که ارتباط با مردم حفظ شود و از مدیران استانی هم درخواست کردم که این مورد را در استان ها انجام دهند.

رییس‌جمهور با اشاره به هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود و وقتی از مجلس اصلاح ارز ترجیحی را درخواست کردیم، متاسفانه مجلس به فوریت آن رای نداد، در حالی که می بایست باید از همان روز اتفاق می افتاد اما شرایط و زیرساخت ها خوب نبود از این رو با اجازه از رهبر انقلاب ۷ ماه را گذراندیم.

در حال تکمیل...


11604807
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در جمع نمازگزاران شهر کراچی، گفت: امروز وحدت در امت اسلامی نه یک ضرورت بلکه سنت الهی است تا امت اسلامی یکپارچه و محکم در مقابل رژیم صهیونیستی خونریز بایستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه ایران گفت: تشکیل دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی در فلسطین ضرورتی قطعی و تاریخی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نخست وزیر پاکستان، تاکید کرد: ما بیش از هر زمانی نیازمند توسعه همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی میان دو کشور هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به سهم ۴۲ درصدی بانک آینده از ناترازی کل نظام بانکی، تصریح کرد: آیا تحریم باید اراده ما را برای دفاع از سرمایه بیت‌المال جدی‌تر می‌کرد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد که با حمایت دولت و همکاری یونسکو و کشور‌های مختلف، منشور حقوق بشر کوروش به ثبت جهانی رسید و ایران در روند مذاکرات و تدوین قطعنامه نقش محوری داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت ورزشکار با اخلاق، غیور و مستعد تیم ملی والیبال کشورمان، مرحوم صابر کاظمی را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیچ کشور مسلمانی نباید به خود اجازه دهد که با دشمن اسلام و مسلمین ارتباط برقرار کند. صلح تحمیلی و جنگ تحمیلی باعث خواهد شد که هیچ کشوری در جهان اسلام قوی و مستقل نباشد
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت همکاری همگانی برای حل مشکلات کشور گفت: فراموش نکنید وفاق جاده دوطرفه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در جهت کاهش فعالیت‌های نامولد، کنترل تنش در بازار‌ها و حمایت از زندگی عادی مردم مؤثر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه ایران با محکوم کردن تجاوز نظامی گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان، حملات را نقض حاکمیت ملی و جنایت علیه صلح بین‌المللی خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است