سیاسی 21:40 - 04 تیر 1401
آیت‌الله رئیسی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود.

رئیس‌جمهور: تمامی ارز ترجیحی در دولت قبل مصرف شده بود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور شامگاه امروز شنبه (4تیر) در ششمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم، اظهار داشت: گفتگوی مردم برای دولت مغتنمی است و فرصت خوبی است که تمام مدیران دولت با مردم ارتباط داشته باشند و بنده حتی در قوه قضاییه حضور داشتم ارتباط با مردم را داشتم زیرا این ارتباط با مردم فی نفسه خوب است، چون شنیدن کی بود مانند دیدن و وقتی دربین مردم حضور پیدا می‌کنم تمام مشکلات مردم شنیده می‌شود.

وی افزود: بنده در جلسات دولت همواره تأکید داشتم که ارتباط با مردم حفظ شود و از مدیران استانی هم درخواست کردم که این مورد را در استان ها انجام دهند.

رییس‌جمهور با اشاره به هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود و وقتی از مجلس اصلاح ارز ترجیحی را درخواست کردیم، متاسفانه مجلس به فوریت آن رای نداد، در حالی که می بایست باید از همان روز اتفاق می افتاد اما شرایط و زیرساخت ها خوب نبود از این رو با اجازه از رهبر انقلاب ۷ ماه را گذراندیم.

در حال تکمیل...


11604807
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم جلالی گفت: توافق‌های نظامی میان ایران و روسیه طبق برنامه در حال اجراست و هیچ عقب‌ماندگی در این زمینه وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجلس می‌گوید نگرانی‌هایی در اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌های ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بستن موقت تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران و درخشش تیم‌های دانش‌آموزی ایران در عرصه‌های جهانی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاشیه‌های امسال نشست امنیتی مونیخ از متن آن به مراتب بیشتر بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه به تشریح روابط راهبردی ایران و روسیه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت وگوی تلفنی با همتای سعودی خود، وی را در جریان تحولات مرتبط با مذاکرات هسته‌ای ایران - آمریکا قرار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی در مصادره و ثبت اراضی فلسطینی در کرانه باختری رود اردن به‌عنوان «املاک دولتی» تحت حاکمیت رژیم اشغالگر را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: سخنان رهبر معظم انقلاب نمونه اعلای موضع‌گیری شجاعانه و حکیمانه بر مبنای معنویت و ایمان الهی و تصویری عینی از «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ اول ماه رمضان در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مقامات آمریکا باید بدانند محاسبات شان در مورد ملت ایران و رهبری انقلاب، کاملا غلط است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است