اجتماعی 09:52 - 15 آذر 1403
معاون توانبخشی بهزیستی کشور گفت: اثرات مثبت بر زندگی معلولین شامل چند وجه می‌شود که همه موارد بصورت علمی ثابت شده است.

۶۵ درصد معلولان شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی در دهک اول تا سوم قرار دارند

فاطمه عباسی معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در نشست هم اندیشی توسعه ورزش گروه‌های مختلف افراد دارای معلولیت از بعد همگانی و قهرمانی که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اثرات مثبت بر زندگی معلولین شامل چند وجه می‌شود که همه موارد به صورت علمی ثابت شده، یکی از آن موارد اثرات مثبت پزشکی است که سبب بهبود سلامت جسمی می‌شود.

وی با بیان اینکه موارد دیگر پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت می‌گردد، افزود: اثرات مثبت دیگر در حوزه روانی و اجتماعی برای معلولین خواهد بود.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی، عنوان کرد: متولی اصلی افراد دارای معلولیت بهزیستی است و یک میلیون و ۵۷۰ معلول تحت حمایت این سازمان هستند که از این تعداد ۶۲ درصد آقا و ۳۸ بانوان هستند.

عباسی با اشاره به اینکه ۱۳۰ هزار نفر از این افراد زیر ده سال سن دارند، تصریح کرد: ۶۹۰ نفر از افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند و ۶۵ درصد آنها در دهک ۱ تا ۳ هستند و ۹۷ درصد آنها در منزل نگهداری می‌شوند.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور


12123886
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: برنامه‌های راهبردی که برای خروج اتباع غیرمجاز از این استان انجام شده باعث شد که حدود سه هزار و ۲۰۰ کلاس درس برای دانش‌آموزان پایتخت خالی شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ از آغاز عملیات احداث بازار میوه و تره‌بار محله اسکندری خبر داد و با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان، اعلام کرد این پروژه خدماتی تا ۱۵ دی‌ماه آماده بهره‌برداری خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو باند تونل نیایش و هر دو دهانه تونل امیرکبیر به دلیل انجام عملیات تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات امشب مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از موافقت هیئت دولت با لایحه‌ای خبر داد که بر اساس آن، بخشی از پرداختی‌های رفاهی و اضافه‌کار کارمندان دولت مشمول کسور بازنشستگی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر نقش تعیین‌کننده ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور در تسهیل امور حجاج و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ فاطمیون دارالمؤمنین تهران همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س)، عصر دوشنبه ۳ آذرماه با حضور گسترده مردم و مداحان برجسته کشور در میدان ۱۳ آبان برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اعلام کرد: مراجع قضایی آفریقای جنوبی به درخواست ایران برای بررسی علت مرگ یک جوان ایرانی در کشور یاد شده پاسخ دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد سه ایستگاه آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه رنگرزی در بزرگراه آزادگان اعزام شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران از برپایی ۱۵۵ ایستگاه صلواتی و سمنوپزان و بیش از ۱۵ تجمع بزرگ عزاداری در شهر تهران به منظور برگزاری مراسمات سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق در نمایشگاه بین المللی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است