اجتماعی 09:52 - 15 آذر 1403
معاون توانبخشی بهزیستی کشور گفت: اثرات مثبت بر زندگی معلولین شامل چند وجه می‌شود که همه موارد بصورت علمی ثابت شده است.

۶۵ درصد معلولان شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی در دهک اول تا سوم قرار دارند

فاطمه عباسی معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در نشست هم اندیشی توسعه ورزش گروه‌های مختلف افراد دارای معلولیت از بعد همگانی و قهرمانی که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اثرات مثبت بر زندگی معلولین شامل چند وجه می‌شود که همه موارد به صورت علمی ثابت شده، یکی از آن موارد اثرات مثبت پزشکی است که سبب بهبود سلامت جسمی می‌شود.

وی با بیان اینکه موارد دیگر پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت می‌گردد، افزود: اثرات مثبت دیگر در حوزه روانی و اجتماعی برای معلولین خواهد بود.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی، عنوان کرد: متولی اصلی افراد دارای معلولیت بهزیستی است و یک میلیون و ۵۷۰ معلول تحت حمایت این سازمان هستند که از این تعداد ۶۲ درصد آقا و ۳۸ بانوان هستند.

عباسی با اشاره به اینکه ۱۳۰ هزار نفر از این افراد زیر ده سال سن دارند، تصریح کرد: ۶۹۰ نفر از افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند و ۶۵ درصد آنها در دهک ۱ تا ۳ هستند و ۹۷ درصد آنها در منزل نگهداری می‌شوند.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور


12123886
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران از تشکیل کمیته استانی راهبری قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: تاکنون نامه بدون اسم ۱۵۴ نماینده مجلس با موضوع اجرای بدون تبعیض قانون نحوه انتصاب اشخاص منتشره در فضای مجازی واصل نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای پویش حیات دوباره بوستان جنگلی سرخه‌حصار، مراسم هفته هوای پاک با شعار «هوای درختان رو داشته باشیم» در بوستان جنگلی سرخه‌حصار برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سامانه ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی) از اول امسال تا کنون نزدیک به ۲۷۲ هزار تماس مبتنی بر مداخلات حرفه‌ای را به ثبت رسانده است.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» مجموعه های مختلف دستگاه قضا و نهادهای مردمی پویش هایی ایجاد می کنند که هدف آن اعطای آزادی به زندانیانی است که پیش روی خود امیدی برای رسیدن به آزادی ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری با رقم ۲۷۰ همت را تقدیم شورای شهر کرد تا پس از بررسی توسط نمایندگان مردم در شورا و تایید آنها در صحن علنی به تصویب برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری با رقم ۲۷۰ همت را تقدیم شورای شهر کرد تا پس از بررسی توسط نمایندگان مردم در شورا و تایید آنها در صحن علنی به تصویب برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واگن‌سازی تهران گفت: نوسازی واگن‌ها طبق برنامه زمان‌بندی در حال انجام است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحمانی، از عزیمت بیش از ۹ میلیون مسافر از پایانه‌های مسافری شهر تهران به شهر‌های مختلف کشور تا پایان آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحمانی، از عزیمت بیش از ۹ میلیون مسافر از پایانه‌های مسافری شهر تهران به شهر‌های مختلف کشور تا پایان آذرماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است