اجتماعی 15:30 - 29 بهمن 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر تقویت فعالیت‌های اقتصادی به منظور رسیدن به توسعه پایدار تاکید کرد.

افزایش فعالیت‌های اقتصادی به منظور توسعه پایدار

شینا انصاری دریای خزر را بزرگترین پهنه آبی محصور خشکی با موقعیت خاص جغرافیایی معرفی کرد و گفت: آشکار شدن پیامد‌های سو ناشی از بهره‌کشی غیراصولی از منابع و خدمات محیط زیستی این دریا باعث شد دولت‌ها درصدد اتخاذ سیاست‌های حمایتی از محیط زیست دریای خزر شوند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد:همکاری‌ها رو به گسترش است و این موضوع نشانه امید بخشی از اقدامات منفرد دو و چندجانبه و جمعی برای بهبود کیفیت محیط زیست دریای خزر است.

انصاری با بیان اینکه جمعیت و اقتصاد کشور‌های حاشیه دریای خزر رو به رشد است، افزود: مناطق ساحلی این دریا با چالش‌های زیادی روبه‌رو است که مهمترین آنها عبارتند از کاهش تراز آب و پسروی دریای خزر طی سه دهه، کاهش ذخایر آبزیان و افول فعالیت‌های شیلاتی، زوال تنوع زیستی دریا شامل پلانکتون‌ها و جانوران کف زی، تغییرات وسیع کاربری اراضی در سواحل دریای خزر، ورود پساب‌های تصفیه نشده و مدیریت نه چندان قوی پسماند‌های شهری و صنعتی و. عامل تهدید سلامت محیط زیست دریای خزر است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر ضرورت همکاری منطقه‌ای تاکید کرد و گفت: فرصت بی‌نظیر تاریخی در برابر ما قرار دارد که تعیین کننده سرنوشت نسل امروز و نسل‌های آینده جوامع وابسته به دریای خزر است. ما می‌توانیم نسبت به پیام‌هایی که طبیعت به ما مخابره کرده بی تفاوت باشیم و فشار خود را بر این دریا ادامه دهیم، اما همراهی با حفظ محیط زیست این دریا منافع گوناگونی برای ما خواهد داشت و فعالیت‌های اقتصادی در راستای رسیدن به توسعه پایدار را تقویت می‌کند.

برنامه‌ریزی برگزاری ۶ پنل تخصصی روز اول همایش را سازمان توسعه تجارت ایران انجام داده است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12156952
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقش فناوری‌های نوین در کاهش زمان طلایی عملیات امداد و نجات در حوادث شبانه بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است