اجتماعی 13:02 - 14 مهر 1401

۱۳۳۵ چادر امدادی و ۴۶۵ بسته غذایی میان زلزله‌زدگان خوی توزیع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ مهدی ولی پور در تشریح خدمات این جمعیت به حادثه‌دیدگان در زمین لرزه ٥.٤ ریشتری خوی گفت: تا ساعت ٩ صبح امروز، ١٤ مهرماه؛ ١٣٣٥ دستگاه چادر امدادی، ٧٨٦ تخته موکت، ۲ هزار تخته پتو و ۴۶۵ بسته غذایی میان حادثه دیدگان توزیع شده است.

وی همچنین به مهمترین اقدامات انجام شده پس از دریافت گزارش وقوع زلزله در خوی هم اشاره کرد و افزود: فعالسازی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات آذربایجان غربی و سازمان امداد و نجات، ایجاد یک اردوگاه اسکان اضطراری در خوی و ارسال ٢٠٠٠ دستگاه چادر مسافرتی از آذربایجان شرقی به ستاد فرماندهی عملیات در خوی از مهمترین اقدامات انجام شده تا ساعت ۹ صبح امروز بوده است.

رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر در ادامه با بیان اینکه ١١ تیم عملیاتی و تخصصی از آذربایجان شرقی برای کمک به اسکان اضطراری و توزیع اقلام امدادی میان زلزله‌زدگان به خوی اعزام شده اند، تاکید کرد: ٤٤ تیم عملیاتی شامل ٢٢٣ نفر در مناطق متأثر از زلزله حضور دارند و در حال امدادرسانی به حادثه‌دیدگان هستند.

لازم به ذکر است که بامداد روز گذشته ۱۳ مهرماه زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۵.۴ ریشتر عمق ۱۰ کیلومتری زمین در خوی را لرزاند. بر اثر این زمین لرزه که ۴۲ پس لرزه تاکنون داشته است، ٢ استان و ٨ شهرستان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی تحت تأثیر قرار گرفتند. بخش دیزج‌دیز در شهرستان خوی کانون این زلزله بوده و تاکنون آسیب‌های جزئی تا تخریب کلی در ٥٣ روستا در شهرستان‌های خوی، سلماس و چایپاره گزارش شده است. همچنین تعداد مصدومان این زمین‌لرزه تاکنون ١١٢٧ نفر (یک نفر ناشی از ریزش آوار - ١١٢٦ نفر ناشی از ترس و فرار) گزارش شده است.


11703776
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا جزئیات سانحه تصادف خودروی همسر معاون رئیس جمهور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها و ضابطین وظیفه دارند اموال کارگزاران و مرتبطین آنها که از طریق نامشروع تحصیل شده یا ظن به نامشروع‌بودن آن وجود دارد بررسی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: مدیریت در حوزه معدن نیازمند دانش و تجربه عمیق است و بدون توجه به شایسته‌سالاری، ارتقای این بخش ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فروزنده گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و همچنین ۱۰ هزار تاکسی برقی وارد پایتخت خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر خدمت بزرگی به مردم و انقلاب کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت معتمدیان، مقام عالی دولت در استان با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان در روز‌های پنج‌شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: یک قلاده سگ، عامل تصادف مرگبار و فوت عابر پیاده در بزرگراه لشگری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کالوندی از آغاز اجرای طرحی نوین با عنوان «مردم» برای نخستین‌بار در کشور با هدف رفع مشکلات مناطق کم برخوردار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» داشتن تمرکز می‌تواند به صورت مستقیم کیفیت زندگی انسان را تحت تاثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری از دستور صریح رئیس جمهور برای هزینه‌کرد درآمد‌های ناشی از اصلاح قیمت بنزین کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها برای طرح کالابرگ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است