اقتصادی 21:14 - 19 اردیبهشت 1400

تورم تولیدکننده صنعت برق در سال ۹۹ به ۴۶ درصد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص کل قیمت تولیدکننده بخش برق، بر مبنای سال پایه ١٣٩٥، در سال ١٣٩٩ به عدد ١٥١, ٦ رسید که نسبت به سال قبل ٤٦.٦ درصد افزایش داشت. در حالیکه شاخص قیمت بخش برق در سال ١٣٩٨ با رقم ١٠٣.٤ نسبت به سال ١٣٩٧ معادل ٣.٣ درصد کاهش داشته است.

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق، بر مبنای سال پایه ١٣٩٥، در ساعات اوج بار، در سال ١٣٩٩ برابر با ١٤٨, ٥ است و نسبت به سال قبل ٤٤.١ درصد افزایش داشته است. همچنین عدد شاخص مذکور در سال ١٣٩٨ برابر با ١٠٣.١ بوده و نسبت به سال ١٣٩٧ معادل ٧.٧ درصد کاهش یافته بود.

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق، بر مبنای سال پایه ١٣٩٥، در ساعات میان بار، در سال ١٣٩٩ برابر ١٥٤, ٢ است که نسبت به سال قبل ٤٨.٧ درصد افزایش داشته است. شاخص مذکور در سال ١٣٩٨ برابر با ١٠٣.٧ بوده که نسبت به سال قبل ٢.٦ درصد کاهش یافته بود.

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق، بر مبنای سال پایه ١٣٩٥، در ساعات کم بار، در سال ١٣٩٩ برابر ١٤٨, ٦ است که نسبت به سال قبل ٤٤.٤ درصد افزایش داشته است. همچنین عدد شاخص مذکور در سال ١٣٩٨ برابر ١٠٣.٠ بوده که نسبت به سال قبل ١.٣ درصد کاهش یافته بود.


11059293
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور از کاهش قیمت تخم مرغ خبب داد و گفت: قیمت هر شانه تخم مرغ فله به کمتر از ۲۵۰ هزارتومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته بیش از ۲۰۰ هزارتن سیب و پرتقال برای شب عید توسط بخش دولتی و خصوصی ذخیره سازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه شرایط بازار خودرو به گونه‌ای است که نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی درمورد آینده آن داشت. اما عواملی هستند که بر این بازار تأثیر می‌گذارند. به همین دلیل، خریداران خودرو باید با درنظر گرفتن آنها به خرید خودرو بپردازند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است