اجتماعی 13:27 - 10 اسفند 1399

نخستین همراه سرای بیماران در مرکز شهر تهران دایر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نصراله آبادیان از فعالیت همراه سرای فارابی با عنوان خانه مهربانی ایوار در محدوده شهری منطقه ۱۱ خبر داد و در تشریح خدمات این مرکز بیان کرد: خانه مهربانی ایوار در سه طبقه و ۶ اتاق میزبان بیش از ۲۰ نفر از همراهان بیمارانی است که برای درمان به تهران آمده‌اند و محلی برای اسکان موقت در شهر ندارند.

آبادیان افزود: تمامی خدمات این مرکز شامل اسکان و ارایه اتاق، تغذیه، رفت و آمد و خدمات بهداشتی کاملاً رایگان است و با توجه به شیوع بیماری کرونا، این مرکز با رعایت همه جانبه پیمان‌های بهداشتی میزبان مراجعین است.

به گفته شهردار منطقه ۱۱ همراه سرای فارابی در خیابان قزوین شرقی خیابان شهید جوادیان (قلمستان) پلاک ۶۳ واقع شده است و همراه بیماری که برای معالجه به تهران آمده است با مراجعه به مدیریت بیمارستان و بخش مددکاری مرکز درمانی با نامه معرفی پزشک و تایید مرکز، به همراه سرا مراجعه می‌کنند و در صورت خالی بودن فضای اسکان در اولین فرصت نسبت به ارایه اتاق به آنها اقدام می‌شود.


10970601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است