اجتماعی 13:27 - 10 اسفند 1399

نخستین همراه سرای بیماران در مرکز شهر تهران دایر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نصراله آبادیان از فعالیت همراه سرای فارابی با عنوان خانه مهربانی ایوار در محدوده شهری منطقه ۱۱ خبر داد و در تشریح خدمات این مرکز بیان کرد: خانه مهربانی ایوار در سه طبقه و ۶ اتاق میزبان بیش از ۲۰ نفر از همراهان بیمارانی است که برای درمان به تهران آمده‌اند و محلی برای اسکان موقت در شهر ندارند.

آبادیان افزود: تمامی خدمات این مرکز شامل اسکان و ارایه اتاق، تغذیه، رفت و آمد و خدمات بهداشتی کاملاً رایگان است و با توجه به شیوع بیماری کرونا، این مرکز با رعایت همه جانبه پیمان‌های بهداشتی میزبان مراجعین است.

به گفته شهردار منطقه ۱۱ همراه سرای فارابی در خیابان قزوین شرقی خیابان شهید جوادیان (قلمستان) پلاک ۶۳ واقع شده است و همراه بیماری که برای معالجه به تهران آمده است با مراجعه به مدیریت بیمارستان و بخش مددکاری مرکز درمانی با نامه معرفی پزشک و تایید مرکز، به همراه سرا مراجعه می‌کنند و در صورت خالی بودن فضای اسکان در اولین فرصت نسبت به ارایه اتاق به آنها اقدام می‌شود.


10970601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد که پیشنهاد درآمد بالا در آگهی‌ها تحت عنوان «مدلینگ خانم» به طور معمول شگردی برای کلاهبرداری و اخاذی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اراذل و اوباش به اتهام درگیری و قمه کشی در شمال تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف سه هزار خودروی شوتی در استان‌های کرمان و فارس در اجرای طرح مقابله و مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در تمامی معابر و بزرگراه‌های تهران در صبح پنجشنبه ۲۲ آبان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران در خصوص کاهش ۶۰ درصدی قیمت برخی محصولات در میادین واکنش‌های مختلف به همراه داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت ایران در دیدار با قائم‌مقام وزارت حج عربستان، بر توسعه هماهنگی‌های اجرایی میان دو کشور برای ارتقای خدمات به زائران تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۲ آبان‌ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل، بیش از ۳۰ برنامه آموزشی در سراسر کشور برگزار کرد تا سطح آمادگی و تاب‌آوری اجتماعی را افزایش دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از متولدین دهه شصت در مواجهه با ازدواج دچار وسواس‌های متعدد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، درباره آمار تخلفات مربوط به چراغ‌های زنون در معابر منتهی به پایتخت گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷۰۰ مورد اعمال قانون در این زمینه انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است