بین‌الملل 15:57 - 07 آذر 1402
نیروهای امنیتی ترکیه روز سه شنبه 13 نفر متهم به عضویت در گروه‌های تروریستی که قصد فرار به یونان را داشتند، دستگیر کردند.

عملیات امنیتی ترکیه در مرز یونان و دستگیری 13 نفر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مرزبانان ترکیه روز سه شنبه  ۱۳ مظنون به عضویت در گروه‌های تروریستی که قصد فرار به یونان را داشتند، دستگیر کردند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» دستگاه امنیت ترکیه اعلام کرد که مظنونان روز سه شنبه توسط نیروهای ژاندارمری در استان «ادرنه» هم مرز با یونان دستگیر شدند. در میان این افراد پنج مظنون به عضویت گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» و ۸ عضو گروه تروریستی «گولن»  وجود دارند.

ترکیه این گرو‌ه‌های تروریستی را پشت کارزار طولانی مدت برای سرنگونی دولت از طریق نفوذ به نهادهای ترکیه، به ویژه ارتش، پلیس و قوه قضاییه می‌داند.

گروه شبه‌نظامی «حزب کارگران کردستان» (پ‌ک ک) که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا گروه تروریستی شناخته می‌شود، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی را از سرگرفت. این گروه از سال ۱۹۸۴ مبارزه مسلحانه‌ای را با دولت ترکیه آغاز کرده است. بر اساس آمارهای رسمی ترکیه، بیش از چهل هزار نفر، که بیشتر آنها غیرنظامی هستند، در این درگیری‌های ۴۰ ساله کشته شدند.

 پلیس ترکیه چندی قبل نیز به دستور دادستانی استانبول، عملیاتی را برای بازداشت ۲۵۸ مظنون از جمله 216 نظامی کنونی ارتش در ۶۷ شهر مختلف آغاز کرد. این افراد همچنین به استفاده از نرم‌افزار «بای‌لاک» - برنامه‌ مورد استفاده عوامل گولن در شب کودتا  متهم شدند.

مقامات ترکیه‌ می‌گویند عوامل کودتای سال قبل پس از آنکه گروه‌های ارتباطی آنها در شبکه اجتماعی «واتس‌آپ» لو رفته بود، از نرم‌افزار بای‌لاک برای هماهنگی استفاده کردند. آنکارا سازمان گولن را - که به گفته دولتمردان این کشور، اعضای آن به صورت مویرگی در بیشتر نهادها و سازمان‌های دولتی ترکیه نفوذ کرده بودند - تروریستی و عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای ۲۰۱۶ می‌داند و از آمریکا خواسته که او را به ترکیه بازگرداند.

دستگاه امنیتی ترکیه به جزئیات بیشتری از عملیات اخیر خود در مرز با یونان اشاره‌ای نکرده است. یونان نیز در خصوص ادعای تلاش این افراد برای ورود به خاک خود واکنشی نشان نداده است.

 پایان پیام/م


12011083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با سفر صدراعظم آلمان به سرزمین‌های اشغالی، معترضان در برلین علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار توقف صادرات سلاح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است که مرحله اول آتش‌بس غزه در شرف اتمام است و در این خصوص به زودی با ترامپ دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که مسکو وضعیت پیرامون ونزوئلا را با نگرانی زیادی دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه آفریقا حملات پهپادی روز پنجشنبه در جنوب سودان را که به گزارش‌ها ده‌ها غیرنظامی از جمله کودکان را کشته، به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بنین می‌گوید تلاش برای کودتا خنثی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است