اقتصادی 14:17 - 22 خرداد 1403
کارشناس بازار سرمایه گفت: ارزش کل معاملات امروز بازار ۳۸،۵۴۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۳،۰۵۲ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم بوده است.

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام

رباب وفایی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امروز ۲۲ خردادماه بازار در حالی به کار خود پایان داد که با وجود ۵۹ درصد منفی نماد‌ها، شاخص کل مثبت بسته شد!

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه می‌گوید: ارزش کل معاملات امروز بازار ۳۸,۵۴۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۳,۰۵۲ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم بوده است امروز بازار شاهد خروج نقدینگی و خرید حقوقی‌ها به میزان ۴۰۷ میلیارد تومان بود همچنین امروز شاهد خروج نقدینگی از صندوق‌های با درآمد ثابت به میزان ۱۱۱ میلیارد تومان بودیم.

او همچنین می‌گوید: امروز صف خرید (۶۴) نماد به ارزش ۱۸۴ میلیارد تومان و صف فروش (۲۳۳) نماد به ارزش ۴۴۹ میلیارد تومان ثبت شد. در حالی که اکثر نماد‌های کوچک و متوسط به حال خود رها شده اند، نماد‌های بزرگ و شاخص ساز به واسطه بازارگردانی بهتر، و متعادل‌تر شده‌اند و در نهایت امروز شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۳ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۸۱ هزار واحد رسید.

خبرنگار: کیمیا قلی پور


12062203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است