اقتصادی 14:17 - 22 خرداد 1403
کارشناس بازار سرمایه گفت: ارزش کل معاملات امروز بازار ۳۸،۵۴۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۳،۰۵۲ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم بوده است.

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام

رباب وفایی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امروز ۲۲ خردادماه بازار در حالی به کار خود پایان داد که با وجود ۵۹ درصد منفی نماد‌ها، شاخص کل مثبت بسته شد!

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه می‌گوید: ارزش کل معاملات امروز بازار ۳۸,۵۴۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۳,۰۵۲ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم بوده است امروز بازار شاهد خروج نقدینگی و خرید حقوقی‌ها به میزان ۴۰۷ میلیارد تومان بود همچنین امروز شاهد خروج نقدینگی از صندوق‌های با درآمد ثابت به میزان ۱۱۱ میلیارد تومان بودیم.

او همچنین می‌گوید: امروز صف خرید (۶۴) نماد به ارزش ۱۸۴ میلیارد تومان و صف فروش (۲۳۳) نماد به ارزش ۴۴۹ میلیارد تومان ثبت شد. در حالی که اکثر نماد‌های کوچک و متوسط به حال خود رها شده اند، نماد‌های بزرگ و شاخص ساز به واسطه بازارگردانی بهتر، و متعادل‌تر شده‌اند و در نهایت امروز شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۳ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۸۱ هزار واحد رسید.

خبرنگار: کیمیا قلی پور


12062203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است