بین‌الملل 02:30 - 24 شهریور 1400

به هر راه ممکن مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای می شویم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالم پست، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس روز سه شنبه در مصاحبه‌ای با کانال ۱۲ خبری اسرائیل ضمن تکرار ادعاهای بی اساس «بنیامین نتانیاهو» علیه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شد که ایران مدتها پیش از خط قرمز عبور کرده است!

وی با ابراز تمایل تل آویو به همکاری با متحدانش علیه ایران گفت که حتی اگر اسرائیل مجبور شود که تنهایی دست به کار شود، از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری می‌کرد.

این در حالی است که مقامات ایران بارها به صراحت اعلام کرده اند که برنامه هسته‌ای ایران دارای ماهیتی صلح آمیز است و تهران به هیچ وجه درصدد ساخت سلاح هسته‌ای نیست.

بنت در پاسخ به پرسشی درمورد انتقادهایش از تلاش‌های نتانیاهو علیه ایران گفت: «تصویر کلی این موضوع بسیار متفاوت‌تر از آن است که نادیده گرفته شود… [اما] من باور دارم که مشکلی وجود دارد. توپ را به فرد دیگری پاس ندهید. چه به میراث بردیم چه نه، لازم است که این موضوعات را حل کنیم».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهایش افزود که رژیم اسرائیل «وضعیتی را به ارث برده است که در آن ایران در پیشرفته‌ترین نقطه خود از نظر تلاش برای دستیابی به یک بمب است… شکاف و اختلاف میان لفاظی‌های و سخنرانی‌ها و اقدامات [نتانیاهو] بسیار زیاد است».


11229044
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد فاش شده، دولت ترامپ قصد دارد ۵ هزار سرباز از ملیت‌های مختلف را در پایگاهی به وسعت ۳۵۰ هکتار در نوار غزه مستقر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به پیمان آتلانتیک شمالی فشار می‌آورد تا چندین ماموریت از جمله ماموریت کلیدی در عراق را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اندرو مونتباتن-ویندزور که قبلاً شاهزاده اندرو، دوک یورک بود به ظن سوء رفتار در مناصب دولتی دستگیر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین گفت مانور‌های برنامه‌ریزی‌شده با ایران انجام شده و روسیه به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تهران روز چهارشنبه از رزمایش مشترک دریایی جدید با روسیه در دریای عمان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معماری امنیتی جدیدی در منطقه غرب آسیا در حال تولد است که در آن کشور‌های منطقه به‌جای تکیه بر چتر امنیتی آمریکا، به سمت همکاری‌های چندجانبه و متوازن حرکت می‌کنند. ایران در این میان نه‌تنها بازیگری منفعل نیست، بلکه یکی از محور‌های اصلی این تح...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شرایط فعلی تصمیم نهایی چارچوب هماهنگی شیعی نه تنها آینده سیاسی عراق، بلکه روابط این کشور با بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی را شکل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است که گامی رو به جلو در مذاکرات بین ایران و آمریکا در ژنو وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش هرگز از موضع خود در حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز ایران دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده ارشد ایالات متحده برای مذاکرات امنیتی به طور غیرمنتظره به ونزوئلا سفر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است