اجتماعی 16:36 - 01 آبان 1400

طرح احیا واحدهای تولیدی در دستور کار کمیسیون قضایی مجلس قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حسن نوروزی ظهر شنبه در جریان سفر به شهرستان زرندیه در جمع خبرنگاران گفت: در کمیسیون قضائی مجلس طرحی برای احیا واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل در دست اقدام داریم و همه دستگاه‌های قضائی سراسر کشور حق ندارند یک واحد ورشکسته را پلمپ و یا مصادره کنند.

وی افزود: یک کارخانه ۱۰ هزار میلیاردی نباید بخاطر ۱۰ میلیارد بدهکاری بلافاصله پلمپ یا وسایل آن مصادره شود و هر گونه تصمیم گیری در این خصوص با پیگیری اداره کل صمت و همکاری مقام عالی قضائی و سیاسی هر استان صورت می‌گیرد.

نایب رئیس کمیسیون قضائی مجلس تصریح کرد: دستگاه قضائی هر استان مکلف است بر اساس فرآیندی که برای آن طراحی شده است با نظر استاندار، رئیس کل دادگستری و مدیرکل صمت در خصوص واحدهای تولیدی تصمیم گیری کند.

نوروزی ادامه داد: واحد تولیدی نباید صرفاً با نظر دادگاه تعطیل شود چرا که رأی به تعطیلی منجر به بیکاری نیروهای آن واحد می‌شود و تبعات اقتصادی و اجتماعی را هم به دنبال خواهد داشت.

وی گفت: امیدوارم این طرح که شخص بنده رئیس کمیته آن هستم با سرعت پیگیری شود تا در کمیسیون قضائی مطرح و سپس در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.

نایب رئیس کمیسیون قضائی مجلس تصریح کرد: خوشبختانه قوه قضائیه مستقیم در بحث تولید ورود پیدا کرده و کمیسیون قضائی مجلس هم به عنوان بدنه دستگاه قضائی در راستا حمایت از تولید حرکت خواهد کرد و این طرح هم که در کمیسیون قضائی در دست بررسی است در راستای مأموریت دستگاه قضائی و کمیسیون قضائی و در حمایت از تولید است.


11285180
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است