اجتماعی 16:36 - 01 آبان 1400

طرح احیا واحدهای تولیدی در دستور کار کمیسیون قضایی مجلس قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حسن نوروزی ظهر شنبه در جریان سفر به شهرستان زرندیه در جمع خبرنگاران گفت: در کمیسیون قضائی مجلس طرحی برای احیا واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل در دست اقدام داریم و همه دستگاه‌های قضائی سراسر کشور حق ندارند یک واحد ورشکسته را پلمپ و یا مصادره کنند.

وی افزود: یک کارخانه ۱۰ هزار میلیاردی نباید بخاطر ۱۰ میلیارد بدهکاری بلافاصله پلمپ یا وسایل آن مصادره شود و هر گونه تصمیم گیری در این خصوص با پیگیری اداره کل صمت و همکاری مقام عالی قضائی و سیاسی هر استان صورت می‌گیرد.

نایب رئیس کمیسیون قضائی مجلس تصریح کرد: دستگاه قضائی هر استان مکلف است بر اساس فرآیندی که برای آن طراحی شده است با نظر استاندار، رئیس کل دادگستری و مدیرکل صمت در خصوص واحدهای تولیدی تصمیم گیری کند.

نوروزی ادامه داد: واحد تولیدی نباید صرفاً با نظر دادگاه تعطیل شود چرا که رأی به تعطیلی منجر به بیکاری نیروهای آن واحد می‌شود و تبعات اقتصادی و اجتماعی را هم به دنبال خواهد داشت.

وی گفت: امیدوارم این طرح که شخص بنده رئیس کمیته آن هستم با سرعت پیگیری شود تا در کمیسیون قضائی مطرح و سپس در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.

نایب رئیس کمیسیون قضائی مجلس تصریح کرد: خوشبختانه قوه قضائیه مستقیم در بحث تولید ورود پیدا کرده و کمیسیون قضائی مجلس هم به عنوان بدنه دستگاه قضائی در راستا حمایت از تولید حرکت خواهد کرد و این طرح هم که در کمیسیون قضائی در دست بررسی است در راستای مأموریت دستگاه قضائی و کمیسیون قضائی و در حمایت از تولید است.


11285180
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۳ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴۸۶ کیلووات در ۱۱ منطقه تهران افتتاح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرداخت حقوق بهمن‌ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی از روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ آغاز می‌شود، اما تعیین زمان واریز عیدی نیازمند تامین اعتبار لازم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده قتل مردی خبر داد که از چند سال قبل مفقود شده بود و پس از انجام تحقیقات تخصصی، عاملان این جنایت شناسایی و دستگیر شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است