اقتصادی 18:50 - 08 اسفند 1402
وزیر راه و شهرسازی از احداث و بهره‌برداری از ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی طی دو سال گذشته خبر داد.

بهره‌برداری از ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه کمیسیون ایمنی راه‌ها، با اشاره به عملکرد این وزارتخانه از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون گفت: مجموعا ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر شامل ۱۵۵۹ کیلومتر بزرگراه و ۶۸۵ کیلومتر راه اصلی در دولت سیزدهم احداث شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملکرد این وزارتخانه در حوزه ساخت و توسعه راه روستایی گفت: ۸ هزار و ۷۵۱ کیلومتر راه در روستاهای بالای ۲۰ خانوار ساخته شده و توسعه یافته است.

بذرپاش اظهار کرد: احداث و بهره برداری از باند رفت منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال به طول ۲۲ کیلومتر به ارزش ۸.۲ همت از اقدامات انجام شده در بخش جاده‌ای است.

 

 

 


12034244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری ۴۵۰۰ واحد مسکونی در قالب پروژه‌های شهری و روستایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صرفاً بخش جمع‌آوری و انتقال گاز‌های فلر، بدون احتساب تجهیزات پالایشی، ۱.۱ میلیارد دلار هزینه داشته و تا به امروز ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص شرایط بازار طلا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان تخصصی قلب که توسط سازمان مجری و تأسیسات دولتی ساخته شده به پیشرفت ۸۸ درصدی رسیده که تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تونلی حدود ۲۸ کیلومتر طول داست که تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر از آن اجرا شده است. ان‌شاءالله در صورت تأمین اعتبارات لازم، حدود ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده نیز به‌طور کامل تکمیل خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است