اقتصادی 18:50 - 08 اسفند 1402
وزیر راه و شهرسازی از احداث و بهره‌برداری از ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی طی دو سال گذشته خبر داد.

بهره‌برداری از ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه کمیسیون ایمنی راه‌ها، با اشاره به عملکرد این وزارتخانه از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون گفت: مجموعا ۲ هزار و ۲۴۴ کیلومتر شامل ۱۵۵۹ کیلومتر بزرگراه و ۶۸۵ کیلومتر راه اصلی در دولت سیزدهم احداث شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملکرد این وزارتخانه در حوزه ساخت و توسعه راه روستایی گفت: ۸ هزار و ۷۵۱ کیلومتر راه در روستاهای بالای ۲۰ خانوار ساخته شده و توسعه یافته است.

بذرپاش اظهار کرد: احداث و بهره برداری از باند رفت منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال به طول ۲۲ کیلومتر به ارزش ۸.۲ همت از اقدامات انجام شده در بخش جاده‌ای است.

 

 

 


12034244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد گفت: تامین ارز نهاده‌های دامی در حال پیگیری و ترخیص در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: واردات آب به صورت مجازی و حقیقی در دستور کار ما است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که هر تصمیم و هر خرید تنها با یک جست‌و‌جو آغاز می‌شود، حضور در لحظه‌ای که کاربر نیازش را بیان می‌کند، یک امتیاز ساده نیست؛ یک مزیت رقابتی تعیین کننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی کشور گفت:دولت جذب ۵۰۰ مدیر جوان را آغاز می‌کند و اصلاحات ساختاری را پیش می‌برد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب در خصوص بحث جیره‌بندی آب نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اگر از بازیکنان موبایل لجند هستید، احتمالاً می‌دانید که پیشرفت در این بازی بدون جم تقریباً غیرممکن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است