بین‌الملل 20:59 - 15 مرداد 1399
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در تماسی تلفنی با رئیس جمهوری لبنان ضمن عرض تسلیت درگذشت قربانیان انفجار بیروت، بر آمادگی فلسطین برای ارائه هرگونه کمک تاکید کرد.

اعلام عزای عمومی در فلسطین

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری «وفا» فلسطین، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با میشل عون، رئیس جمهوری لبنان تماس تلفنی برقرار کرد و درگذشت قربانیان انفجار بیروت را به وی تسلیت گفت.

محمود عباس در جریان این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ابراز همبستگی و همدردی ملت فلسطین اعلام کرد که فلسطین در کنار دولت و ملت لبنان می‌ایستد و آماده ارائه هرگونه کمک امکان‌پذیری است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر عمق روابط تاریخی میان دولت فلسطین و لبنان تاکید کرد.

محمود عباس همچنین در اعلام همبستگی با لبنان یک روز عزای عمومی در فلسطین اعلام کرد و دستور داد پرچم‌ها به حالت نیمه برافراشته درآیند.

انتهای پیام


10654687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای تصرف نفتکش تحریم‌شده «مارینرا» که می‌گوید با ونزوئلا مرتبط است، در حال انجام عملیات نظامی است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است