سیاسی 21:07 - 30 مهر 1399

آموزش و پرورش را رها کرده ایم/ معلمان تربیت کننده جامعه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، جلسه هم اندیشی صاحب نظران اعضای تشکل های فرهنگی بعد از ظهر امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

قالیباف در این جلسه با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش گفت: اساس آموزش و پرورش در معلمانی است که عناصرهدایتگر و تربیت کننده جامعه به حساب می آیند سایر اتفاقات ذیل این مسئله شکل می گیرد ما در هر بخش و در هر مقطعی بخواهیم فعالیتی انجام دهیم باید صدای معلمان را بشنویم و آنها را درک کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید تلاش کنیم جوانان متعدد و انقلابی را برای این حرفه جذب و صدای آنها را بشنویم. آموزش و پرورش نهادی بزرگ و ساختار آن هم بسیار مهم است مسجد، محله، مدرسه و منزل 4 محلی هستند که افراد در آنها رشد می یابند و باید به آنها توجه ویژه ای شود.

قالیباف گفت: در 17 سال گذشته آموزش و پرورش و شهرداری به یک میزان تغییر مدیریتی داشته اند و این برای نهادی که به این میزان تاثیر گذار است خوب نیست.

وی افزود: ما آموزش و پرورش را رها کرده ایم و انتظار داریم طرح تحول ایجاد شود با چه امیدی و به چه حقی از سند تحول حرف می زنیم ما در بخش هایی غفلت کرده ایم در حالی که مقام معظم رهبری نسبت به آموزش و پرورش بسیار حساس هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: من تردیدی ندارم اگر حتی دغدغه های اقتصادی آموزش وپرورش را خدمت ایشان مطرح می کردیم مشکلات بودجه را حل می کردند مشکل ما پول نیست نظم ذهنی مان، رویکردمان و راهبردها و دغدغه هایمان به شکل شش دنگ در این کار نیست.

قالیباف ادامه داد: همان قدر که مسئله دفاع در کشور مهم است تربیت و آموزش وپرورش هم مهم است ما می توانیم با برنامه ریزی مدارس مخروبه را سامان دهیم همان طورکه پیش ازاین همه این اتفاقها افتاده است.

وی گفت: مردمی سازی و خصوصی سازی باهم متفاوت است ما باید تلاش کنیم آموزش و پرورش را مردمی سازی کنیم با همان باوری که از گذشته داشتم آموزش و پرورش جزو دغدغه ها و اولویت های من است ابتدا آموزش و پرورش سپس سلامت بعد از آن زیرساخت های حمل و نقل راباید جدی گرفت مسئله نخبگان هم مسئله مهمی است که نیاز است به آن توجه شود و باید آنها را جذب کنیم.

قالیباف گفت: شفاف سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کار آمد سازی از رویکردهای ما است و به آن توجه ویژه ای داریم باید با ارتباط تنگاتنگی که شکل می دهیم آیین نامه های داخلی مان را اصلاح کنیم وسیاست هایی که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند در دستور کارقرار دهیم.

در این جلسه نمایندگان تشکل های مختلف فرهنگیان به بیان دغدغه های خود پرداختند و مسائلی چون وضعیت معیشتی فرهنگییان، نحوه جذب فرهنگیان، خیرین مدرسه سازی، توجه به منویات مقام معظم رهبری در آموزش و پرورش و توجه به سند تحول بنیادی مطرح شد.


10774949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است