بین‌الملل 15:29 - 08 اسفند 1402
وزارت خارجه قطر اعلام کرد حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند.

قطر: حماس و اسرائیل هنوز درباره مسائل اصلی توافقی نکرده‌اند

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: نمی‌توانیم به اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که پیش بینی کرده تا دوشنبه آتی توافق آتش‌بس در غزه حاصل شود، واکنش نشان دهیم. تحول جدیدی درباره توافق آتش‌بس در غزه وجود ندارد که بتوان آن را اعلام کرد.

به نقل از الجزیره، وی گفت: حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند، اما ما به مذاکرات خوش‌بین هستیم و برای برداشتن موانع تلاش می‌کنیم. امیدواریم دو طرف بتوانند طی ماه رمضان جنگ را متوقف کنند.

الانصاری گفت: ما شاهد فشار واقعی از سوی جامعه بین‌المللی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه نبودیم. دردناک است که موضوع بحران انسانی بخشی از مذاکرات باشد. ورود کمک‌ها به غزه کاهش یافته است و جامعه بین‌المللی باید مداخله کند. ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم آتش‌بس را برقرار کنند.

پیش از این جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن ابراز امیدواری برای ایجاد آتش‌بس در جنگ غزه تا دوشنبه آتی، تأکید کرد: «امیدوارم تا پایان هفته و یا شروع هفته آتی (طبق تقویم میلادی) آتش‌بس برقرار شود.»

او در جریان سفر به نیویورک به خبرنگاران گفت: «مشاور امنیت ملی من گفته ما به آتش‌بس نزدیک هستیم. هنوز چیزی انجام نشده، اما امیدوارم که تا دوشنبه آینده آتش‌بس برقرار شود.»

یک مقام آمریکایی گفت مذاکره‌کنندگان آمریکایی برای دستیابی به توافقی جهت توقف جنگ برای آزادی اسرا تا آغاز ماه مبارک رمضان تلاش کرده و مقامات ارشد آمریکایی هفته گذشته روی این موضوع کار می‌کردند. این مقام گفت به نظر می‌رسد به دلیل دیدار مقامات صهیونیستی با مقامات قطری، این «خوش‌بینی برای رسیدن به آتش‌بس رو به افزایش باشد.»

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز دوشنبه در دیداری با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به بررسی تحولات مسئله فلسطین و آتش‌بس در غزه پرداخت و بر اهمیت اتحاد میان گروه‌های فلسطینی تأکید کرد.

منبع: ایسنا


12034199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان اعلام کرد دو طرف در مذاکرات غیرمستقیم ژنو با میانجی‌گری مسقط، نسبت به ایده‌ها و راه‌حل‌های جدید برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران، انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز مدعی است ایران با تأکید بر حق خود در غنی‌سازی صلح‌آمیز، پیشنهادی شامل تعلیق فعالیت‌ها، حفظ سطحی از غنی‌سازی برای تحقیقات پزشکی و مشارکت در یک کنسرسیوم منطقه‌ای را روی میز گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر اهمیت موضوعات هسته‌ای در مذاکرات آتی صلح اوکراین، گفت موضع روسیه ثابت و تغییرناپذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت با برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا ۱.۵ درصد کاهش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، نیروی دریایی آمریکا شناور‌های خود را از پایگاهش در بحرین خارج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است