بین‌الملل 15:29 - 08 اسفند 1402
وزارت خارجه قطر اعلام کرد حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند.

قطر: حماس و اسرائیل هنوز درباره مسائل اصلی توافقی نکرده‌اند

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: نمی‌توانیم به اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که پیش بینی کرده تا دوشنبه آتی توافق آتش‌بس در غزه حاصل شود، واکنش نشان دهیم. تحول جدیدی درباره توافق آتش‌بس در غزه وجود ندارد که بتوان آن را اعلام کرد.

به نقل از الجزیره، وی گفت: حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند، اما ما به مذاکرات خوش‌بین هستیم و برای برداشتن موانع تلاش می‌کنیم. امیدواریم دو طرف بتوانند طی ماه رمضان جنگ را متوقف کنند.

الانصاری گفت: ما شاهد فشار واقعی از سوی جامعه بین‌المللی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه نبودیم. دردناک است که موضوع بحران انسانی بخشی از مذاکرات باشد. ورود کمک‌ها به غزه کاهش یافته است و جامعه بین‌المللی باید مداخله کند. ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم آتش‌بس را برقرار کنند.

پیش از این جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن ابراز امیدواری برای ایجاد آتش‌بس در جنگ غزه تا دوشنبه آتی، تأکید کرد: «امیدوارم تا پایان هفته و یا شروع هفته آتی (طبق تقویم میلادی) آتش‌بس برقرار شود.»

او در جریان سفر به نیویورک به خبرنگاران گفت: «مشاور امنیت ملی من گفته ما به آتش‌بس نزدیک هستیم. هنوز چیزی انجام نشده، اما امیدوارم که تا دوشنبه آینده آتش‌بس برقرار شود.»

یک مقام آمریکایی گفت مذاکره‌کنندگان آمریکایی برای دستیابی به توافقی جهت توقف جنگ برای آزادی اسرا تا آغاز ماه مبارک رمضان تلاش کرده و مقامات ارشد آمریکایی هفته گذشته روی این موضوع کار می‌کردند. این مقام گفت به نظر می‌رسد به دلیل دیدار مقامات صهیونیستی با مقامات قطری، این «خوش‌بینی برای رسیدن به آتش‌بس رو به افزایش باشد.»

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز دوشنبه در دیداری با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به بررسی تحولات مسئله فلسطین و آتش‌بس در غزه پرداخت و بر اهمیت اتحاد میان گروه‌های فلسطینی تأکید کرد.

منبع: ایسنا


12034199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری‌های جدید از به‌کارگیری گسترده هوش مصنوعی توسط ارتش اسرائیل در غزه پرده برداشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست «هیئت صلح» به‌ریاست دونالد ترامپ برای تثبیت و بازسازی غزه در واشنگتن برگزار شد و حدود ۳۵ کشور از جمله ترکیه، عربستان و اندونزی به آن پیوستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی در منطقه خاورمیانه، برخی از نیرو‌های خود را از این منطقه خارج یا جابه‌جا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ایران در تماسی تلفنی، آخرین تحولات برنامه هسته‌ای تهران و دور جدید مذاکرات با آمریکا در ژنو را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به افزایش حضور نظامی همزمان با دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا، خواستار حل دیپلماتیک تنش‌ها شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که حضور دریایی آمریکا در خاورمیانه رو به افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال اقدام نظامی در صورت عدم حصول توافق با ایران، تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کرد و موجی از نگرانی را به بازار‌های آسیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا ممکن است هفته آینده در ژنو از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به نخستین نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن، تأکید کرد که هرگونه بحث درباره آینده غزه مستلزم توقف کامل حملات و رفع محاصره است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت فاش کرد که آمریکا و اسرائیل در صورت شکست مذاکرات ژنو، طرح‌های عملیاتی مشترکی برای حملات گسترده به ایران آماده کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است