بین‌الملل 15:29 - 08 اسفند 1402
وزارت خارجه قطر اعلام کرد حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند.

قطر: حماس و اسرائیل هنوز درباره مسائل اصلی توافقی نکرده‌اند

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: نمی‌توانیم به اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که پیش بینی کرده تا دوشنبه آتی توافق آتش‌بس در غزه حاصل شود، واکنش نشان دهیم. تحول جدیدی درباره توافق آتش‌بس در غزه وجود ندارد که بتوان آن را اعلام کرد.

به نقل از الجزیره، وی گفت: حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتش‌بس در غزه توافقی نکرده‌اند، اما ما به مذاکرات خوش‌بین هستیم و برای برداشتن موانع تلاش می‌کنیم. امیدواریم دو طرف بتوانند طی ماه رمضان جنگ را متوقف کنند.

الانصاری گفت: ما شاهد فشار واقعی از سوی جامعه بین‌المللی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه نبودیم. دردناک است که موضوع بحران انسانی بخشی از مذاکرات باشد. ورود کمک‌ها به غزه کاهش یافته است و جامعه بین‌المللی باید مداخله کند. ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم آتش‌بس را برقرار کنند.

پیش از این جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن ابراز امیدواری برای ایجاد آتش‌بس در جنگ غزه تا دوشنبه آتی، تأکید کرد: «امیدوارم تا پایان هفته و یا شروع هفته آتی (طبق تقویم میلادی) آتش‌بس برقرار شود.»

او در جریان سفر به نیویورک به خبرنگاران گفت: «مشاور امنیت ملی من گفته ما به آتش‌بس نزدیک هستیم. هنوز چیزی انجام نشده، اما امیدوارم که تا دوشنبه آینده آتش‌بس برقرار شود.»

یک مقام آمریکایی گفت مذاکره‌کنندگان آمریکایی برای دستیابی به توافقی جهت توقف جنگ برای آزادی اسرا تا آغاز ماه مبارک رمضان تلاش کرده و مقامات ارشد آمریکایی هفته گذشته روی این موضوع کار می‌کردند. این مقام گفت به نظر می‌رسد به دلیل دیدار مقامات صهیونیستی با مقامات قطری، این «خوش‌بینی برای رسیدن به آتش‌بس رو به افزایش باشد.»

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز دوشنبه در دیداری با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به بررسی تحولات مسئله فلسطین و آتش‌بس در غزه پرداخت و بر اهمیت اتحاد میان گروه‌های فلسطینی تأکید کرد.

منبع: ایسنا


12034199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است