بین‌الملل 13:50 - 08 اسفند 1402
کابل‌های اینترنت زیر دریا در سواحل یمن که اروپا را به هند وصل می‌کند، دچار اختلال شده‌اند.

اختلال در کابل‌های اینترنت در سواحل یمن

طبق گزارشی که آژانس آمریکایی بلومبرگ منتشر کرده است، کابل‌های اینترنت زیردریا در سواحل یمن که اروپا را به هند وصل می‌کند دچار اختلال شده‌اند و شرکت مخابراتی صاحب آن‌ها باید راهی برای تعمیر آن‌ها در این منطقه جنگی بیابد.

پرینش پادایاچی، مدیر ارشد دیجیتال Seacom Ltd، شرکت آفریقای جنوبی مسئول کابل، در مصاحبه با بلومبرگ در روز دوشنبه، گفت که این شرکت در روز شنبه، ۲۴ فوریه، یک نقص در کابل کشف کرد. تخمین زده می‌شود که این نقص در آب‌هایی با عمق بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ متر، در منطقه‌ای که یمن عملیات خود را علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد، رخ داده است.

این حادثه ضعف زیرساخت‌های حیاتی دریایی را به ویژه در دریای سرخ نشان می‌دهد که شامل تقریباً ۱۶ سیستم کابلی است که اروپا را از طریق مصر به آسیا متصل می‌کند. به گفته پادایاچی، در حالی که Seacom توانست به سرعت اتصالات اینترنت را به کابل‌های جایگزین تغییر مسیر دهد، اکنون باید راهی برای حل مشکل تعمیر کابل در یک منطقه جنگی پیدا کند.

این شرکت در حال همکاری با شرکت تعمیر کابل متعلق به شرکت مخابرات امارات برای بررسی چگونگی ایمن سازی کشتی است که آسیب را ترمیم می‌کند و اینکه آیا این کشتی به اسکورت نظامی یا مسلح نیاز دارد یا خیر. 

یمنی‌ها قبلا در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بودند که اگر رفتار خصمانه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی ادامه داشته باشد، احتمال قطع شدن اینترنت نیز وجود دارد، اما اکنون هیچ نشانه‌ای دال بر دست داشتن آن‌ها در این اختلال وجود ندارد.

به گفته کمیسیون بین‌المللی حفاظت از کابل، عمده خرابی‌های کابل‌ها ناشی از کشیدن وسایل ماهیگیری مانند تور‌های ترال یا لنگر‌ها در امتداد کف دریا است. آن‌ها اکنون اعلام کردند که نمی‌دانند آیا کسی کابل را قطع کرده است یا نه این اتفاق به صورت غیرعمدی بوده است.


12034179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پولیتیکو گزارش داد که در کنفرانس مونیخ آشکار شد که پیوند‌هایی که اروپا و آمریکا را متصل می‌کرد، اکنون فروپاشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا قصد دارد طی ۱۰ سال آینده ۳۶۹ میلیارد دلار در صنعت نظامی خود جذب و سرمایه‌گذاری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موزه انگلیس در پی شکایت رژیم جعلی اسرائیل، کلمه «فلسطین» را از برخی تابلو‌ها و علائم نمایشگاه خاورمیانه حذف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری‌خواهان آمریکا نگرانند فاش شدن روابط وزیر بازرگانی ترامپ با اپستین بر روی نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای تاثیر بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کابینه رژیم صهیونیستی تصویب کرد که فرودگاه‌هایی در نزدیکی مرز لبنان و غزه ساخته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه اندونزی پیش از اعزام نیرو به غزه تاکید کرد که درصورت مغایرت این ماموریت با سیاست جاکارتا از شورای صلح غزه خارج خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور دوم مذاکرات ژنو می‌تواند نقطه عطفی در مسیر روابط دو کشور باشد. اگر آمریکا به‌جای تکیه بر فشار، به اقدام‌های ملموس و قابل راستی‌آزمایی تن دهد، امکان دستیابی به توافقی پایدار وجود دارد؛ توافقی که هم سایه جنگ را دور کند و هم منافع اقتصادی ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لهستان در بجبوحه تنش‌های فزاینده در اروپا خواستار سلاح هسته‌ای برای کشور خود شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است که کشور‌های هیئت صلح ۵ میلیارد دلار به این ابتکار او اختصاص داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اشتباه محاسباتی واشینگتن در قبال قدرت درون‌زای ایران و شکاف راهبردی میان کاخ‌سفید و تل‌آویو، دشمنان را به بن‌بست رسانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است