بین‌الملل 10:02 - 23 تیر 1403
۲۴ تن از دموکرات‌های سابق کنگره طی نامه‌ای از جو بایدن خواستند از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا کناره‌گیری کند.

افزایش فشار بر بایدن برای کناره‌گیری از انتخابات آمریکا

گروهی متشکل از ۲۴ تن از اعضای سابق کنگره از حزب دموکرات با ارسال نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از او خواستند از انتخابات ریاست جمهوری کناره گیری کند.

براساس گزارش آر تی، در متن نامه آمده است: رئیس‌جمهور بایدن با هموار کردن راه برای بقیه دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری، به کشوری که دوستش دارد، خدمت خواهد کرد.

 در ادامه این نامه به بایدن هشدار داده شده است که شرکت او در انتخابات ریاست جمهوری نه تنها به شکست خودش و پیروزی دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان منجر می‌شود، بلکه می‌تواند مواضع دموکرات‌ها در کنگره و مجالس محلی را نیز تضعیف کند.

پس از عملکرد فاجعه بار بایدن در مناظره اول بین او و ترامپ، فشار‌ها از حزب دموکرات بر روی او برای کناره گیری از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری که در نوامبر آینده (آبان ماه) برگزار خواهد شد، افزایش یافته است.

این فشار‌ها از درون حزب بایدن گرفته تا رسانه ها، حتی در هیات تحریریه «نیویورک تایمز» و «وال استریت ژورنال» دیده می‌شود. همه آن‌ها خواستار خروج بایدن از رقابت انتخابات ریاست جمهوری شدند.

پیش از این نیویورک تایمز گزارش داد که وضعیت بد بایدن در ماه‌های اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته و به ویژه پس از شکست مناظره او با ترامپ نگران کننده‌تر شده است.

مترجم: مینا عظیمی


12072654
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید هیئت صلح ایجاد شده برای غزه به ریاست ترامپ با قطعنامه سازمان ملل متحد هم‌خوان نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که احزاب کُرد به توافق سرنوشت‌ساز رسیده‌اند، ترس از پذیرش مسئولیت نامزدی المالکی اعلام توافق این ائتلاف را به پس از عید فطر موکول کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس پناهندگان سازمان ملل می‌گوید بازگشت شمار زیادی از اتباع افغاستان به این کشور، ظرفیت‌های امدادی را دچار چالش کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند تقریبا تمامی زندانیان داعشی از زندان‌های سوریه به عراق انتقال پیدا کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اگر تنگه هرمز مسدود شود، انفجار قیمت‌ها از مرز‌های جغرافیایی عبور کرده و هیچکس در دورترین نقاط جهان از ترکش‌های این صدمه اقتصادی در امان نخواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات ارشد آلمان تائید کرد که به دلیل اظهارات آمریکا در ائتلاف نظامی ناتو تنش‌هایی در گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه از مشارکت ده‌ها هزار سرباز با تابعیت انگلیسی و کشورهای دیگر در جریان نسل‌کشی در نوار غزه پرده برمی‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عالی‌ترین دادگاه لندن حکم داد که تصمیم دولت انگلیس برای قرار دادن جنبش حامی فلسطین «فلسطین اکشن» در فهرست سازمان‌های تروریستی، غیرقانونی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق، از انتقال حدود ۳۰۰۰ زندانی داعش از زندان‌های سوریه به عراق خبر داد و نسبت به اعمال زور علیه ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه از ارسال کمک‌های مالی و مادی به کوبا خبر داد و آن را نشانه همبستگی با متحد سنتی خود در برابر فشارهای آمریکا توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است