بین‌الملل 16:29 - 14 تیر 1401
شبکه 13 رژیم صهیونیستی گزارش داد که صهیونیستها به کشورهای غربی پیام شدیداللحنی دادند که در صورت عدم مقابله با حزب الله، دیگر خبری از کمکهای سوختی و گازی نیست.

پیام تل‌آویو به غرب؛ اگر با حزب الله مقابله نکنید، تأمین گاز منتفی است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حزب‌الله لبنان طی هفته جاری سه پهپاد غیر مسلح به سمت منطقه مورد مناقشه میدان «کاریش» به پرواز درآورد. طبق بیانیه رسمی حزب‌الله، مأموریت این پهپادهای شناسایی بوده و «مأموریت مورد نظر انجام شد. پیام نیز [به صهیونیستها] رسید».

این پیام پهپادی به اندازه‌ای وحشت در دل صهیونیستها ایجاد کرده است که منابع خبری آنان اذعان کردند که تل‌آویو برای مقابله با حزب الله و حملات احتمالی این جنبش به میدان کاریش، به اروپاییها پیام داده است؛ پیامی که هشدار و در عین حال تلاشی برای باز کردن پای غرب برای مقابله با حزب الله است.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این زمینه گزارش داد، پس از عملیات پهپادی حزب الله در میدان کاریش، صهیونیستها به کشورهای غربی پیام دادند که حزب الله، همچنان یک تهدید جهانی است.

پایگاه خبری الخلیج الجدید ضمن ترجمه این مطلب، گزارش داد،  روایت رژیم صهیونیستی که نوعی تهدید برای اروپا هم به شمار می‌رود، این است که تهدید حزب الله فقط شامل این رژیم نمی‌شود، بلکه تبعات آن، دامان اروپاییها را هم خواهد گرفت.

به گزارش این شبکه، مسئولان اسرائیلی تماسای تلفنی با مسئولان اروپایی داشتند، با این پیام که «باید اقدامی کنید... در صورت حمله احتمالی حزب الله، ضرر آن فقط متوجه بخش انرژی اسرائیل نیست، بلکه کمکها [ی نفتی و گازی] به اروپا را تهدید می‌کند».

بنا بر این گزارش، صهیونیستها پیام مشابهی به مصر هم ارسال خواهند کرد. مسئولان امنیتی صهیونیست هم مدعی هستند که برای مقابله با هر گونه حمله حزب الله، آمادگی دارند.

پیش از این هم، روزنامه سوری الوطن گزارش داد، امضای توافق گازی میان اروپا و رژیم صهیونیستی در قاهره با پایان سفر «آموس هوکشتاین» میانجیگر آمریکایی در مذاکرات غیرمستقیم بیروت و تل آویو بر سر مرزهای دریایی دو طرف همزمان شد.

«محمد عبید» نویسنده و تحلیلگر لبنانی از ارتباط بین تلاش‌های میانجیگر آمریکایی برای پیشرفت روند استخراج گاز از میدان کاریش و اقدام قاهره در امضای توافقنامه سه جانبه با تل آویو و اروپا برای صادرات گاز به کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت.

وی افزود: میدان نفتی کاریش که قرار است از اواخر سپتامبر تولید گاز در آنجا آغاز شود، یکی از منابع اصلی گاز مدیترانه به قاره اروپا از ابتدای سال ۲۰۲۵ خواهد بود. بر اساس اطلاعات موجود، هدف هوکشتاین دستیابی به تاییدیه کتبی یا شفاهی لبنان برای حذف ایده شراکت در میدان کاریش بود؛ در حالی که فرماندهی ارتش لبنان طبق مطالعات تاییده شده‌ای ثابت کرده است که بخش بزرگی از میدان نفتی کاریش حق لبنان است.

به گفته این کارشناس، رژیم صهیونیستی با به تعویق انداختن انعقاد یک توافق سریع با لبنان و وقت‌کشی به دنبال ایجاد یک واقعیت انجام‌شده است تا انجام هرگونه اقدام حقوقی بین‌المللی از سوی لبنان برای توقف عملیات استخراج و تولید در میدان کاریش را دشوار ‌کند، زیرا طبق قوانین بین المللی در صورت نصب سکو و تجهیزات استحصال گاز و شروع تولید و عدم اعتراض کشور مربوطه، طبق قوانین بین المللی موضوع برای کشوری که تشریفات اجرایی را آغاز کرده است به حق مکتسبه تبدیل می شود..

این روزها بحث میان رژیم صهیونیستی و لبنان بر سر مرزهای دریایی بین دو طرف بالا گرفته است.لبنان می‌گوید که بر سر مناطق بین خط های موسوم به ۲۳ و ۲۹ دریایی در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی است. 

اقدام چند روز پیش رژیم صهیونیستی در اعزام یک کشتی برای استخراج گاز از میدان گازی کاریش که در منطقه مورد مناقشه موسوم به خط ۲۹ بین سرزمین‌های اشغالی و لبنان واقع شده، باعث واکنش جدی مقامات و سیاسیون بیروت شد.

بر اساس مطالعات ارتش لبنان، خط ۲۹ و میدان کاریش یک میدان مشترک و مورد مناقشه است، اما برای مشترک شدن آن، دولت لبنان باید مختصاتی را در سازمان ملل تعیین کند، در حالی که از نظر رژیم صهیونیستی خط ۲۹ وجود ندارد و این منطقه خارج از محدوده آب‌های منطقه‌ای لبنان است و آمریکا هم تقسیم‌بندی این منطقه به دو بخش به عنوان راه‌حل رضایت‌بخش دو طرف را پیشنهاد می‌کند که گفته می‌شود، این پیشنهاد آمریکا هم در راستای کشاندن لبنان به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.

انتهای پیام/م

 

 


11615159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزیر دفاع بریتانیا در مصاحبه با اسکای‌نیوز گفته است که قصد دارند تا پایان سال جاری میلادی، ۳۰ هزار نظامی اوکراینی را آموزش دهند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» علیرغم افزایش مخالفتها در حزب دموکرات با نامزدی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، مدیر کمپین انتخاباتی او می‌گوید که بایدن صددرصد نامزد حزب دموکرات است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد، اکثر مردم آمریکا معتقدند همه چیز در دوران ریاست جمهوری بایدن بدتر شده و خیلی‌ها بر این باورند که او برای ماندن در قدرت طی یک دوره دیگر خیلی پیر شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد، اکثر مردم آمریکا معتقدند همه چیز در دوران ریاست جمهوری بایدن بدتر شده و خیلی‌ها بر این باورند که او برای ماندن در قدرت طی یک دوره دیگر خیلی پیر شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رهبر کره شمالی طی نامه‌ای به رئیس جمهور چین، نوشت که روابط دوستانه و همکاری دو کشور به‌طور پیوسته توسعه خواهد یافت.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نخست‌وزیر لهستان خطاب به رئیس جمهور اوکراین هشدار داد که هرگز بار دیگر به مردم کشورش توهین نکند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزیر خارجه بلاروس ضمن تاکید بر لزوم گسترش اعضای دائم شورای امنیت برای انطباق با واقعیت‌های ژئوپلتیکی دنیای امروز، گفت مینسک هر کاری که بتواند برای حل بحران اوکراین انجام می‌دهد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» ارتش رژیم صهیونیستی از حمله به یک برج دیده‌بانی مقاومت در شرق نوار غزه خبر داد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» هزاران نفر از شهرندان «ایروان» پایتخت ارمنستان با برگزاری راهپیمایی نارضایتی خود را از وضعیت «قره باغ» اعلام کردند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزیر کشور ترکیه از عملیات موفق نیروهای امنیتی این کشور به مخفیگاه تروریست‌های داعش در شهرستان «ازمیر» خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است