به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، در نشست مشترک معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مدیران دامپزشکی، مصوبهای برای شناسایی و ساماندهی مراکز دارای مجوز قطعهبندی مرغ در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به تصویب رسید.
مهدی دلاوری صبح امروز در این نشست، با اشاره به مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگیهای میکروبی از طریق فرآوردههای خام دامی، اظهار داشت: برای حفظ سلامت مصرفکنندگان، لازم است که گوشت مرغهای فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی ساماندهی شود.
وی با ابراز نگرانی از احتمال انتشار عوامل بیماریزا و آلودگیها افزود: این آلودگی ممکن است ناشی از عرضه گوشت مرغ قطعهبندی شده، جوجه طعمدار و شینسل کردن در شرایط غیر بهداشتی به وجود بیاید که لازم است تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: با توجه به خواست مردم در خرید مرغهای فرآوری شده و به منظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامت مصرفکنندگان، خواستار ساماندهی مراکز گوشت مرغ فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی در سطح عرضه هستیم.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده برای ارائه مجوز قطعهبندی و طعمدار کردن مرغ ارائه داد و اظهار داشت: برای تأمین دسترسی مردم به مرغهای فرآوری شده سالم برنامهریزی لازم صورت گرفته است.
سیامک رضوان در بیان جزئیات اقدامات صورت گرفته برای دسترسی بهداشتی شهروندان به محصولات فرآوری شده گوشت مرغ در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل تاکید کرد: مراکزی تحت نظارت مسئول فنی برای این منظور در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/801/
12118456