یارمحمدیان: حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم دلیل استعفایم بود+فیلم

فرماندار سابق فلاورجان با رد ارتباط استعفای خود با حوادث و اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه سال گذشته، از ارائه توضیحات درباره حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم، پیگیری قضایی اتفاقات و تأکید بر نقش هماهنگ‌کننده فرمانداری در برگزاری برنامه‌ها خبر داد.

یارمحمدیان: حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم دلیل استعفایم بود+فیلم

فرماندار سابق فلاورجان با رد ارتباط استعفای خود با حوادث و اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه سال گذشته، از ارائه توضیحات درباره حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم، پیگیری قضایی اتفاقات و تأکید بر نقش هماهنگ‌کننده فرمانداری در برگزاری برنامه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اصفهان سبز، حسین یارمحمدیان، فرماندار سابق شهرستان فلاورجان، در گفت‌وگو با این رسانه، درباره حواشی ایجادشده در همایش اتومبیل‌رانی روز جمعه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۵ در اردوگاه باغ ابریشم توضیحاتی ارائه کرد و دلیل استعفای خود را تشریح کرد.

فرمانداری مسئول مستقیم برگزاری برنامه‌ها نیست

یارمحمدیان با اشاره به جایگاه فرمانداری در برگزاری برنامه‌های شهرستان اظهار کرد: «فرمانداری و فرماندار نمی‌توانند متولی هیچ‌گونه برنامه‌ای باشند؛ چراکه ما تنها یک نهاد هماهنگ‌کننده هستیم و صرفاً در چارچوب قانون، مسئولیت برگزاری انتخابات را بر عهده داریم.»

وی درباره هماهنگی‌های انجام‌شده با اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان برای برگزاری مسابقه اتومبیل‌رانی در منطقه باغ ابریشم افزود: پس از تصویب موضوع در شورای تأمین، اجازه برگزاری برنامه اداره ورزش و جوانان در روزهای ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۱۴۰۵ صادر شد.

فرماندار سابق فلاورجان ادامه داد: در همین راستا، در روزهای یادشده به باغ ابریشم مراجعه کردم و با هیئت اتومبیل‌رانی جلسه‌ای برگزار شد تا درباره نحوه اجرای برنامه و چگونگی مدیریت آن، هماهنگی‌های لازم صورت گیرد.

تأکید بر فعالیت‌های فرهنگی و مدیریت همایش

یارمحمدیان با تأکید بر ضرورت توجه به شرایط کشور تصریح کرد: «تأکید کردم که مصوبه شورای تأمین باید به اجرای برنامه‌هایی همچون پرچم‌گردانی و فعالیت‌های فرهنگی در راستای حفظ منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با توجه به شرایط جنگی کشور، منجر شود.»

وی افزود: با توجه به استقبال گسترده از این همایش، دستورالعمل‌های لازم برای کنترل و مدیریت برنامه ارائه شد و رعایت عفاف و حجاب نیز مورد تأکید قرار گرفت.

پیگیری قضایی حواشی همایش باغ ابریشم

فرماندار سابق فلاورجان با اشاره به تعداد عوامل اجرایی این همایش گفت: مجموع عوامل برگزارکننده برنامه حدود ۲۰۰ نفر بودند؛ بااین‌حال، به گفته وی، در پایان همایش و عصر روز جمعه ۲۴ مهرماه، برخی افراد اقدام به رفتارهایی کردند که او آن‌ها را حاشیه‌ساز و هنجارشکن توصیف کرد.

یارمحمدیان با بیان اینکه پیگیری‌های قضایی درباره این اتفاقات در جریان است، اظهار کرد: رسیدگی به موضوع از مسیرهای قانونی دنبال می‌شود.

وی همچنین با اشاره به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی جمعی از مردم شهرستان فلاورجان درباره این همایش، بر ضرورت بررسی ابعاد مختلف موضوع تأکید کرد.

به گفته یارمحمدیان، مسائل مرتبط با این رویداد در سه بخش «پیش از همایش»، «روز برگزاری همایش» و «پس از همایش» دسته‌بندی شده است و وی توضیحات کامل درباره این اتفاقات را در تجمع مردم فلاورجان مقابل فرمانداری، با حضور ائمه جمعه، ارائه کرده است.

یارمحمدیان: دلیل استعفایم حواشی همایش بود

فرماندار سابق فلاورجان در بخش دیگری از این گفت‌وگو، ارتباط استعفای خود با حوادث و اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه سال گذشته را رد کرد و گفت: «این موضوع را کاملاً رد می‌کنم؛ دلیل استعفای من، حواشی ایجادشده در ارتباط با همایش اتومبیل‌رانی بود.»

وی در پایان، برای سیدعلیرضا حسینی تودشکی، سرپرست جدید فرمانداری شهرستان فلاورجان، آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

#اصفهان_سبز

#فلاورجان

#باغ_ابریشم

#اتومبیلرانی

#اخبار_اصفهان

یارمحمدیان: حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم دلیل استعفایم بود+فیلم

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«خبرگزاری فارس» فرماندار سابق فلاورجان با رد ارتباط استعفای خود با حوادث و اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه سال گذشته، از ارائه توضیحات درباره حواشی همایش اتومبیل‌رانی باغ ابریشم، پیگیری قضایی اتفاقات و تأکید بر نقش هماهنگ‌کننده فرمانداری در برگزاری برنامه‌ها خبر د...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» تیم سیار اهدای خون در روز دوشنبه 4 آبان‌ماه ۱۴۰۵ از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر در شهرستان سرپل‌ذهاب مستقر خواهد بود.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» تمام‌عیار تبدیل شده، الگویی از قرن‌ها پیش می‌درخشد که می‌تواند مسیر مقاومت فرهنگی را نشان دهد. حضرت زهرا (س) با ایثار فدک و ساده‌زیستی، نسخه‌ای عملی از اقتصاد مقاومتی را پیش روی ما گذاشته است.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» چطور می‌توان میان فکر کردن برای حل مسئله و نشخوار فکری تفاوت گذاشت و از چرخه تکراری «کاش»، «چرا» و «نکند» بیرون آمد؟
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» بازنگری در راهبرد مذاکره با آمریکا؛ ضرورت پایان‌دادن به چرخه بی‌هزینه تجاوز و دیپلماسی فرسایشی اعراب حاشیه خلیج فارس که امروز برای حفظ جمهوری اسلامی ایران پای میز مذاکره این‌گونه تلاش می‌کنند، همان کشورهایی هستند که در موضوعاتی نظیر آزادی ...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» فرماندار شهرستان اسلام‌شهر، گفت: استقرار نمایندگی ادارات خدمات‌رسان در بخش احمدآباد مستوفی، امری ضروری و نیاز اساسی منطقه است، مردم نباید برای یک فیش برق یا مشکل اداری به شهرستان مراجعه کنند.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور در پی صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۶۲ هواشناسی، نسبت به احتمال وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک در برخی مناطق طی روزهای ۴ و ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵ هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کیفرخواست بلاگر هتاک به اتهام اقدام آگاهانه در تایید رژیم صهیونیستی در فضای مجازی، اهانت و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کنترل کیفی آزمایشگاه‌های سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در بروز هر نوع مسمومیت از هرگونه خوددرمانی و اجبار فرد مسموم به استفراغ به طور جدی پرهیز شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست از دریافت ۱۱۹۸ اثر هنری از سراسر کشور در نخستین نمایشگاه سراسری خلق آثار هنری با موضوع فسیل خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است