علمی فناوری 14:34 - 14 فروردین 1403
دکتر دادرس از انجام ۸۵۰۷ مورد تست کرونا در مرز‌ها و توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ابتدای طرح سلامت نوروزی خبر داد.

انجام ۸۵۰۷ مورد تست کرونا از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون

دکتر محمد دادرس رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ در فعالیت‌های مراقبت‌های بهداشتی مرزی بالغ بر ۸۱۴ هزار و ۵۶۲ غربالگری سندرومیک، ۳۱۲۵ تست کرونا، ۸۹۷ تست مالاریا، ۶۲۴ تست وبا، ۲۳۳ مورد واکسیناسیون سرخک و ۲۹۶۶ مورد واکسیناسیون فلج اطفال انجام شده است.

وی افزود: در بخش فعالیت‌های مراقبت بیماری‌های واگیر در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در این مدت ۳۵۶۷ مورد بازدید، ۵۶۴۴ مورد واکسیناسیون هاری، ۹۳۴ مورد نمونه گیری و ۵۳۸۲ مورد تست کرونا انجام شده است.

منبع: وبدا


12043918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تاریخ پرتاب فضاپیمای کرو دراگون به همراه فضانورد روسی به ایستگاه فضایی بین‌المللی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی، عادت روزانه‌ای را در بین برخی افراد آشکار کرده است که خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در صحنه‌ای که می‌تواند آینده دور زمین را پیش‌بینی کند، یک مطالعه نجومی اخیر نشان داده است که ستارگان با نزدیک شدن به پایان عمر خود، سیارات خود را در یک سناریوی کیهانی دراماتیک می‌بلعند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان امنیت سایبری کلاهبرداری جدیدی کشف کرده‌اند که به هکر‌ها اجازه می‌دهد بدون شکستن رمزگذاری و با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در مکانیسم جفت‌سازی دستگاه، حساب‌های واتس‌اپ را به خطر بیندازند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات ثابت کرده است که خنده منظم تأثیر مثبت قابل توجهی بر سلامت قلب، سیستم ایمنی و رفاه عمومی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ درصدد آن است تا با عرضه یک گوشی تاشو با نمایشگر عریض، اپل را به چالش بکشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نگاه ایران به سازمان جهانی بهداشت فراتر از یک نهاد پشتیبان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر نقش راهبردی گزینش در صیانت از حریم معلمی و امنیت فرهنگی کشور، خواستار تقویت ساختار، نیروی انسانی و حرکت به‌سوی گزینش فناورپایه و آینده‌نگر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: شیر توزیع شده در مدارس در هیچ منطقه‌ای از کشور، آلوده نبوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «تجاری‌سازی نوآوری، تبدیل دستاورد‌های فناورانه به محصول»، نوشته جری شافِلد، با ترجمه دکتر ابوالقاسم عربیون، اشکان آذری‌ها و محمدامین فرخ، با هدف ارائه یک مسیر عملی برای عبور از ایده تا بازار به کوشش انتشارات جهاد دانشگاهی تهران چاپ و م...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است