اجتماعی 14:02 - 30 فروردین 1400
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ از پلمب یک قصابی که اقدام به فروش حیوانات حرام گوشت کرده بود، خبر داد.

پلمب قصابی فروشنده حیوانات حرام گوشت در تهران

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: دیروز یکی از شهروندان ساکن محدوده غرب تهران در تماس با پلیس از فعالیت غیرقانونی یک  واحد صنفی در حوالی بلوار مزرداران و فروش گوشت آبزیان حرام گوشت خبر داد که درپی آن  ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس تهران برای بررسی و رسیدگی به موضوع به محل اعزام شدند.

وی  با اشاره به حضور ماموران پلیس در محل گفت: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که مالک این واحد صنفی اقدام به فروش گوشت آبزیان حرام گوشت به مشتریان خود کرده و با هماهنگی انجام شده از سوی دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۹ تهران، کارشناسان سازمان دامپزشکی استان تهران،  واحد صنفی پلمب شد.

 معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده ۲۲ کیلو گرم گوشت ماهی مرکب از این واحد صنفی کشف و ضبط شد، گفت: متصدی این واحد صنفی به جرم خود اقرار کرده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

انتهای پیام


11032212
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان حمل و نقل وترافیک شهر تهران گفت: فردا چهارشنبه طرح ترافیک در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: از منظر دستگاه قضایی، اعتراضات معیشتی مسالمت‌آمیز بخشی از واقعیت‌های اجتماعی و قابل درک بوده و باید از مسیر قانونی خود مورد توجه و پاسخ قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهادت کاظم مصدق و محمود شهمرادی، ۲ محیط‌بان حادثه‌دیده پارک ملی گلستان، به‌طور رسمی تأیید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی، شرکت صنایع مس شهید باهنر و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان همکاری سه‌جانبه‌ای را برای توسعه آموزش‌های مهارتی و حمایت از کارآفرینی در مناطق کمتر توسعه‌یافته آغاز کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مددکاری اجتماعی باید محور همه خدمات سازمان قرار گیرد؛ زیرا سرمایه اجتماعی بنیان توسعه پایدار و ارتقای کیفیت زندگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی گفت: در ماه‌های اخیر چهار جلسه مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برگزار شد که هدف آن شنیدن دغدغه‌های صنوف و تبدیل این نشست‌ها به خروجی‌های عملیاتی برای ساماندهی فعالیت‌های صنفی در پایتخت است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازدید از مجموعه فرهنگی و گردشگری برج میلاد تهران همزمان با میلاد فرخنده امام علی (ع) با تخفیف‌های ویژه برای شهروندان و گردشگران فراهم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی فعالیت سامانه‌های بارشی و وقوع سیلاب و برف و کولاک در ۲۵ استان کشور، امدادگران در ۷۲ ساعت گذشته به بیش از ۱۷ هزار نفر خدمات امدادی و حمایتی ارائه کردند. این حوادث تاکنون ۹ فوتی، ۱۵ مصدوم و ۲ مفقودی بر جای گذاشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد‌های برف‌روبی و نواحی ده‌گانه شهرداری منطقه یک با تشدید برودت هوا، وزش باد و بارش برف، با استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی برف‌روبی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات برف‌روبی به‌صورت همزمان به خصوص در نواحی برف گی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه 13 گفت: روند اجرای پروژه‌های مشارکتی در منطقه در حال پیگیری است و یکی از این طرح‌ها، مجموعه «شیان سرخه‌حصار» است که در محدوده درب چهارم خیابان بلوط در حال تکمیل است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است