اجتماعی 14:02 - 30 فروردین 1400
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ از پلمب یک قصابی که اقدام به فروش حیوانات حرام گوشت کرده بود، خبر داد.

پلمب قصابی فروشنده حیوانات حرام گوشت در تهران

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: دیروز یکی از شهروندان ساکن محدوده غرب تهران در تماس با پلیس از فعالیت غیرقانونی یک  واحد صنفی در حوالی بلوار مزرداران و فروش گوشت آبزیان حرام گوشت خبر داد که درپی آن  ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس تهران برای بررسی و رسیدگی به موضوع به محل اعزام شدند.

وی  با اشاره به حضور ماموران پلیس در محل گفت: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که مالک این واحد صنفی اقدام به فروش گوشت آبزیان حرام گوشت به مشتریان خود کرده و با هماهنگی انجام شده از سوی دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۹ تهران، کارشناسان سازمان دامپزشکی استان تهران،  واحد صنفی پلمب شد.

 معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده ۲۲ کیلو گرم گوشت ماهی مرکب از این واحد صنفی کشف و ضبط شد، گفت: متصدی این واحد صنفی به جرم خود اقرار کرده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

انتهای پیام


11032212
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: با پیگیری‌ها در سطح ستاد سازمان و مذاکره با دستگاه‌های ذیربط، روند صدور کارت‌های هوشمند ملی شتاب می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: اکنون بیش از هزار و ۲۰۰ کلانتری در سطح کشور دارای دایره مشاوره و مددکاری اجتماعی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری از انجام نظارت با جدیت بر بازار برای جلوگیری از تخلفات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون بر حفظ قدرت خرید مردم با اجرای طرح کالابرگ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» محمدی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۷۳ کودک به خانواده‌های واجد شرایط واگذار شده و پیش‌بینی می‌شود این آمار تا پایان سال به بیش از ۴۰۰ مورد برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد، بودجه سازمان بهزیستی کشور در لایحه مذکور از حیث مصارف بالغ بر ۱۰۹ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و رشدبودجه سازمان بهزیستی معادل ۳۶.۴۲ درصد است و سهم سازمان از بودجه کل کشور معادل ۲.۱۱ درصد خواهد بود...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است با همدستی سه نفر و به خاطر اختلاف بر سر یک حلقه چاه و دستگاه گنج‌یاب دوستش را به قتل رسانده، در حالی پای میز محاکمه ایستاد که یکی از متهمان قبل از دادگاه خودکشی کرده و جان باخته بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک کارگاه رنگ‌کاری در محدوده یافت‌آباد خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است