علمی فناوری 15:44 - 12 آذر 1403
نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ در محل دائمی نمایشگاه قم از ۲۰ تا ۲۳ آذر ساعت ۱۶ تا ۲۲ برگزار می‌شود.

استفاده از ظرفیت دانش‌آموزی برای نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - نشست خبری نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ قم ظهر امروز در سالن پیام وزارت ارتباطات برگزار شد.

 علی حسینی، مجری ستاد در نشست خبری نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ گفت: دومین نمایشگاه دیتکس۲۰۲۴ استان قم برگزار خواهد شد که از تمام شهرها نماینده‌های مختلف حضور دارند.

در ادامه این نشست خبری علیرضا جمالی، دبیر اجرایی استان قم با بیان این که برگزاری این نمایشگاه فرصت خوبی است که در اکوسیستم ایجاد شده؛ گفت: در استان قم حدود ۲۸۰ شرکت فناوری حضور دارند.

او ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی است تا شرکت‌های مختلف با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

در ادامه این نشست احسان حق‌به‌جانب، مدیر یک شرکت دانش بنیان با بیان این که نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ فرصتی برای درخشیدن و فعالیت نیروهای جوان است؛ گفت: ما برای شناساندن این نمایشگاه به دانش‌آموزان به مدارس مراجعه کرده و از ظرفیت دانش‌آموزی استفاده کردیم. مدارسی که در حوزه فناوری گروه داشتند از ظرفیتشان استفاده کردیم.

وی با بیان این که باید به جوان‌ها بها داد؛ افزود: گروه‌های دانش‌آموزی که در حوزه‌های مختلف همچون دیجیتال مارکتینگ، برنامه‌نویسی و فناوری فعالیت می‌کنند، برای آینده کسب و کاریشان فرصت بسیار خوبی است.

گفتنی است که نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ در محل دائمی نمایشگاه قم از ۲۰ تا ۲۳ آذر ساعت ۱۶ تا ۲۲ برگزار می‌شود. هیئت‌هایی از کشورهای عراق، عمان، سوریه و افغانستان از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد.


12122751
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها به طور حتم، توان آنها در رفع مسائل جامعه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه تازه نشان داده است که فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی پیام‌های ناخواسته‌ای به موجودات فضایی ارسال می‌کنند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین سیستم داخلی برای کنترل ربات‌ها با استفاده از نیروی فکر در مرکز ملی فیزیک و ریاضیات روسیه توسعه داده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌رسان بدون نیاز به اینترنت «بیت‌چت» اخیرا به عنوان یک پروژه جانبی جدید از جک دورسی به بحث داغ جامعه فناوری تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بر تأثیر دارو‌های خواب‌آور بر پروتئین‌های سمی مغز تأکید کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار داده‌اند که استفاده زیاد از هدفون شنوایی جوانان را تهدید می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وزارت بهداشت و ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی با انتشار فراخوانی مشترک از طرح‌های سامانه هوشمند خدمات سلامت یکپارچه حمایت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است