بین‌الملل 03:24 - 29 فروردین 1400

طرح قانونگذاران آمریکا برای مقابله با توسعه تسلیحاتی عربستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «میدل ایست آی»، تعدادی از قانون‌گذاران آمریکایی پیش‌نویس قانونی را تحت عنوان «قانون سلاح‌های کشتار جمعی سعودی» تدوین کرده‌اند که به واسطه آن می‌توانند از دست‌یابی عربستان سعودی به سلاح هسته‌ای و کشتارجمعی جلوگیری کنند.

«ادوارد مارکی» و «جفری میرکلی» دو تن از اعضای مجلس سنای ایالات متحده آمریکا این پیش‌نویس را ارائه کرده و در مجلس نمایندگان نیز دو نماینده به نام‌های «تد لیو» و «خواکین کاسترو» نیز طرح اولیه را معرفی کردند.

میرکلی در این باره گفته است: وجود تسلیحات هسته‌ای در دستان تروریست‌ها و رژیم‌های سرکش از خطرناک‌ترین تهدیدها علیه امنیت مردم آمریکا و متحدان ما در سراسر جهان است.

او همچنین گفت که «چنانچه ریاض به دنبال برهم زدن نظم جهانی در حوزه منع اشاعه تسلیحات و دست‌یابی به آن‌ها به کمک چین یا هر طرف دیگری است، واشنگتن باید در این باره پاسخگو باشد».

بر پایه متن این پیش‌نویس، ریاض ملزم می‌شود که در برنامه ساخت موشک بالستیک و برنامه هسته‌ای غیر نظامی خود شفاف‌تر عمل کرده و طرف‌های بین‌المللی که تکنولوژی لازم را در اختیار سعودی قرار می‌دهند مشخص شوند.


11029609
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است