اجتماعی 12:10 - 11 بهمن 1401

بهبود پوشش تحصیلی دختران در مقطع متوسطه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی کاظمی، در اجلاس سالانه معاونین آموزش متوسطه ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور در خصوص چالش‌های موجود در این وزارت خانه گفت: کرونا و آموزش غیرحضوری، برگزاری طرح تعمیق و تثبیت یادگیری، پروژه بزرگ مهر، مشکلات ساماندهی نیروی انسانی در مهر امسال، از برخی چالش‌های آموزش متوسطه بوده است.

وی ادامه داد: تاکید اول آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، رویکرد تربیتی در امر آموزش است؛ بدون تربیت صحیح، علم و دانشی که به دانش آموز ارائه می‌شود اثربخش نخواهد بود. رها بودن دانش آموز در فضای مجازی و عدم وجود برنامه تربیتی در آموزش غیرحضوری از اتفاقات ناخوشایندی بود که در دوران کرونا اتفاق افتاد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: کیفیت بخشی آموزشی و ارتقا فرایندهای یاددهی-یادگیری بسیار مهم بوده و زمانی برنامه‌های ما مؤثر خواهند بود که در کلاس و مدرسه نمود و تجلی پیدا کنند؛ بنابراین سنجش اثربخشی برنامه‌ها مهم است و مهم‌ترین بخش برای این کیفیت بخشی ارتقا معلمان است.

کاظمی با اشاره به مشارکت حداکثری دستگاه‌ها، خیرین، گروه‌های جهادی و برون سپاری در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، گفت: امسال سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کل کشور رشد ۲ درصدی داشته و جلب مشارکت بیش از ۴۰ هنرستان جوار نیز از اقدامات بزرگ دیگر بوده است، که در حال برنامه ریزی و تلاش برای افزایش آن هستیم. همچنین باید در نظر داشت که طرح هنرستان‌های جوار برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی بخش‌های مختلف تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد دوم تلاش و برنامه ریزی برای برنامه‌های سال آینده است که در این راستا برای بازماندگان از تحصیل سامانه شهید محمودوند طراحی شده و با ابلاغ بخشنامه برای شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل عملیاتی گردیده است. در همین راستا با پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شده مشکلات اقتصادی کمترین تأثیر را در موضوع بازماندگان از تحصیل داشته و سایر علل در حال بررسی است.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش در پایان پوشش تحصیلی آموزش متوسطه کشور را شامل یک میلیون و ۸۲۴ دانش آموز و تعداد دختران را در این موضوع بیشتر عنوان کرد و گفت: پوشش تحصیلی دختران نسبت به گذشته ارتقا بیشتری داشته است.


11800843
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه ایران برای مبارزه با مواد افیونی هزینه‌های سنگینی متحمل می‌شود، گفت: جوانان ایرانی در میدان مبارزه با موادمخدر مظلومانه ایستاده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر افزایش مأموریت‌های ملی این حوزه گفت سهم حوزه جوانان از بودجه کشور تناسبی با گستره مسئولیت‌ها ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین نقش مهمی در شکل گیری و هدایت هوش هیجانی فرزندان دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه صندوق حمایت از نخبگان به‌زودی اجرایی خواهد شد، گفت: افتتاح برج نوآوری و فناوری شاهد و ایثارگر را مدیون شهدای نخبه جنگ ۱۲ روزه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه صندوق حمایت از نخبگان به‌زودی اجرایی خواهد شد، گفت: افتتاح برج نوآوری و فناوری شاهد و ایثارگر را مدیون شهدای نخبه جنگ ۱۲ روزه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی صدور ورود موج بارشی سنگین به ۶ استان کشور به ویژه استان‌های هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان، جمعیت هلال احمر در آماده‌باش کامل قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر از تحول در مراکز ماده ۱۶ و تبدیل آنها به مراکز امید و زندگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از مهار سریع نشت گاز آمونیاک در یک کارخانه واقع در محدوده بزرگراه بعثت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: در دادستانی هیچ موضوع زمین‌مانده‌ای در خصوص پیگیری خسارت‌های ناشی از جنگ تحمیلی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و با هدف تقویت تولید، اشتغال و توانمندسازی اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان صندوق کارآفرینی امید و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان به امضا رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است