اجتماعی 12:10 - 11 بهمن 1401

بهبود پوشش تحصیلی دختران در مقطع متوسطه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی کاظمی، در اجلاس سالانه معاونین آموزش متوسطه ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور در خصوص چالش‌های موجود در این وزارت خانه گفت: کرونا و آموزش غیرحضوری، برگزاری طرح تعمیق و تثبیت یادگیری، پروژه بزرگ مهر، مشکلات ساماندهی نیروی انسانی در مهر امسال، از برخی چالش‌های آموزش متوسطه بوده است.

وی ادامه داد: تاکید اول آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، رویکرد تربیتی در امر آموزش است؛ بدون تربیت صحیح، علم و دانشی که به دانش آموز ارائه می‌شود اثربخش نخواهد بود. رها بودن دانش آموز در فضای مجازی و عدم وجود برنامه تربیتی در آموزش غیرحضوری از اتفاقات ناخوشایندی بود که در دوران کرونا اتفاق افتاد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: کیفیت بخشی آموزشی و ارتقا فرایندهای یاددهی-یادگیری بسیار مهم بوده و زمانی برنامه‌های ما مؤثر خواهند بود که در کلاس و مدرسه نمود و تجلی پیدا کنند؛ بنابراین سنجش اثربخشی برنامه‌ها مهم است و مهم‌ترین بخش برای این کیفیت بخشی ارتقا معلمان است.

کاظمی با اشاره به مشارکت حداکثری دستگاه‌ها، خیرین، گروه‌های جهادی و برون سپاری در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، گفت: امسال سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کل کشور رشد ۲ درصدی داشته و جلب مشارکت بیش از ۴۰ هنرستان جوار نیز از اقدامات بزرگ دیگر بوده است، که در حال برنامه ریزی و تلاش برای افزایش آن هستیم. همچنین باید در نظر داشت که طرح هنرستان‌های جوار برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی بخش‌های مختلف تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد دوم تلاش و برنامه ریزی برای برنامه‌های سال آینده است که در این راستا برای بازماندگان از تحصیل سامانه شهید محمودوند طراحی شده و با ابلاغ بخشنامه برای شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل عملیاتی گردیده است. در همین راستا با پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شده مشکلات اقتصادی کمترین تأثیر را در موضوع بازماندگان از تحصیل داشته و سایر علل در حال بررسی است.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش در پایان پوشش تحصیلی آموزش متوسطه کشور را شامل یک میلیون و ۸۲۴ دانش آموز و تعداد دختران را در این موضوع بیشتر عنوان کرد و گفت: پوشش تحصیلی دختران نسبت به گذشته ارتقا بیشتری داشته است.


11800843
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران در پاسخ به یادداشت «رابرت ریچ» وزیر اسبق کار آمریکا نوشت: چهره آمریکا چگونه نزد ایرانیان تغییر کرد؟
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه شهید باقری امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع حادثه‌ای دلخراش در محور چالوس خبر داد که بر اثر خروج یک دستگاه سواری دنا از مسیر و سقوط به دره، ۳ نفر جان باخته و یک نفر مصدوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار جزئیات معیار جدید پرداخت یارانه و حذف دهک‌بندی را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از اجرای فرآیند سلامت‌محور و هوشمند در معاینات پزشکی زائران حج ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت در اولین روز از آخرین ماه سال ۱۴۰۴، در شرایط قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی بهمن ۱۴۰۴، پایتخت نشینان حداقل ۱۸ روز هوای «قابل قبول» تنفس کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های قطعی و مقطعی ترافیکی در محور‌های کرج–چالوس، هراز و فشم در روز جمعه اول اسفندماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع تصادف میان یک دستگاه مینی‌بوس و دو خودروی پرشیا در بزرگراه آیت‌الله سعیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: امروز شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی یعنی عدالت و آزادی با وجود همه دشمنی‌ها، همچنان در جهان طنین‌انداز است و دشمنان به دنبال مقابله با الهام‌بخشی این گفتمان هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است