بین‌الملل 21:21 - 13 مرداد 1399
مشاور امنیت ملی سابق آمریکا ابراز عقیده کرد که ممکن است آمریکا در صورتی‌که ترامپ برای بار دوم در انتخابات ریاست‌جمهوری پیروز شود از ائتلاف پیمان آنتلانتیک شمالی (ناتو) خارج شود.

بولتون: ترامپ در صورت پیروزی مجدد در انتخابات احتمالا از ناتو خارج شود

به گزارش ایسنا، جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با روزنام هاندلسبلات آلمان گفت، تنها تعداد اندکی از جمهوریخواهان خواستار خروج از ناتو هستند اما در صورت پیروزی ترامپ برای دوره دیگر این موانع نیز فروخواهند پاشید و چه کسی می‌داند او می‌خواهد در دوره دوم ریاست‌جمهوری چه کاری انجام دهد؟

بولتون به اروپایی‌ها توصیه کرد، در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات سوم نوامبر دیپلماسی خود را با کنگره بیشتر کنند.

او گفت: مجلس نمایندگان و مجلس سنا می‌توانند در مقابل رئیس‌جمهوری بایستند اگر قصدی برای خروج از ناتو یا عقب‌نشینی مهم دیگر نیروها از اروپا باشد مقاومت قوی از سوی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان نیز می‌تواند وجود داشته باشد و این تماس با کنگره برای اروپایی‌ها بهتر خواهد بود.

ترامپ طبق نظرسنجی‌ها پس از رقیب دموکرات‌ خود یعنی جو بایدن قرار دارد. بولتون در این باره می‌گوید: نباید از قدرت حزب دموکرات در وارد کردن شکست در انتخابات بکاهیم بایدن باید در سه مناظره تلویزیونی مقابل ترامپ بایستد و هنوز 100 روز تا انتخابات مانده و این دوره از منظر سیاست آمریکا سیاستی همیشگی است.

او درباره امیدهای زیاد به پیروزی بایدن اظهارنظر نکرد، اما گفت: من صرف نظر از این‌که چه کسی در فردای انتخابات پیروز خواهد شد از این موضوع بسیار غمگین خواهم شد. بایدن اگر ببازد باید در خانه‌اش بنشیند و بسیار بیرون نیاید و اگر پیروز شود نمی‌داند او چکار خواهد کرد ما فقط یک مشکل را به مشکل جدید دیگر تبدیل خواهیم کرد.

بولتون درباره این‌که آیا آنگلا مرکل آخرین رهبر در جهان آزاد خواهد بود گفت، تنها رهبران در جهان آزاد همان رهبران آمریکا هستند اگر رئیس‌جمهوری آمریکا قادر به این رهبری نباشد جهان غرب در خطر خواهد بود زیرا هیچ کس نمی‌تواند این جایگاه را به دست آورد.

او اضافه کرد، مرکل شخصیتی بسیار قوی در داخل اتحادیه اروپا است اما باید سوال شود که تا کی قدرت آلمان بعد از ترک او از صدر اعظمی آلمان ادامه خواهد داشت.

او تاکید کرد، شاید بیش از آنچه انتظار می‌رود او در این پست باقی بماند.

انتهای پیام


10650963
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر هیئت مقاومت در کرانه باختری از تلاش رژیم اشغالگر صهیونیستی برای قطع ارتباط بین استان‌های نابلس و جنین از طریق مصادره حدود یک میلیون متر مربع از اراضی فلسطینیان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هشدار داد مذاکرات پیش‌رو بین پوتین و فرستاده ویژه آمریکا ممکن است منجر به افزایش فشار بر اوکراین برای دادن امتیازات شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه روز دوشنبه اولین شماره روزنامه رسمی جدید خود با نام «الثوره السوریه» را پس از پنج سال توقف انتشار روزنامه‌های چاپی منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای، اظهارات مقام ناتو درباره امکان انجام «حملات پیش‌دستانه» علیه روسیه را گامی غیرمسئولانه و نشان‌دهنده تشدید تنش‌ها از سوی این اتحادیه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، روز دوشنبه جلسه‌ای با حضور وزیران خارجه و دفاع و مقامات ارشد کاخ سفید درباره ونزوئلا برگزار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت فلسطین در غزه از شهادت ۳۵۶ نفر در این باریکه از زمان برقراری آتش‌بس خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه برای نخستین بار پس از درخواست عفو در پرونده فساد خود در دادگاه حاضر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه برای مذاکره با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه وارد کاخ الیزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک طوفان برفی گسترده در غرب میانه آمریکا باعث برخورد همزمان ۴۵ خودرو در ایالت ایندیانا و بسته شدن میسر اصلی برای حدود ۶ ساعت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه گفت که اروپا باید حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است