اجتماعی 16:01 - 03 آذر 1401

کشف بیش از ۲۹ هزار قبضه سلاح شکاری و جنگی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مهدی حاجیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه ای "مدظله العالی" در خصوص میزان کشفیات قاچاق سلاح و مهمات در کشور طی سال جاری اظهار داشت: از سال ۱۳۹۸، بعد از اغتشاشات همان سال، کشفیات قاچاق سلاح و مهمات در کشور روند رو به افزایش و معناداری پیدا کرد و به همین دلیل قرارگاه مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد.

وی با تاکید بر اینکه با بررسی‌های صورت گرفته قاچاق سلاح و مهمات از طریق مرزهای شمال غربی، مرزهای غربی و جنوبی کشور صورت گرفته است، تصریح کرد: براساس آمارهای به دست آمده و همچنین اشراف عملیاتی و اطلاعاتی که همکاران ما در سراسر کشور خصوصاً فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران دارند، از ابتدای سال جاری (یکم فروردین ماه ۱۴۰۱ تا ۳۰ آبان ماه سال جاری) تاکنون بیش از ۲۹ هزار قبضه سلاح شکاری و جنگی غیرمجاز کشف شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

سخنگوی فراجا همچنین تصریح کرد: البته میزان کشفیات از خرداد ماه سال جاری افزایش چشمگیری داشته (کشف ۹ هزار قبضه سلاح جنگی و بیش از ۷ هزار قبضه سلاح سرد ساخت برخی کشورها خصوصاً آمریکای جنایتکار) از این رو با پلیس کشورهای همسایه جلساتی در راستای جلوگیری از قاچاق سلاح و مهمات برگزار کردیم که بحمدالله به نتایج مطلوبی نیز رسیدیم.

سردار حاجیان گفت: تعداد زیادی از این افراد که به صورت باند در کشور فعالیت می‌کردند، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه سلاح و مهمات بیشتر از مرزهای آذربایجان غربی، کرمانشاه، کردستان و استان‌های جنوبی به کشور وارد می‌شود، خاطرنشان کرد: طی دو ماه اخیر نیز (سال جاری) با اشراف اطلاعاتی همکاران ۸ هزار قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف شده و افرادی که با اهداف خاص قصد ورود غیرقانونی سلاح و مهمات به داخل کشور را داشتند، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.


11747097
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۳ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴۸۶ کیلووات در ۱۱ منطقه تهران افتتاح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرداخت حقوق بهمن‌ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی از روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ آغاز می‌شود، اما تعیین زمان واریز عیدی نیازمند تامین اعتبار لازم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده قتل مردی خبر داد که از چند سال قبل مفقود شده بود و پس از انجام تحقیقات تخصصی، عاملان این جنایت شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید در همایش مدیران بنیاد شهید که صبح روز دوشنبه (۲۷ بهمن‌ماه) برگزار شد، بر رعایت عدالت در خدمت‌رسانی به جامعه هدف تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری گفت:با مصوبه جدید دولت، دهک‌بندی از مبنای پرداخت یارانه حذف شده و سطح درآمد و دارایی خانوار ملاک تعیین مشمولان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه به اتفاق آراء، مدیر مسئول خبرگزاری مهر را در موضوع شکایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجرم ندانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری با تاکید بر اتخاذ رویکرد همه جانبه در صدور آرای پرونده‌های تعزیراتی، گفت: فرایند تولید و اشتغال در رسیدگی به این پرونده‌ها نباید آسیب ببیند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، شناسایی چهره‌های شاخص و الگوی جامعه ایثارگری را برای تبیین مسائل کلان (مانند مذاکرات فعلی) ضروری دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است