اجتماعی 11:17 - 12 بهمن 1401
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در جهان امروز همه مسلمانان و حتی غیر مسلمانان به دنبال یک گمشده هستند که آن سلامت معنوی است و قطعا شایسته ترین اقدام برای رسیدن به سلامت معنوی و ارتقای آن برپایی نماز است.

شایسته ترین اقدام برای سلامت معنوی برپایی نماز است

به گزارش گروه قضایی خبرگزاری فارس و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، دکتر عباس مسجدی در جلسه تقدیر از فعالین امر نماز که ظهر روز سه شنبه 11 بهمن برگزار شد با قدردانی از فعالان عرصه نماز در مجموعه سازمان گفت: مهمترین موضوع معنوی در دین ما برپایی نماز است و هرچه ارتباط و انس ما با نماز بیشتر باشد برنامه ریزی برای برگزاری هرچه بهتر آن نیز به شکل منسجم تری انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت نماز و به ویژه نماز جماعت در دین مقدس اسلام افزود: نماز جماعت از جایگاه و منزلت ویژه ای برخوردار است و همواره بر برپایی هر چه باشکوه تر آن سفارش شده است.

دکتر مسجدی در ادامه ریشه بسیاری از مشکلات زندگی امروز همچون افسردگی، اضطراب، برخی بیماری های روانی و . .. را دور ماندن از معنویات عنوان کرد و گفت: گاهی نگاه انسان به زندگی نگاهی آسایش مدارانه و تأمین نیازهای روزمره است اما گاهی نگاه به زندگی متعالی تر و معنویت مدارانه می شود که به دنبال تأمین آرامش است و قطعا نماز بالاترین عملی است که انسان را به آرامش می رساند.

وی با تأکید بر اهمیت تفکر و اندیشیدن به اعمال و رفتارمان بعد از اقامه نماز، تصریح کرد: آثار نماز در گفتار و رفتار نمازگزاران واقعی نمایان خواهد بود بنابراین نباید از شاخص اصلی نماز فاصله بگیریم.

بیشترین دستاوردهای بعد از انقلاب مربوط به حوزه پزشکی است

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز چهل و پنجمین دهه فجر انقلاب اسلامی ادامه داد: در طول سال های بعد از پیروزی انقلاب دشمنان به شکل های مختلف در پی ضربه زدن به این نظام بودند و علیه آن فعالیت می کردند اما دست الهی همواره و در همه عرصه ها یاور و پشتیبان این نظام بوده است.

وی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره)، اعتقاد قلبی و ایمانی جدی به خداوند متعال داشتند و در همه امور خدا را مد نظر قرار می دادند در کنار آن نیز مردم را باور داشتند و همین عوامل موجب پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

وی با تأکید بر پیشرفت های قابل توجه کشور در حوزه های مختلف در سال های بعد از انقلاب تأکید کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بیشترین دستاوردها را نظام سلامت کشور داشته ایم و سازمان پزشکی قانونی کشور نیز طی این سال ها با شتاب در همین مسیر حرکت کرده است.

دکتر مسجدی در پایان اظهار امیدواری کرد: با عنایت و لطف پرودگار و با همت و تلاش جوانان و نخبگان، کشورمان همچنان در مسیر پیشرفت و ترقی وخودکفایی حرکت کند.

پایان خبر/


11801981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف گفت: متأسفانه دانشگاه‌های تهران کهنه‌ترین خوابگاه‌های کشور را دارند و خوابگاه دانشگاه که حدود ۶۰ سال قدمت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس گفت: رفاقت و صمیمیت اقتصادی میان زوج‌ها امری مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران، آخرین وضعیت گسترش مسیر وسایل نقلیه پاک (مسیر سرزندگی) را در پایتخت ارزیابی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تشریح وضعیت تامین ذخایر آبی این استان درپی بارندگی‌های اخیر گفت: نباید مردم تصور کنند که با بارش‌های اخیر مشکل خشکسالی حل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» لاستیک‌ها نقش مهمی در ایمنی خودرو دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران از برگزاری همایش ملی توسعه نظام کارشناسی رسمی با هدف ایجاد بستری جامع برای بررسی، تقویت و ارتقای جایگاه کارشناسی رسمی در نظام قضایی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنترل مصرف انرژی امری ضروری در منزل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری ۲ تن از اراذل و اوباش به اتهام درگیری و تیراندازی در بهشت زهرا (س) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دمای داخل خانه استاندارد خاص خود را در فصل‌های مختلف دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی نقاط پایتخت زلزله‌خیزتر از سایر مناطق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است