اجتماعی 23:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران، خبر داد.

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران

 سردار  علی ولیپور گودرزی  رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی قاپی در غرب تهران، کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی با هدف مبارزه قاطع این نوع سرقت‌ها، تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

 وی افزود: بررسی صحنه‌های سرقت و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد که دو نفر سارق حرفه‌ای، که به تازگی از زندان آزاد شده بودند، به شیوه قاپیدن و زورگیری اقدام به سرقت گوشی از شهروندان می‌کنند.

وی افزود: در پی این شناسایی، کارآگاهان با همکاری سایر ادارات معاونت سرقت‌های خاص، واحد‌های گشت موتورسوار را فعال کردند تا با رصد نامحسوس، فعالیت سارقان را زیر نظر بگیرند. در حین گشت‌زنی، کارآگاهان متوجه شدند که یکی از سارقان در حال سرقت از یک شهروند است. در عملیات تعقیب و گریز، سارق ترک نشین دستگیر شد، اما راکب موتور متواری گردید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، همدست سارق را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کردند. همچنین، مالخر باند نیز در عملیات دیگر دستگیر شد.

وی عنوان کرد: متهمان در تحقیقات به ارتکاب سرقت‌های متعدد اعتراف کردند و از منزل آنها مورد بازرسی قرار گرفت و تعدادی گوشی مسروقه کشف و توقیف شد.

سردار ولیپور گودرزی تصریح کرد: تحقیقات بیشتر نشان داد که این باند در مناطق سعادت‌آباد، قلهک و پاسداران حدود ۱۰۰ فقره سرقت دیگر نیز معترف شده‌اند. در این راستا، حدود ۸۳ نفر از شاکیان شناسایی شدند. 

وی افزود: پرونده در دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در حال رسیدگی است و متهمان به زندان منتقل شدند؛ همچنین تحقیقات توسط کارآگاهان زبده اداره هجدهم ادامه دارد.


12111829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از ۱۰ خودروی آزمایشگاه سیار سنجش آلودگی‌های محیط زیستی شهر‌های صنعتی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ۸ شهرداری تهران در ارزیابی مرحله دوم طرح تحولی نگهداشت ۳۶۰ درجه، موفق به کسب رتبه نخست در میان مناطق ۲۲گانه پایتخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری چهارمین رویداد «برنده شو» با حضور ۵۰ هزار ورزشکار معلول برای اولین بار در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اعلام مصوبه اضطراری مبنی بر اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل به دلیل آلودگی هوا، به همین دلیل تردد خودرو‌های دارای مجوز طرح ترافیک پایتخت در روز‌های زوج و فرد ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: آن‌چه امروز در پردیس در حال رخ دادن است، نه فقط یک شعار، بلکه یک تصمیم جدی برای ساختن و تغییر دادن شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: با بهره گیری از هوش مصنوعی می‌توانیم از بخش قابل توجهی از اطاله دادرسی‌ها جلوگیری کنیم و از این فناوری به نفع مردم استفاده ببریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از هفت کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط کارکنان پلیس فرودگاه زاهدان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است