اجتماعی 23:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران، خبر داد.

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران

 سردار  علی ولیپور گودرزی  رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی قاپی در غرب تهران، کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی با هدف مبارزه قاطع این نوع سرقت‌ها، تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

 وی افزود: بررسی صحنه‌های سرقت و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد که دو نفر سارق حرفه‌ای، که به تازگی از زندان آزاد شده بودند، به شیوه قاپیدن و زورگیری اقدام به سرقت گوشی از شهروندان می‌کنند.

وی افزود: در پی این شناسایی، کارآگاهان با همکاری سایر ادارات معاونت سرقت‌های خاص، واحد‌های گشت موتورسوار را فعال کردند تا با رصد نامحسوس، فعالیت سارقان را زیر نظر بگیرند. در حین گشت‌زنی، کارآگاهان متوجه شدند که یکی از سارقان در حال سرقت از یک شهروند است. در عملیات تعقیب و گریز، سارق ترک نشین دستگیر شد، اما راکب موتور متواری گردید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، همدست سارق را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کردند. همچنین، مالخر باند نیز در عملیات دیگر دستگیر شد.

وی عنوان کرد: متهمان در تحقیقات به ارتکاب سرقت‌های متعدد اعتراف کردند و از منزل آنها مورد بازرسی قرار گرفت و تعدادی گوشی مسروقه کشف و توقیف شد.

سردار ولیپور گودرزی تصریح کرد: تحقیقات بیشتر نشان داد که این باند در مناطق سعادت‌آباد، قلهک و پاسداران حدود ۱۰۰ فقره سرقت دیگر نیز معترف شده‌اند. در این راستا، حدود ۸۳ نفر از شاکیان شناسایی شدند. 

وی افزود: پرونده در دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در حال رسیدگی است و متهمان به زندان منتقل شدند؛ همچنین تحقیقات توسط کارآگاهان زبده اداره هجدهم ادامه دارد.


12111829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دولت ما را مکلف کرده است تا در خدمت خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سلحشور گفت: مواجهه مستقیم با حوادث و بحران‌های دسته جمعی موجب شده که سازمان پزشکی قانونی ایران از نظر تجربه میدانی به یکی از نهاد‌های برجسته منطقه تبدیل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران گفت: «در سه سال گذشته، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما تعیین‌تکلیف پرونده‌های رهاشده و حل معارضات قدیمی بوده است؛ پرونده‌هایی که سال‌ها پیشرفت پروژه‌های عمرانی را متوقف کرده بود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مرگ یک اپراتور جرثقیل در حادثه‌ای صبح امروز در خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی، در هفتاد و سومین کمیسیون عملیات فراجا بر اهمیت حساسیت و توسعه پلیس راه آهن کشور تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم آلودگی هوا در پایتخت جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز بعدازظهر به ریاست استاندار تهران و با حضور دستگاه‌های مسئول و امدادرسان تشکیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، از صدور ۲۸۰۰ فقره سند تک‌برگی برای املاک شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در اصل چهارم قانون اساسی تصریح شده که همه قوانین و مقررات کشور باید مبتنی بر اسلام و موازین اسلامی باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران توضیحاتی درباره راهبرد اصلی شهرداری تهران در حوزه کاهش آلودگی هوا ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در روزهایی که به دلیل آلودگی هوا طرح زوج و فرد از درب منازل اجرایی می‌شود، تردد خودروهای هیبریدی و برقی در پایتخت بلامانع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است