اجتماعی 23:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران، خبر داد.

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت گوشی قاپی در تهران

 سردار  علی ولیپور گودرزی  رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی قاپی در غرب تهران، کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی با هدف مبارزه قاطع این نوع سرقت‌ها، تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

 وی افزود: بررسی صحنه‌های سرقت و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد که دو نفر سارق حرفه‌ای، که به تازگی از زندان آزاد شده بودند، به شیوه قاپیدن و زورگیری اقدام به سرقت گوشی از شهروندان می‌کنند.

وی افزود: در پی این شناسایی، کارآگاهان با همکاری سایر ادارات معاونت سرقت‌های خاص، واحد‌های گشت موتورسوار را فعال کردند تا با رصد نامحسوس، فعالیت سارقان را زیر نظر بگیرند. در حین گشت‌زنی، کارآگاهان متوجه شدند که یکی از سارقان در حال سرقت از یک شهروند است. در عملیات تعقیب و گریز، سارق ترک نشین دستگیر شد، اما راکب موتور متواری گردید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، همدست سارق را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کردند. همچنین، مالخر باند نیز در عملیات دیگر دستگیر شد.

وی عنوان کرد: متهمان در تحقیقات به ارتکاب سرقت‌های متعدد اعتراف کردند و از منزل آنها مورد بازرسی قرار گرفت و تعدادی گوشی مسروقه کشف و توقیف شد.

سردار ولیپور گودرزی تصریح کرد: تحقیقات بیشتر نشان داد که این باند در مناطق سعادت‌آباد، قلهک و پاسداران حدود ۱۰۰ فقره سرقت دیگر نیز معترف شده‌اند. در این راستا، حدود ۸۳ نفر از شاکیان شناسایی شدند. 

وی افزود: پرونده در دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در حال رسیدگی است و متهمان به زندان منتقل شدند؛ همچنین تحقیقات توسط کارآگاهان زبده اداره هجدهم ادامه دارد.


12111829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ از آمار و ارقام خطای انسانی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران گفت: شهرداری با استفاده از ظرفیت‌های شهری و مشارکت بخش خصوصی، برنامه تولید ۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را در شهر دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس تأمین‌کننده امنیت اعتراضات قانونی است، اما با طراحان، بازنشردهندگان و مجریان اغتشاش در فضای مجازی و خیابان «تا نفر آخر» برخورد خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص پذیرش ایرانیان مقیم خارج از کشور در کاروان‌های حج ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا گفت: به منظور رسیدگی سریع، دقیق و همه‌جانبه به پرونده عناصر اغتشاشگر، شعب ویژه‌ای با عضویت قضات مجرب ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی در دهک‌های اول تا سوم از امروز ۱۷ دی می‌توانند برای خرید طرح جدید کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ۱۷ دی تا صبح روز شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری جشنواره اقوام و خانواده اصیل ایرانی در باغ راه حضرت زهرا(س) در اعیاد ماه رجب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط قرمز و ناسالم قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علی اردستانی فرزند احمد بامداد امروز (چهارشنبه هفدهم دی ماه ۱۴۰۴) به جرم جاسوسی به نفع سرویس تروریستی موساد به دار مجازات آویخته شد. وی یکی از مهره‌های کلیدی موساد در ایران بود که اطلاعاتی حساسی را به صهیونیست‌ها منتقل کرده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است