بین‌الملل 21:24 - 02 اسفند 1402
کنست مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین به‌صورت یکجانبه را با اکثریت آرا تصویب کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی مصوبه کابینه درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد

این مصوبه در کنست به رای گذاشته شد و با اکثریت ۹۹ رای مثبت در مقابل ۱۱ رای منفی احزاب عربی تصویب شد و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به نمایندگان اپوزیسیون بابت حمایت از این مصوبه تبریک گفت.

نتانیاهو در یک سخنرانی کوتاه گفت: به اعضای کنست از جمله اعضای اپوزیسیون تبریک می‌گویم که با اکثریت قاطع به پیشنهاد من رای مثبت دادند مبنی بر اینکه اسرائیل مخالف دیکته کردن تشکیل کشور فلسطین به صورت یکجانبه است.

همزمان «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی به نتانیاهو حمله کرد و گفت: من و حزبم مخالف اقدامات یکجانبه هستیم و به همین دلیل به آن (پیشنهاد نتانیاهو) رای دادیم، اما شما تهدیدی را اختراع کردید که وجود ندارد. هیچ حزبی وجود ندارد که پیشنهاد به رسمیت شناختن فلسطینی‌ها را بدهد و (به این ترتیب) ترفندی ابداع کند که صحبتی از گناهکار بودن تو، قانون نظام وظیفه و بودجه نشود.

همچنین در این جلسه «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی مدعی شد تا زمانی که در کابینه است کشور فلسطینی تشکیل نخواهد شد.

پیشتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین را برای تصویب به پارلمان ارائه می‌کند.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه با مصوبه‌ای موافقت کرد که بر اساس آن این رژیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین به صورت یکجانبه را نمی‌پذیرد.


12032747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تاکید کرد که این کشور کانال ارتباطی خوبی را با مقامات سوریه ایجاد کرده و با هیات سوری در این سازمان ارتباط دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌ها بین نخست وزیر رژیم اسرائیل و رهبران سرویس‌های امنیتی در نتیجه فرار نتانیاهو از تشکیل کمیته تحقیق در مورد ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تشدید شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های خارجی در منطقه و سراسر جهان به بازتاب جشن ملی ایران در چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب پرداختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی رهبر اوکراین مدعی است که کی یف در شرایط فعلی نمی تواند هیچ گونه انتخاباتی در این کشور انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعدادی از رهبران این اتحادیه نظامی در سال‌های اخیر بر ایجاد یک نیروی مشترک اروپایی خارج از کنترل ایالات متحده تاکید داشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنگ تعرفه‌های ترامپ تاثیرات مخربی بر صنایع فولاو و آلمینیوم سازی ایالات متحده وارد خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم غزه مجبور به ترک سرزمین ابدی و همیشگی خود که هزاران سال در آن ساکن بوده‌اند کند. فلسطین از جمله غزه، کرانه باختری و بیت المقدس شرقی متعلق به فلسطینیان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با انتقاد از طرح رئیس جمهور آمریکا برای غزه تاکید کرد که این طرح رسوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ هنگام پرواز بر فراز خلیج مکزیک اعلامیه‌ای را در ایر فورس وان امضا کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، آموزش پسااستعماری در مدارس آمریکا در حال گسترش است و این تغییر، نگرانی‌های جدی را در میان سیاستمداران و نخبگان برانگیخته است. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است