بین‌الملل 21:24 - 02 اسفند 1402
کنست مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین به‌صورت یکجانبه را با اکثریت آرا تصویب کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی مصوبه کابینه درباره مخالفت با تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد

این مصوبه در کنست به رای گذاشته شد و با اکثریت ۹۹ رای مثبت در مقابل ۱۱ رای منفی احزاب عربی تصویب شد و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به نمایندگان اپوزیسیون بابت حمایت از این مصوبه تبریک گفت.

نتانیاهو در یک سخنرانی کوتاه گفت: به اعضای کنست از جمله اعضای اپوزیسیون تبریک می‌گویم که با اکثریت قاطع به پیشنهاد من رای مثبت دادند مبنی بر اینکه اسرائیل مخالف دیکته کردن تشکیل کشور فلسطین به صورت یکجانبه است.

همزمان «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی به نتانیاهو حمله کرد و گفت: من و حزبم مخالف اقدامات یکجانبه هستیم و به همین دلیل به آن (پیشنهاد نتانیاهو) رای دادیم، اما شما تهدیدی را اختراع کردید که وجود ندارد. هیچ حزبی وجود ندارد که پیشنهاد به رسمیت شناختن فلسطینی‌ها را بدهد و (به این ترتیب) ترفندی ابداع کند که صحبتی از گناهکار بودن تو، قانون نظام وظیفه و بودجه نشود.

همچنین در این جلسه «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی مدعی شد تا زمانی که در کابینه است کشور فلسطینی تشکیل نخواهد شد.

پیشتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود مصوبه کابینه این رژیم درباره مخالفت با به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین را برای تصویب به پارلمان ارائه می‌کند.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه با مصوبه‌ای موافقت کرد که بر اساس آن این رژیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین به صورت یکجانبه را نمی‌پذیرد.


12032747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از برگزاری دور دیگری از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع از برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در پنجشنبه این هفته خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ایران زمستان امسال توافقی تسلیحاتی برای خرید هزاران موشک با روسیه امضا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افزایش دوباره تعرفه‌های واشنگتن به ۱۵ درصد، کمیسیون اروپا از آمریکا خواست به مفاد توافق تجاری سال گذشته پایبند بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است