بین‌الملل 09:29 - 07 تیر 1401

اعضای «هیئت هماهنگی» عراق در زمینه تشکیل دولت اختلافی ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «محمد البلداوی» نماینده پارلمان عراق سخنانی را در خصوص هیئت هماهنگی شیعیان این کشور مطرح کرد. وی گفت: وجود اختلاف میان اعضای هیئت هماهنگی در زمینه تشکیل دولت شایعه است.

بر اساس این گزارش، نماینده پارلمان عراق اظهار داشت: اعضای هیئت هماهنگی شیعی در زمینه تشکیل دولت جدید عراق هیچ اختلافی با یکدیگر ندارند. هیئت هماهنگی برای تشکیل یک نهاد داخلی قوی اقدام خواهد کرد که حاصل آن دولت جدید و نخست وزیر جدید خواهند بود.

پیشتر «محمود السلامی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف دولت قانون در سخنانی تاکید کرد که دوره نخست وزیری مصطفی الکاظمی به پایان رسیده و او نمی‌تواند رؤیای نخست وزیری دوباره را داشته باشد.

وی افزود: تمام گروه‌های سیاسی پیشتر در مورد کنار گذاشتن دولت کاظمی به توافق رسیده اند و نمی‌توان دوباره سناریوی گذشته را تکرار کرد. دولت آینده، دولتی توافقی است و کاظمی خارج از حساب‌های تمام گروه‌ها است.

گفتنی است، هیئت هماهنگی شیعیان عراق پیشتر بارها و در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده بود که با تجدید رؤسای قوای سه گانه در عراق به ویژه نخست وزیر این کشور یعنی مصطفی الکاظمی کاملاً مخالف است.


11607419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دور زدن دولت دانمارک، خواستار مذاکره مستقیم با مردم گرینلند برای تعیین آینده این جزیره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف در نشست خبری با همتای سوری خود، از آمادگی دمشق برای تعمیق همکاری‌های استراتژیک با روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هر سیاستی که پشت این فراخوان باشد چه تسویه حساب سیاسی، همسویی ایدئولوژیک یا تلاش برای اجرای سیاست «اول آمریکا» نتیجه‌ای جز تضعیف و سقوط جایگاه جهانی ایالات متحده ندارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود هزینه‌های میلیون دلاری و تبلیغات شدید علیه گروه‌های مقاومت، نتایج انتخابات اخیر عراق یک حقیقت تلخ را برای مخالفان آنها در جهان رقم زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که قرار است دور جدید مذاکرات کاهش تنش میان تایلند و کامبوج امروز آغاز شود، گزارش‌ها از تشدید درگیری‌ها در مناطق مرزی حکایت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است