بین‌الملل 20:59 - 11 خرداد 1402
یک روزنامه ایتالیایی نوشت که مقام سابق موساد در حالی در دریاچه «ماجیوره» در شمال ایتالیا غرق شد که نشست محرمانه‌ای با افسران اطلاعاتی ایتالیا داشت.

جزئیات جدید از مرگ مشکوک مقام سابق موساد در ایتالیا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری ایتالیا یکشنبه گذشته (هفت خرداد) از واژگونی یک قایقی تفریحی در دریاچه «ماجیوره» در شمال این کشور و غرق شدن یک مقام سابق موساد به همراه دو افسر اطلاعاتی ایتالیایی و یک زن روسی خبر دادند.

در این قایق تفریحی ۲۳ نفر حضور داشتند، اما فقط چهار نفر غرق شدند که همه آن‌ها نیز عنوان اطلاعاتی-امنیتی داشتند. مسأله‌ای که باعث شد شبکه ۱۲ اسرائیل این حادثه را «مشکوک» و «پر رمز و راز» توصیف کند.

اما روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» امروز (پنج شنبه) از جزئیات تازه‌ای در این خصوص خبر داد که باعث می‌شود به رازآلود بودن واقعه افزوده شود. این روزنامه نوشت منطقه‌ای که دریاچه ماجیوره در آن واقع شده، مرکز فعالیت‌های الیگارشی روسیه (ثروتمندان نزدیک به مسکو) است. این روزنامه مدعی شد که آن‌ها به کار انتقال پهپادهای ایرانی به روسیه مشغول هستند.

کوریره دلا سرا افزود:‌ «هدف از دیدار افسران اطلاعاتی ایتالیا با افسر موساد در قایقی که در دریاچه ماجیوره غرق شد، هماهنگی برای تحت نظر گرفتن الیگارش‌های روس‌ درگیر در زمینه انتقال پهپادهای ایرانی به مسکو بود».

در این گزارش نام این افسر موساد «ارز شمعونی» عنوان شده است، هرچند مقامات رسمی تل آویو هنوز در خصوص اسم و رسم او توضیحی نداده‌اند.

به نوشته کوریره دلا سرا، در میان چهار نفری که در این حادثه غرق شدند، یک زن روسی نیز حضور داشت که همسر کاپیتان قایق تفریحی بود و به نظر می‌رسد مقامات اطلاعاتی ایتالیا و اسرائیل از اطلاعات او استفاده می‌کردند.



دریاچه ماجیوره در شمال ایتالیا

 

در این راستا «رام بن باراک» معاون سابق رئیس موساد و عضو کنونی کنست گفت: «ارز شمعونی در سفر تفریحی نبود، بلکه حضور او در قایق مربوط به کارش بود، اما ارتباطی به عملیات امنیتی نداشت».

وبگاه خبری عرب ۴۸ نیز به نقل از رسانه‌های ایتالیایی نوشت که مأموران امنیتی حاضر در قایق از پیش برای حضور در آن دریاچه برنامه‌ریزی نکرده بودند، بلکه حضورشان اتفاقی بود. به نوشته این رسانه‌ها، مأمور سابق موساد قصد بازگشت به اسرائیل را داشت، اما از پرواز جا ماند و همکاران ایتالیایی او پیشنهاد می‌دهند که با آن‌ها به دریاچه رفته و کمی بیشتر کنار هم باشند.

تیم امداد و نجات ایتالیا نیز اعلام کرد که این قایق روز یکشنبه در نزدیکی «لیسانزا»، در انتهای جنوبی دریاچه در شمال این کشور، پس از طوفانی شدن هوا به طور ناگهانی واژگون شد.

«کلودیو کرمانت» کاپیتان قایق متهم اصلی این حادثه است؛ پلیس می‌گوید که به جای ۱۵ نفر ۲۳ نفر را سوار قایق کرده بود. او در بازجویی گفته است: «۳۰ ثانیه قیامت بود، قایق بلافاصله واژگون شد و ما در آب افتادیم».

پس از واژگونی قایق، به جز چهار نفری که غرق شدند، باقی سرنشینان با ۱۵۰ متر شنا خود را به ساحل رسانده‌اند؛ اینکه افراد اطلاعاتی و امنیتی موفق به شنا کردن نشده و مسافران عادی نجات یافته باشند، مسأله اصلی است که موجب شک و تردید رسانه‌ها شده است.

روزنامه «لا رپوبلیکا» ایتالیا نیز روز گذشته گزارش داد که صبح روز سه شنبه ۱۰ مامور اسرائیلی با یک پرواز اضطراری با هواپیمای نظامی به سرزمین اشغالی بازگردانده شد‌ه‌اند.

پایان پیام/


11905961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سومین دیدار زلنسکی و ترامپ، انتظار می‌رود پس از چهار سال جنگ و یک میلیون کشته، خبرهای جدیدی درباره جنگ شنیده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه مدعی شد نیروهایش کنترل ۶ شهرک از جمله هولیایپوله و استپنوهیرسک را در مناطق دونتسک و زاپوریژیا اوکراین به دست آورده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است