بین‌الملل 12:59 - 19 بهمن 1401
سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله اخیر آسیب دیده، ارسال کرده است.

زلزله خوی؛ محموله بشردوستانه 35 تنی روسیه در راه ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه چهارشنبه (هشتم فوریه) به خبرگزاری تاس گفت یک هواپیمای این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله ۲۸ ژانویه آسیب دیده، ارسال خواهد کرد. 

وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد: «هواپیمای ایلوشن-۷۶ وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه برای تحویل کمک بشردوستانه به جمهوری اسلامی ایران از فروگاه ژوکوفسکی پرواز کرد. به دستور دولت روسیه، محموله بشردوستانه با وزن کلی ۳۵ تن تحویل داده خواهد شد. این محموله شامل همه ملزومات برای حمایت اولیه از شهروندان آسیب‌دیده بر اثر زلزله ویرانگر در شمال غرب این کشور است که در تاریخ ۲۸ ژانویه رخ داد». طبق اعلام این وزارتخانه، این محموله شامل شکر، آرد، روغن نباتی، چادر، پتو، اجاق گاز و یک نیروگاه سیار است. 

پیش‌تر، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل هم از اعلام آمادگی این نهاد بین‌المللی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان شهر خوی واقع در آذربایجان غربی خبر داد.

بنابر گزارش خبرگزاری «شینهوا»، دوجاریک در جمع خبرنگاران ضمن ابراز آمادگی سازمان ملل برای کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان حادثه زمین‌لرزه ۵.۹ ریشتری شنبه شهر خوی گفت: وزارت خارجه ایران از سازمان ملل درخواست کمک کرده است و این نهاد بین‌المللی برای حمایت از این درخواست آمادگی دارد.

سخنگوی سازمان ملل در ادامه تصریح کرد: پس از زمین‌لرزه، عملیات امدادرسانی و ارزیابی خسارات در دست بررسی است و جمعیت هلال احمر ایران، تیم‌های خدمات اضطراری را بسیج کرده و اقلام امدادی را جمع آوری کرده است.

شنبه شب هشتم بهمن ماه،‌ زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در طول جغرافیایی ۴۴.۹۰، عرض جغرافیایی ۳۸.۵۹ و عمق هفت کیلومتری، در شش کیلومتری شهرستان خوی به وقوع پیوست.

پایان پیام/


11808862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات جدید علیه اراضی اشغالی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای حملات هوایی اسرائیل را «نقض آشکار» حاکمیت خود و قوانین بین‌المللی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور اعلام کرد: ویزای گردشگری برای سکونت و کار در ایران معتبر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام دفاعی آمریکا ادعا‌های رسانه‌های اسرائیلی مبنی بر اینکه حملات هوایی اخیر اسرائیل علیه سوریه با هماهنگی آمریکا انجام شده است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع نزدیک به کرملین گفتند که رئیس جمهور روسیه قصد دارد بدون توجه به تهدید‌های ترامپ مبنی بر تحریم‌های شدیدتر، به رویکرد خود در اوکراین ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانچسکا آلبانیزی، گزارشگر ویژه سازمان ملل از اتحادیه اروپا خواست تا همکاری با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصویر نمادینی از سران اسرائیل، آمریکا و کشورهای عربی، از تلاش برای ایجاد “خاورمیانه جدید” خبر می‌دهد. در این میان، گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن سوریه به پیمان ابراهیم در ازای لغو تحریم‌ها و حل مسئله جولان، چشم‌انداز امنیتی منطقه را دستخوش تغی...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید کنفرانس سازمان ملل متحد قرار است روی غزه پس از جنگ و به رسمیت شناختن کشور فلسطین کار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید گزارش فایننشال تایمز درباره تشویق زلنسکی به حمله به مسکو از سوی ترامپ را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است