بین‌الملل 12:59 - 19 بهمن 1401
سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله اخیر آسیب دیده، ارسال کرده است.

زلزله خوی؛ محموله بشردوستانه 35 تنی روسیه در راه ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه چهارشنبه (هشتم فوریه) به خبرگزاری تاس گفت یک هواپیمای این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله ۲۸ ژانویه آسیب دیده، ارسال خواهد کرد. 

وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد: «هواپیمای ایلوشن-۷۶ وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه برای تحویل کمک بشردوستانه به جمهوری اسلامی ایران از فروگاه ژوکوفسکی پرواز کرد. به دستور دولت روسیه، محموله بشردوستانه با وزن کلی ۳۵ تن تحویل داده خواهد شد. این محموله شامل همه ملزومات برای حمایت اولیه از شهروندان آسیب‌دیده بر اثر زلزله ویرانگر در شمال غرب این کشور است که در تاریخ ۲۸ ژانویه رخ داد». طبق اعلام این وزارتخانه، این محموله شامل شکر، آرد، روغن نباتی، چادر، پتو، اجاق گاز و یک نیروگاه سیار است. 

پیش‌تر، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل هم از اعلام آمادگی این نهاد بین‌المللی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان شهر خوی واقع در آذربایجان غربی خبر داد.

بنابر گزارش خبرگزاری «شینهوا»، دوجاریک در جمع خبرنگاران ضمن ابراز آمادگی سازمان ملل برای کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان حادثه زمین‌لرزه ۵.۹ ریشتری شنبه شهر خوی گفت: وزارت خارجه ایران از سازمان ملل درخواست کمک کرده است و این نهاد بین‌المللی برای حمایت از این درخواست آمادگی دارد.

سخنگوی سازمان ملل در ادامه تصریح کرد: پس از زمین‌لرزه، عملیات امدادرسانی و ارزیابی خسارات در دست بررسی است و جمعیت هلال احمر ایران، تیم‌های خدمات اضطراری را بسیج کرده و اقلام امدادی را جمع آوری کرده است.

شنبه شب هشتم بهمن ماه،‌ زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در طول جغرافیایی ۴۴.۹۰، عرض جغرافیایی ۳۸.۵۹ و عمق هفت کیلومتری، در شش کیلومتری شهرستان خوی به وقوع پیوست.

پایان پیام/


11808862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از منابعی ادعا کرد که کوشنر و ویتکوف در نشست‌هایی مستقیم و غیرمستقیم، بیش از سه ساعت با عباس عراقچی در ژنو به گفت‌و‌گو نشستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع جهانی اقتصاد داووس، در پی افشای ایمیل‌های محرمانه و دیدار‌های دوجانبه با اپستین، رسما از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی ادعا می‌کند که آمریکا در گفت‌و‌گو‌های امروز در ژنو، درخواست برچیدن سه سایت هسته‌ای ایران را مطرح می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تشبیه جزیره اپستین به «جزیره آدم‌خواران»، از همدستی و سکوت ۲۰ ساله مقامات غربی در این خصوص پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان می‌گوید گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در ژنو موقتا و برای استراحت مذاکره‌کنندگان پایان یافته و مجددا در ادامه امروز، از سر گرفته می‌شود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان اعلام کرد دو طرف در مذاکرات غیرمستقیم ژنو با میانجی‌گری مسقط، نسبت به ایده‌ها و راه‌حل‌های جدید برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران، انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز مدعی است ایران با تأکید بر حق خود در غنی‌سازی صلح‌آمیز، پیشنهادی شامل تعلیق فعالیت‌ها، حفظ سطحی از غنی‌سازی برای تحقیقات پزشکی و مشارکت در یک کنسرسیوم منطقه‌ای را روی میز گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر اهمیت موضوعات هسته‌ای در مذاکرات آتی صلح اوکراین، گفت موضع روسیه ثابت و تغییرناپذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت با برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا ۱.۵ درصد کاهش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، نیروی دریایی آمریکا شناور‌های خود را از پایگاهش در بحرین خارج کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است