بین‌الملل 12:59 - 19 بهمن 1401
سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله اخیر آسیب دیده، ارسال کرده است.

زلزله خوی؛ محموله بشردوستانه 35 تنی روسیه در راه ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرویس مطبوعاتی وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه چهارشنبه (هشتم فوریه) به خبرگزاری تاس گفت یک هواپیمای این وزارتخانه ۳۵ تن کمک بشردوستانه به ایران که در زلزله ۲۸ ژانویه آسیب دیده، ارسال خواهد کرد. 

وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه اعلام کرد: «هواپیمای ایلوشن-۷۶ وزارت موقعیت‌های اضطراری روسیه برای تحویل کمک بشردوستانه به جمهوری اسلامی ایران از فروگاه ژوکوفسکی پرواز کرد. به دستور دولت روسیه، محموله بشردوستانه با وزن کلی ۳۵ تن تحویل داده خواهد شد. این محموله شامل همه ملزومات برای حمایت اولیه از شهروندان آسیب‌دیده بر اثر زلزله ویرانگر در شمال غرب این کشور است که در تاریخ ۲۸ ژانویه رخ داد». طبق اعلام این وزارتخانه، این محموله شامل شکر، آرد، روغن نباتی، چادر، پتو، اجاق گاز و یک نیروگاه سیار است. 

پیش‌تر، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل هم از اعلام آمادگی این نهاد بین‌المللی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان شهر خوی واقع در آذربایجان غربی خبر داد.

بنابر گزارش خبرگزاری «شینهوا»، دوجاریک در جمع خبرنگاران ضمن ابراز آمادگی سازمان ملل برای کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان حادثه زمین‌لرزه ۵.۹ ریشتری شنبه شهر خوی گفت: وزارت خارجه ایران از سازمان ملل درخواست کمک کرده است و این نهاد بین‌المللی برای حمایت از این درخواست آمادگی دارد.

سخنگوی سازمان ملل در ادامه تصریح کرد: پس از زمین‌لرزه، عملیات امدادرسانی و ارزیابی خسارات در دست بررسی است و جمعیت هلال احمر ایران، تیم‌های خدمات اضطراری را بسیج کرده و اقلام امدادی را جمع آوری کرده است.

شنبه شب هشتم بهمن ماه،‌ زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در طول جغرافیایی ۴۴.۹۰، عرض جغرافیایی ۳۸.۵۹ و عمق هفت کیلومتری، در شش کیلومتری شهرستان خوی به وقوع پیوست.

پایان پیام/


11808862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز گزارش داد که نخست وزیر انگلیس قصد دارد پس از اینکه ترامپ کشورش را ترک کرد، فلسطین را به رسمیت بشناسد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارش تازه خود از افزایش نقض حقوق بشر، بازداشت ده‌ها هزار نفر، محرومیت کامل زنان از آموزش و اشتغال، و وخامت شدید بحران انسانی در افغانستان خبر داده و هشدار داد که کاهش کمک‌های بین‌المللی وضعیت را به مرز فاجعه کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه عمان، در اقدامی انسان‌دوستانه به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص)، ۳۳ زندانی افغانستانی را عفو کرد که به گفته سفارت طالبان در مسقط، این افراد به زودی به افغانستان بازگردانده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان در واکنش به افزایش حملات تروریستی، سفیر حکومت طالبان در اسلام‌آباد را احضار و هشدار داد در صورت عدم قطع رابطه کابل با گروه تحریک طالبان پاکستان، این اقدام خصمانه تلقی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب راست‌گرای فرانسه تأکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه یا باید پارلمان را منحل کند یا استعفا دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تظاهرات ضد ترامپ در لندن، رئیس حزب سبز انگلیس نیز به مخالفت با سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور خود پرداخت.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود رئیس جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حداقل دو نفر در حمله اسرائیل به شهر بعلبک در شرق لبنان شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رژیم اسرائیل با حمله به قطر روند مذاکرات آتش‌بس غزه را متوقف کرده، وزیر امور راهبردی آن قصد دارد در این خصوص با ویتکاف دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات حماس که در زمان حمله رژیم اسرائیل به محل مذاکرات آتش‌بس در قطر، در آن جا حضور داشته با الجزیره گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است