بین‌الملل 22:19 - 07 اسفند 1402
مدیر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در بیانیه‌ای از کاهش ۵۰ درصدی ورود کمک‌های بشردوستانه در ماه فوریه به غزه که از ۷ اکتبر تاکنون توسط رژیم صهیونیستی بمباران و به قحطی کشیده شده است، خبر داد.

کاهش ۵۰ درصدی ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در ماه جاری میلادی

فیلیپ لازارینی» مدیر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود در ایکس درباره کمبود مواد غذایی در غزه گفت در ماه فوریه میزان ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، ۵۰ درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشته است.

به گزارش روسیا الیوم، وی در ادامه خواستار آتش بس فوری در غزه شد و افزود: برای پایان دادن به بحران غذایی در نوار غزه باید هر چه زودتر آتش‌بس اعلام شود و محاصره اسرائیل برای رساندن کمک‌ها به مردم غزه برداشته شود.

پیش از این هم سازمان ملل اعلام کرده بود به دلیل ممانعت رژیم صهیونیستی که به اتهام نسل‌کشی در دادگاه بین‌المللی دادگستری محاکمه می‌شود، نمی‌توان کمک‌های کافی را به عزه فرستاد.

فلسطینی‌های ساکن نوار غزه بر اثر شدت حملات و بمباران روزافزون رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر، با گرسنگی و قحطی دست و پنجه نرم می‌کنند.


12033970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تصویب قرارداد فروش تسلیحات ۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ۲۰ شرکت بزرگ نظامی آمریکا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، اعلام کرد که روسیه و ایالات متحده پس از سفر دیپلماتیک اخیر کریل دیمیتریف به میامی، تصمیم گرفته‌اند گفت‌و‌گو‌های خود را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی یک عملیات مقاومت در اطراف شهر عفوله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین، دو شهرک‌نشین صهیونیست کشته و چند نفر مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع بلاروس، هشدار داد کشور‌های غربی در حال آماده‌سازی برای اقدام نظامی هستند و این آماده‌سازی‌ها را پنهان نمی‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد روسیه بودجه جدید ۹ میلیارد دلاری برای تکمیل نیروگاه هسته‌ای آک‌کویو که توسط شرکت روس‌اتوم ساخته می‌شود، تأمین کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل مدعی شد مواضع حزب‌الله در لبنان را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون نخست‌وزیر اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی روسیه در طول شب به کشتی‌های پرچمدار اسلواکی، پالائو و لیبریا در بنادر اودسا و میکولائیف خسارت وارد کرده و باعث قطعی برق و آسیب به تأسیسات غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان ادعای شورای انتقالی جنوب یمن مبنی بر هدف قرار گرفتن مواضع آن توسط نیروی هوایی این پادشاهی را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه امارات متحده عربی در بیانیه‌ای از تلاش‌های عربستان برای پشتیبانی از امنیت و ثبات در یمن استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد به زودی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دیدار خواهد کرد تا در مورد پایان دادن به جنگ با روسیه گفت‌و‌گو کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است