بین‌الملل 22:19 - 07 اسفند 1402
مدیر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در بیانیه‌ای از کاهش ۵۰ درصدی ورود کمک‌های بشردوستانه در ماه فوریه به غزه که از ۷ اکتبر تاکنون توسط رژیم صهیونیستی بمباران و به قحطی کشیده شده است، خبر داد.

کاهش ۵۰ درصدی ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در ماه جاری میلادی

فیلیپ لازارینی» مدیر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود در ایکس درباره کمبود مواد غذایی در غزه گفت در ماه فوریه میزان ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، ۵۰ درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشته است.

به گزارش روسیا الیوم، وی در ادامه خواستار آتش بس فوری در غزه شد و افزود: برای پایان دادن به بحران غذایی در نوار غزه باید هر چه زودتر آتش‌بس اعلام شود و محاصره اسرائیل برای رساندن کمک‌ها به مردم غزه برداشته شود.

پیش از این هم سازمان ملل اعلام کرده بود به دلیل ممانعت رژیم صهیونیستی که به اتهام نسل‌کشی در دادگاه بین‌المللی دادگستری محاکمه می‌شود، نمی‌توان کمک‌های کافی را به عزه فرستاد.

فلسطینی‌های ساکن نوار غزه بر اثر شدت حملات و بمباران روزافزون رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر، با گرسنگی و قحطی دست و پنجه نرم می‌کنند.


12033970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» این سفر نه فقط یک دیدار دیپلماتیک، بلکه اعلامیه‌ای آشکار و یک مانور سیاسی کامل بود از اینکه، سیاست‌های تحریمی آمریکا و اروپا در قبال روسیه و کشورهای مستقلی همچون هندبا شکست کامل مواجه شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان به اسرائیل در مورد الحاق کرانه باختری هشدار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفت که حل و فصل درگیری در اوکراین نزدیک به پایان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای ونزوئلایی خود، نیکولاس مادورو، وی را به ادامه گفت‌و‌گو با ایالات متحده ترغیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس گزارش داد که مکالمه دو ساعته زلنسکی با فرستادگان کاخ سفید بیش از هر چیز دیگر بر مسائل ارضی و تضامین امنیتی تمرکز داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است