اجتماعی 15:57 - 02 تیر 1403
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از تسویه بی‌سابقه مطالبات مراکز درمانی دولتی، دانشگاهی و خصوصی طرف قرارداد این سازمان خبر داد.

بزرگ‌ترین تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی انجام شد

میرهاشم موسوی با اشاره به این‌که پیش از این در مقاطعی شاهد تأخیرات چندین ماهه در بازپرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی بودیم، گفت: در دولت مردمی سیزدهم، در هر ماه شاهد پرداخت مطالبات جاری و بخشی از مطالبات انباشته مربوط به ماه‌های قبل مراکز طرف قرارداد بودیم و با پرداخت اخیر، سازمان تأمین‌اجتماعی در عمل در مورد بازپرداخت اسناد رسیدگی شده مراکز دانشگاهی به روز شده است.

او افزود: در دولت شهید جمهور به‌واسطه تأدیه مناسب مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی از دولت که از مسیر واگذاری شرکت‌های مناسب انجام شد؛ شاهد اتفاقات و دستاورد‌های بی‌سابقه‌ای در حوزه تأمین‌اجتماعی بودیم که ازجمله می‌توان به حمایت بی‌نظیر این دولت از سازمان تأمین‌اجتماعی و فراهم شدن امکان تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی این سازمان به نظام بانکی اشاره کرد. اتفاق بی‌نظیر دیگر در این دولت نیز تسویه کلیه مطالبات مراکز طرف قرارداد دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد برمبنای اسناد رسیدگی شده است که پرداخت این مطالبات با تجمیع منابع از پنجشنبه آغاز شد (سی‌و‌یکم خرداد) و ظرف چند روز آینده خاتمه خواهد یافت.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: تسویه مطالبات مراکز طرف قرارداد به مبلغ ۲۳۰ هزار میلیارد ریال در تاریخ چندین ساله اخیر سازمان تأمین‌اجتماعی بی‌سابقه است و در این مرحله از پرداخت‌ها، ۱۲۵ هزار میلیارد ریال بدهی رسیدگی شده دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌همراه ۵۰ هزار میلیارد ریال مطالبات مربوط به اسناد رسیدگی‌شده داروخانه‌ها و ۲۸۰۰ میلیارد ریال مطالبات قطعی‌شده طرح پزشک خانواده تسویه خواهد شد.

موسوی افزود: ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مطالبات اسناد رسیدگی‌شده مراکز دیالیز و ۴۴ هزار میلیارد ریال هم بابت ۴ ماه مطالبات بخش خصوصی طرف قرارداد نیز شامل پزشکان و مراکز پاراکلینیکی بخش خصوصی که اسناد آن رسیدگی شده، پرداخت می‌شود و از مطالبات بخش خصوصی طرف‌قرارداد عدد اندکی باقی مانده است که در ماه‌های آینده آن هم به‌روزرسانی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: تأمین ۲۳۰ هزار میلیارد ریال برای تسویه مطالبات مراکز ظرف قرارداد، کاری بسیار عظیم و بی‌سابقه است که در استمرار خدمات شهید جمهور و برای ارائه خدمات بهتر به مردم در حوزه سلامت و با همکاری ارزشمند دولت و سازمان برنامه و بودجه امکانپذیر شد و انتظار داریم دانشگاه‌های علوم پزشکی و داروخانه‌های طرف قرارداد نیز که منابع خوبی در اختیار آنها قرار می‌گیرد بدهی‌های خود به شرکت‌های تولید و توزیع دارو را پرداخت کنند چراکه گردش مالی در حوزه تولید، توزیع و ارائه دارو، بسترساز ارائه خدمات بهتر به مردم و بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی شود. همچنین امیدواریم مطالبات پزشکان، پرستاران و سایر اعضای کادر زحمتکش سلامت نیز پرداخت شود تا انگیزه خدمت فعالان سلامت به مردم تقویت شود.


12066191
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنگره فرهنگی‌هنری امام هادی (ع) به همت شهرداری منطقه ۱۰ تهران، آغاز به‌کار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری هرمزگان جزئیات توقیف یک فروند نفتکش خارجی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش آلاینده‌های جوی، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در پایتخت تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش نگران ‌کننده تصادفات فوتی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر رفاه از پیشنهاد جدید سطح بندی درآمدی برای دریافت یارانه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد از افزایش تعداد اتوبوس‌های برقی تهران به ۵۰۰ دستگاه تا پایان سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی شهرداری تهران با ظرفیت ۱۵۰ کیلووات در بوستان گلابدره منطقه یک در حال تکمیل و به‌زودی وارد مدار تولید برق پاک خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از تأیید صلاحیت ۳۰ نفر از معتمدان توسط هیات نظارت، جلسه انتخاب اعضای اصلی هیأت اجرایی شهرستان تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک نوجوان با اقدام و شجاعت خود موجب ماندگار شدن نامش در یک روستا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهروندان باید اطلاعاتی را درباره حوادث طبیعی کسب کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است