بین‌الملل 04:47 - 12 آذر 1401

آمریکا: عملیات با نیروهای قسد در سوریه را متوقف کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) به شبکه خبری الجزیره گفت که واشنگتن عملیات مشترک با نیروهای دموکراتیک سوریه موسوم به قسد در سوریه را متوقف کرده است.

بر اساس این گزارش، «جوزف بوچینو» سخنگوی سنتکام در گفت وگو با شبکه الجزیره افزود: ما عملیات خود با نیروهای دموکراتیک سوریه علیه داعش را متوقف کردیم.

وی در عین حال گفت که نیروهای قسد به اجرای گشت‌ها و حفظ امنیت در مناطق تحت کنترل خود در شمال سوریه ادامه خواهند داد و آمریکا متعهد به ازسرگیری عملیات خود علیه داعش در آینده است.

سخنگوی سنتکام افزود که داعش همچنان تهدیدی برای امنیت و ثبات در منطقه است.

این در حالی است که خبرگزاری رویترز اعلام کرده بود که نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) از توقف هماهنگی و عملیات مشترک به اصطلاح مبارزه با تروریسم با نیروهای ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا پس از حملات اخیر ترکیه به مناطق تحت نفوذ آنها خبر دادند.

اعلام توقف هماهنگی شبه نظامیان کُرد سوریه با ائتلاف آمریکایی پس از آن اتفاق می‌افتد که وزارت دفاع آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که تنها عملیات‌های گشت زنی مشترک با قسد متوقف شده است.

این تحولات در حالی است که وزارت دفاع ترکیه روز جمعه بار دیگر گفت که مبارزه با گروه‌های تروریستی در شمال سوریه به صورت مؤثر و تعیین کننده ادامه خواهد یافت.


11753517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با نادیده گرفتن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دیوان عالی، از وضع تعرفه‌های جهانی جدید بر اساس قانون تجارت ۱۹۷۴ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است