سیاسی 12:23 - 19 بهمن 1401

جرایم بانکی کسانی که اصل بدهی خود را بپردازند بخشیده می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد صبح امروز (چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: برای کمک به تسهیلات گیرندگان شبکه بانکی، وزارت اقتصاد و دارایی با همه مدیران عامل بانک‌های دولتی هماهنگ کرد، کسانی که بدهیکاری‌های بانک و معوقات دارند اگر اصل بدهی خود را تا اول اسفند بپردازند، تمام جرایم بانکی آنها بخشوده شود.

وی ادامه داد: پیش از این اختیار بخشودگی جرایم را خود هیأت مدیرها بانک‌ها بر عهده داشتند، اما برای تسهیل کار مردم و عدم نیاز به مکاتبه و نامه‌نگاری و رفت‌وآمدها به تمام شعب بانک‌های دولتی این اختیار را دادیم که در خود شعبه بخشودگی جرایم را اعمال کنند و در صورت پرداخت اصل بدهی بانکی، هیچ درصدی به عنوان جریمه اخذ نکنند.

ادامه دارد....


11808804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از در دستور کار قرار گرفتن گفت‌وگوی مستقیم استانداران با نمایندگان اصناف و بازاریان در استان‌ها برای شنیدن بی واسطه مطالبات اصناف خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نامه ارسال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، در پیامی به آیین نکوداشت مقام علمی استاد محمدعلی مهدوی‌راد، از دهه‌ها تلاش پژوهشی، آموزشی و فرهنگی وی، تقدیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است