بین‌الملل 15:26 - 25 شهریور 1400

اولیانوف: بررسی مسأله ایران در شورای حکام پایان یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه در نهادهای بین المللی مستقر در وین، در پیامی توئیتری، از پایان بررسی مسائل مربوط به پرونده هسته ای ایران در جلسه جاری شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر داد.

وی در این باره نوشت: دیدگاه غالب آن بود که زمان آن رسیده که تهران به همکاری با آژانس در راستای حل و فصل مسائل مهم، شدت ببخشد. حکام آژانس همچنین خواستار ازسرگیری مذاکرات وین شدند.

اولیانوف: بررسی مسأله ایران در شورای حکام پایان یافت

این در حالی است که وی پیشتر خواستار پرهیز از سیاسی کردن همکاری با ایران شده و گفته بود مسائل باقی مانده مبنی بر کشف آثار مواد هسته‌ای ناچیز است و باتوجه به «ماهیت قدیمی و عدم وجود خطر از نظر اشاعه سلاح هسته‌ای» در حال حاضر ارزش توجه و دقت زیاد از سوی شورای حکام را ندارد.

اولیانوف این را نیز افزود که سیاسی کردن موضوع هسته‌ای ایران، فقط مانع ادامه کار مناسب در این زمینه خواهد شد و ما باید توجه خود را بر امور جاری و اهداف موجود متمرکز کنیم.

این در حالی است که کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین تاکید کرده است که این کشور خواهان مذاکراتی است که نتیجه محور باشد.

وی در این باره افزود: مهم است که خروجی این تلاش‌ها متضمن این باشد که تمامی تحریم‌ها بطور مؤثر و قابل راستی آزمایی برداشته شوند و ما دوباره شاهد فجایعی مانند خروج آمریکا از توافق، یا سوءاستفاده از مکانیسم‌های مندرج در برجام و نقض تمامی تعهداتش ذیل آن نباشیم.

نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین المللی مستقر در وین تاکید کرد: هنوز مشاهده نشده است که آیا دولت کنونی آمریکا عزم کافی و آمادگی ترک اعتیاد خود برای استفاده از اقدامات قهری یکجانبه، احترام به حقوق بین الملل، اجرای تعهدات خود درخصوص لغو تحریم‌ها به روشی کامل و مؤثر، و اتخاذ تصمیمات دشوار ضروری برای این امر را دارد یا نه؟ بسیار مهم است که آمریکا بدون تأخیر بیشتر و هرگونه پیش شرط، نقض تعهدات خود تحت توافق هسته‌ای و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را متوقف کند.


11231321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صادرات ریلی کاشی و سرامیک استان یزد به روزنک افغانستان به زودی آغاز می‌گردد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به آکسیوس گفته‌اند که رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مسلح کردن اوکراین اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است