اجتماعی 16:55 - 24 شهریور 1403
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم.

لزوم برنامه‌ریزی برای مقابله با چالش‌های تغییرات اقلیمی

صدیقه ترابی در مراسم تکریم و معارفه معاون محیط زیست انسانی این سازمان که صبح امروز در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهارکرد: محیط زیست انسانی با چالش‌های جدی از جمله آب و هوا، اقلیم و پسماند روبه روست و باید برای رویارویی با این چالش‌ها برنامه داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم و این در شرایطی است که باید برای چالش تغییر اقلیم به صورت ویژه برنامه داشته باشیم به همین دلیل راهکارهای علمی و عملی برای این مساله خواهیم داشت.
 
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: مسائل و معضلات محیط زیست کشور یک شبه به وجود نیامده‌اند و ما نیز نباید انتظار داشته باشیم یک شبه این مسائل حل شود و برای حل این مسائل باید اطلاعات خودمان را نسبت به معضلات محیط زیستی کشور به روز کنیم.
 
وی افزود: استفاده از مدل‌های بین‌المللی برای حل مشکلات در حوزه محیط‌ زیست انسانی در اولویت اقدامات ما خواهد بود و در این زمینه باید از ظرفیت فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.


ترابی به لزوم وجود شفافیت و پاسخگویی در روند تصمیمات و عملکرد در سازمان اشاره و تاکید کرد: محور اصلی ما در معاونت محیط‌زیست انسانی پایداری سرزمین خواهد بود و برای تحقق این امر نیازمند همکاری و تعامل درون سازمانی و برون سازمانی هستیم.

12092591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: با بهره گیری از هوش مصنوعی می‌توانیم از بخش قابل توجهی از اطاله دادرسی‌ها جلوگیری کنیم و از این فناوری به نفع مردم استفاده ببریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از هفت کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط کارکنان پلیس فرودگاه زاهدان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: با توجه به استقبال شهروندان از فاز نخست این طرح ادامه مسیر سرزندگی یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم آئین افتتاح و بهره برداری از دو رام قطار مترو ملی شنبه صبح برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: سال گذشته ۳۵۰ هزار خودرو اسقاط شد و در برنامه‌ای مقرر شده ۲۰ هزار موتور نیز برقی‌سازی شوند که برای این امر بسته تشویقی در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است