سیاسی 10:54 - 11 خرداد 1404
حاجی‌میرزایی ایده دولت چهاردهم برای تمرکز بر آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تبیینی همه‌جانبه دانست.

ایده دولت برای تمرکز بر آموزش و پرورش نیازمند تبیینی همه‌جانبه است

باشگاه خبرنگاران جوان - محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور بعد از ظهر شنبه با حضور در وزارت آموزش و پرورش ضمن شرکت در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه از نزدیک روند اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی را بررسی کرد.

در این نشست، گزارشی جامع از اقدامات صورت‌گرفته در حوزه محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی و ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت ارائه شد و حاجی‌میرزایی پس از استماع این گزارش، بر ضرورت اقدامات مؤثر تبیینی، ترویجی و تبلیغی به‌منظور جلب مشارکت‌های مردمی در تحقق این طرح ملی و راهبردی تأکید کرد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور نقش رسانه‌ها، از جمله صداوسیما، خبرگزاری‌های رسمی و رسانه‌های مکتوب و دیجیتال را در تبیین و گفتمان‌سازی پیرامون طرح ملی توسعه عدالت آموزشی بسیار مؤثر دانست و افزود: ایده دولت چهاردهم برای تمرکز بر آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی نیازمند تبیینی همه‌جانبه است.

حاجی میرزایی با اشاره به برخی برداشت‌های نادرست درباره اولویت‌های دولت تصریح کرد: عده‌ای هنوز به اهمیت بنیادین مسئله آموزش و پرورش پی نبرده‌اند و با طرح ابهاماتی ضرورت پرداختن به این حوزه را زیر سؤال می‌برند. این در حالی است که رئیس‌جمهور با درک عمیق از ریشه‌های مزمن بسیاری از مشکلات کشور، بر لزوم پرهیز از نگاه سطحی و کوتاه‌مدت به چالش‌های کشور از جمله در حوزه آموزش و پرورش تأکید داشته‌اند.

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش، نقطه عزیمت حل اساسی مشکلات کشور است و هیچ راهی برای توسعه پایدار و عدالت‌محور جز از مسیر تحول در این نظام حیاتی وجود ندارد.

حاجی میرزایی با تأکید بر نقش زیرساختی عدالت آموزشی در آینده کشور افزود: یادگیری ناقص یا توزیع ناعادلانه امکانات آموزشی می‌تواند به از بین رفتن فرصت‌های یک نسل بینجامد و رفع این مشکل، بزرگ‌ترین خدمت به کشور و نسل‌های آینده خواهد بود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت


12195995
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی که به ونزوئلا سفر کرده است با نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با همتای ونزوئلایی خود در کاراکاس دیدار و نشان «سمت درست تاریخ» را به این مقام اعطا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوی ویژه خبری امشب به آخرین تحولات غزه با گذشت ۶۰۰ روز از آغاز جنگ اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه شبکه وسیع بسیج، ظرفیت عظیمی برای ارائه خدمات مؤثر به آحاد جامعه فراهم می‌کند، گفت: تجمیع ظرفیت‌های دولت و بسیج، زمینه‌ساز تحولی عمیق در شیوه خدمت‌رسانی خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در جمع دانشجویان دانشگاه ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا با تاکید بر فرسایش درونی هژمونی آمریکا گفت: ایران و ونزوئلا قربانی رسانه‌هایی هستند که تصویر دو ملت را وارونه نشان می‌دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، گفت‌و‌گو بین ادیان و مذاهب الهی را در ایستادگی مقابل ظلم دشمنان مؤثر دانست و گفت: صلح‌جویان و حق‌طلبان، از آزادی‌خواهی ملت‌ها دفاع کنند و ما نیز در ایران این موضوع را دنبال کرده و خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت عدالت آموزشی را از الزامات توسعه پایدار کشور دانست و گفت: ارتقا مهارت معلمان، بازسازی فضا‌های آموزشی فرسوده از محور‌های اصلی این طرح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه آلمان، در خصوص روابط دوجانبه و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: یکی از پروژه‌های جدی در حوزه آموزش و پرورش، همکاری وزارت میراث فرهنگی در تبدیل مدارس سنگی به اقامتگاه‌های بوم‌گردی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز عید سعید قربان به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت تهران، جمعه این هفته رأس ساعت ۸ صبح در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است