اجتماعی 10:33 - 28 مرداد 1401

سنجه کنکور اشتباه است

احمد محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تنها ۱۲ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند در حالی که مابقی دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی و با عناوین مختلف تحصیل خود را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش به هیچ وجه سنجش و ارزیابی کنکور را قبول ندارد چرا که این سنجه مورد پسند آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت نیست و با یک نگاه تک بعدی سعی می‌شود تا استعداد دانش‌آموزان مورد ارزیابی قرار گیرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: باید کنکور را به سمتی ببریم تا تمام ابعاد استعداد دانش‌آموزان به مرحله شکوفایی رسیده و به دور از اضطراب و استرس بتوانند توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

محمودزاده افزود: آموزش و پرورش در روند کیفی‌سازی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی هیچ مشکلی ندارد چرا که بسیاری از دانش‌آموزان افتخارآفرین آموزش و پرورش حتی در المپیادهای جهانی و بین‌المللی خوش درخشیده و رتبه‌های ممتاز جهانی را به دست آوردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: کار تست‌زنی برای نظام سنجش کشور به حدی رسیده که حتی برخی از خانواده‌ها از پایه‌های ابتدایی فرزندان خود را با مؤلفه تست‌زنی آشنا می‌کنند در حالی که این روند نوعی بیزاری و سرخوردگی برای دانش‌آموزان ایجاد می‌کند.

محمودزاده اضافه کرد: تمام تلاش ما در سیستم آموزش و پرورش بر این است تا عدالت آموزشی و تربیتی را در سطح کشور با تقویت مدارس دولتی فراهم کنیم که البته برخی از خانواده‌ها به تناسب دیدگاه‌هایی که دارند، علاقه‌مند به تحصیل فرزندانشان در مدارس غیردولتی هستند.

وی بیان کرد: اینکه ادعا کنیم همه ثروتمندان فرزندان خود را در مدارس غیردولتی ثبت‌نام می‌کنند، یک باور غلط است چرا که گاه با اهدافی خاص دانش‌آموزان به مدارس غیردولتی هدایت می‌شوند تا تحصیل خود را انجام دهند.

محمودزاده در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنکور متأسفانه به موضوع کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان توجهی نمی‌شود در حالی که باید پیشرفت دانش‌آموزان در مراحل مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد که قرار است در سال‌های آینده بخشی از آزمون کنکور به سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اختصاص پیدا کند.

وی تصریح کرد: هیچ شاخص آموزشی و پرورشی قابل قبولی در قالب سنجه‌های کنکور رخ نمی‌دهد و ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم تا بر محور مسائل پرورشی، تربیتی و آموزشی نسل آینده تربیت یافته و راه پیشرفت و توسعه را طی کنند.

محمودزاده گفت: البته در این زمینه باید شرکای آموزش و پرورش نیز به کمک نظام تعلیم و تربیت بیایند تا روند کیفی‌سازی تعلیم و تربیت را در ابعاد مختلف و بر اساس سند تحول شاهد باشیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود: از ۲۵ عنصر تأثیرگذار و تحول‌آفرین در سند آموزش و پرورش پنج محور متعلق به معلم است و ما معلم را محور تحول آموزش و پرورش می‌دانیم و بر این باوریم اگر معلمان ما توانمند باشند، نظام آموزش و پرورش بدون وقفه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.


11659331
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر اینکه عدم اجرای تصمیمات بازدارنده می‌توانست غلظت آلاینده‌ها را افزایش داده و وضعیت شهر را به سطوح بالاتر بحران برساند، از اتخاذ محدودیت‌های تازه در مراکز تجمعی همچون سینما و تئاتر با هدف کاهش مخاطرات برای گروه‌های...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شنبه ۸ آذر ماه بصورت حضوری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در فصل پاییز و زمستان خانواده‌ها باید تدابیری را برای مقابله با سرما اجرایی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای آلوده تا اواسط هفته آینده خبر داد، در این مدت غلظت آلایندگی هوا بیشتر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل‌های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد و پس از آن با اکثریت آراء دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ابقا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است