اجتماعی 13:30 - 24 اسفند 1403
شهردار تهران با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات کشور به داخل بازمی‌گردد نه تحریم، گفت: ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد.

زاکانی: راه حل مشکلات استفاده از ظرفیت مردم است/ ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد

باشگاه خبرنگاران جوان - ظهر امروز-جمعه بیست و چهارم اسفند ماه ۱۴۰۳- علیرضا زاکانی شهردار تهران سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه پایتخت بود، زاکانی در این مراسم دینی با اشاره به شرایط کنونی کشور و منطقه گفت: ایران امروز شرایط ویژه‌ای را تجربه می‌کند از یک طرف با مشکلاتی مانند ناترازی انرژی و ارزی رو به رو هستیم و از یک طرف دشمن عنودی مانند آمریکا مقابل ما وجود دارد که از هیچ تلاشی برای دشمنی فرو گذاری نمی‌کند، میان روسای جمهور آمریکا نیز در دشمنی با ایران هیچ تفاوتی وجود ندارد و فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست.

وی افزود: در مواجهه با چنین وضعیتی دو راه حل وجود دارد؛ نخست اینکه تکیه بر توان داخلی کنیم و در کنار آن از ظرفیت‌های خارجی مانند کشور‌های همسایه و سایر ملت‌های مخالف با آمریکا بهره ببریم. راه حل دیگر نیز در این است که برای حل مشکلات کشور به سراغ مسبب اصلی آن برویم که حتی به دوستان خود نیز رحم نمی‌کند.

زاکانی ادامه داد: ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد که رهبر انقلاب نیز نسبت به عواقب آن تذکر دادند. در دهه ۹۰ نیز بخش کوچکی از این تجربه شکست بار را حس کردیم، اما در نقطه مقابل تجارب مثبت و ارزشمندی از تکیه بر توان داخل در حل مشکلات داریم. از طرفی بخش عمده‌ای از مشکلات کشور به داخل باز می‌گردد نه تحریم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مدیریت شهری ششم تهران به دنبال رشد مادی و معنوی پایتخت بودیم لذا به سمت تغییر رویکرد در مدیریت رفتیم و مردم را محور تحولات در مدیریت شهری قرار دادیم. معتقدیم راه حل مشکلات در میدان دادن به مردم است و استفاده از ظرفیت بالای آنان.

زاکانی تاکید کرد: وقتی مدیریت ششم شهری تهران آغاز شد دو سال و نیم در تنش مالی بودیم به طوری که مدیریت شهری قبل برای پرداخت حقوق نیز به سمت قرض گرفتن از بانک رفته بود و میزان صدور پروانه ساخت از ۳۱ هزار مورد در سال ۹۱ به ۵۴۰۰ مورد رسیده بود که با این روند تهران به فرسودگی می‌رفت.

زاکانی ادامه داد: شهرداری تهران ۱۲۰۰ حساب داشت که در نخستین گام آن را با انضباط مالی تبدیل به یک حساب کردیم و در ظرف یک هفته از تنش مالی خارج شدیم.

وی افزود: در تهران ۴ محور تحولی ناظر به مدیریت شهری، کالبد شهر، سبک زندگی شهروندان و حوزه فناوری را با محوریت قرار دادن ۱۲ سرفصل پیش گرفتیم که امروز از این تریبون راجع به اقدامات انجام شده در حل یکی از سرفصل‌ها یعنی چالش آلودگی هوا نکاتی را عرض می‌کنم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای کاهش آلودگی هوا در نخستین گام به سراغ مناسب سازی خدمات با هدف کاهش سفر‌های درون شهری رفتیم به همین منظور نرم‌افزار شهرزاد طراحی شد که با استفاده از آن خدمات در درب منزل تحویل داده می‌شود. این نرم افزار هم اکنون ۴ میلیون کاربر دارد.

منبع: شهر


12166654
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از تشدید نظارت بر بازار ماه رمضان و عید نوروز خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی‌هایی در این رابطه انجام گرفته تا نظارت‌ها در ایام مبارک رمضان و نوروز تشدید یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس پلیس راهور گفت: پس از انتشار ویدئویی از راننده‌ای که هنگام رانندگی آشپزی می‌کرد، وی را شناسایی و خودرویش را توقیف کردیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی شهر داری منطقه۱۸ تهران گفت: تمام ظرفیت‌های ۹ کیلومتری باغ راه حضرت زهرا (س) برای پذیرایی از شهروندان روزه دار بکار گرفته می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق استان تهران مطرح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون دبیر کل خانه کارگر گفت: باید درباره قدرت خرید از دست رفته صحبت کنیم و بگوییم چه میزان از این قدرت خرید از دست رفته را می‌توانید برگردانید.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات کشور به داخل بازمی‌گردد نه تحریم، گفت: ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت دویستمین فعالیت این سازمان در دولت چهاردهم، متن یادداشتی منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره نوروزی شهرداری منطقه یک به نام «نقش بهار» با هدف مشارکت شهروندان در رنگ آمیزی و نقاشی تخم مرغ‌ها و فرفره‌های نوروزی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اولویت قرار گرفتن محیط زیست در سطح حاکمیت، گفت: راهبرد سال آینده تقویت گفتمان محیط زیست در سطح حاکمیت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۵ فقره تصادف فوتی در سومین هفته اسفندماه ۱۴۰۳ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است