اجتماعی 15:36 - 02 تیر 1401

جذب بدون آزمون نخبگان در دستگاه های اجرایی کشور

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری بعد از ظهر پنجشنبه در جمع منتخبی از دانش اموزان استان فارس با اشاره به نقش هیأت‌های مذهبی و تأثیر فعالیت برای ائمه اطهار (ع)، گفت: تشکل‌های دانش‌آموزی با راه‌اندازی پویش‌های خلاقانه در راستای فرهنگ سازی و ارتقای سطح فرهنگ در جامعه و در بین دانش‌آموزان مؤثر باشند.

وی از مسئولان تشکل‌ها خواست تا با ساماندهی به عنوان حلقه میانی نقش ایفا کنند و دانش‌آموزان را برای ایجاد موج‌های اجتماعی در جامعه حرکت دهند، زیرا این فعالیت‌ها نیاز امروز جامعه است و هر کدام از تشکل‌ها پایگاهی را ایجاد کنند و در نقش یک امت، منشأ خیر در جامعه شوند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نیاز تمدن نوین اسلامی، آموزش و پرورشی در تراز چنین تمدنی است، گفت: برنامه‌ریزی و جلسات مستمر، در این راستا در آموزش و پرورش تشکیل شده است تا با اصلاح برخی رویه‌ها، نظام آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برگردانیم.

نوری ادامه داد: در دوره‌های گذشته می‌خواستیم صنعت را به هنرستان‌ها وارد کنیم، اما این کار اشتباه بود، کارخانه را نباید به هنرستان بیاوریم، بلکه به دنبال این هستیم تا تعدادی هنرستان در کنار صنایع ایجاد کنیم و این بستر را ایجاد کرده‌ایم تا نخبگان، بدون آزمون جذب دستگاه‌های اجرایی شوند و آموزش و پرورش باید در خط مقدم جذب نخبگان باشد.

وی از دانش‌آموزان خواست تا با توسعه فضای‌های یادگیری از فضای مدرسه خارج شوند و محیط‌های مختلف اجتماعی و اصنافی مانند: نانوایی، مسجد، محافل مذهبی، صنایع موجود در محلات خود را ببینند و با فعالیت‌های اجتماعی آشنا شوند، لذا همکلاسی‌های خود را به این سمت حرکت دهید و تمام مطالبات خود را برنامه‌ریزی کنید و به عنوان حلقه واسط در رفع مسائل موجود مؤثر باشید.

نوری ادامه داد: دانش‌آموزانی را می‌شناسیم که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند و پس از تکمیل تحصیلات خود، با وجود برخی سختی‌ها و مشکلات به کشور باز می‌گردند و به ملت خود خدمت می‌کنند، همانطور که در گذشته، دکتر حسابی‌ها هم برگشتند و منشأ ایجاد دانشگاه و خدمات مختلف در کشور شدند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر انجام حرکت‌های جهادی، گفت: تشکل‌های دانش‌آموزی به عنوان نمایندگان دانش‌آموزان، هرکدام باید در راستای رفع مسائل و موانع موجود با ایجاد جمع‌های جهادی دانش‌آموزی، قدم بردارید و منشأ رویدادهای بزرگ فرهنگی شوید.

نوری خطاب به نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی گفت: شما دانش‌آموزان و خصوصاً نخبگان، آینده‌سازان این مملکت هستید و نقطه اشتراک سرود سلام فرمانده، امام زمان (ع) به عنوان فصل مشترک همه ما است که موجب اتصال همه ما باهم می‌شود.

وی تاکید کرد ملت ما در ابتدا تکلیف‌گرا است به این معنی که قبل از اینکه فریاد بزند و مشکل را بازگو کند، بنابر تکلیف خود، برای رفع مشکلات تلاش می‌کند، بنابراین انتظار داریم؛ دانش‌آموزان با همیاری یکدیگر در مدارس و در حوزه‌های فعالیتی خود، منشأ برکت و اتفاقات مثبت در راستای رفع مسائل باشند.


11602788
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: یکی از موضوعاتی که در قوانین کشور جرم‌انگاری شده، رانندگی بدون گواهینامه است، این موضوع صرفاً یک تخلف محسوب نمی‌شود بلکه یک جرم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ گفت: از ابتدای مهر ۱۴۰۰ تاکنون، ۱۳۶۴ پروانه ساختمانی در منطقه صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس اماکن تهران از پلمب یک کافه رستوران متخلف به دلیل سرو مشروبات الکلی و رفتار‌های هنجارشکنانه در بوستان نهج‌البلاغه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بر لزوم تعیین تکلیف فوری لوایح و طرح‌های معطل‌مانده شهرداری در شورا تاکید کرد و گفت که این تأخیر‌ها موجب ابهام و توقف در اجرای مصوبات مهم شهری شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا، با اشاره به وضعیت شهرک‌های محصور در تهران، بر ضرورت قانونمند شدن ارائه خدمات شهری به این شهرک‌ها تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از حذف و ایجاد ایستگاه‌ها و خطوط جدید در مناطق مختلف شهر با هدف افزایش دسترسی به مترو و تسهیل رفت‌وآمد دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چمران گفت: طرح جامع ترافیک تهران باید در کمیسیون تخصصی بررسی می‌شد و روش تصویب طرح جامع را درست نمی‌دانیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بازنشستگان سرمایه‌های ماندگار کشورند و صیانت از دارایی‌ها، ارتقای معیشت و تکریم بازنشستگان، اولویت‌های کلان این صندوق است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: سرقت مسلحانه با سلاح گرم در ۵ ماهه نخست سال جاری ۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر گفت: عفو معیاری اقدامی تحولی از سوی دستگاه قضایی و جلوه‌ای از رأفت اسلامی و دستاوردی حقوق بشری محسوب می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است