بین‌الملل 16:44 - 10 مهر 1401

۹۷۵ نظامی ارتش اوکراین در یک روز کشته شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه در گزارش روزانه خود از تحولات میدانی جنگ در اوکراین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۹۷۵ نظامی ارتش اوکراین کشته شدند.



در حملات موشکی ارتش روسیه به مراکز تجمع تیپ‌های ۹۲ و ۱۴ نیروهای مسلح اوکراین در منطقه خارکف، بیش از ۱۰۰ نظامی اوکراینی کشته و حجم عظیمی از تجهیزات نظامی آنها منهدم شد.

بنا بر گزارش وزارت دفاع روسیه، در حملات نیروهای هوافضای این کشور به مواضع ارتش اوکراین در مناطق مختلف جمهوری خودمختار دونتسک بیش از ۲۰۰ نظامی اوکراینی کشته و ۳۲۰ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین در این حملات ۲۰ تانک و ۲۵ خودروی زرهی ارتش اوکراین هم منهدم شد.

آن‌گونه که در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده، نیروهای ارتش اوکراین ضدحملاتی را هم‌زمان در مناطق نیکولایف، آندریفکا و کریووی روگ انجام دادند. در پی تبادل آتش دو طرف و حملات موشکی و هوایی ارتش روسیه، ۲۴۰ نظامی اوکراینی کشته و ۳۱ تانک هم منهدم شد.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد در درگیرهای ۲۴ ساعت گذشته در محور نیکلایف-کریووی روگ، ۳۱ تانک ارتش اوکراین منهدم و بیش از ۴۰۰ نظامی هم کشته شدند.

همچنین طبق این گزارش، در «حملات موشکی بسیار دقیق» به ساختمان اداره امنیت نیروهای اوکراینی در منطقه دنپروپتروفسک بیش از ۳۵ نیروی نظامی از جمله مشاوران نظامی خارجی ارتش اوکراین کشته شدند.

آن‌گونه که وزارت دفاع روسیه گزارش کرده از آغاز عملیات نظامی این کشور در اوکراین تا امروز دهم مهرماه، در مجموع ۳۱۰ هواپیما، ۱۵۵ بالگرد، ۲۱۳۴ پهپاد ،۳۷۸ سامانه ضدموشکی، ۵۲۸۱ تانک و دیگر خودروهای زرهی، ۸۵۸ سامانه پرتابگر چندمنظوره، ۳۴۴۳ توپ و خمپاره‌انداز و همچنین ۶۱۲۶ خودروی نظامی ویژه از ارتش اوکراین منهدم شده است.


11700836
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که ارزیابی سیا نشان می‌دهد اوکراین حمله‌ای به اقامتگاه مورد استفاده ولادیمیر پوتین انجام نداده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده، کلیسای قرن نوزدهمی فوندلکرک در آمستردام را ویران کرد، در حالی که هلند شاهد خشونت «بی‌سابقه» علیه پلیس و خدمات اضطراری در شب سال نو بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید دو سامانه جدید دفاع هوایی پاتریوت را مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پستی لاپُست فرانسه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته که دسترسی به تمام سیستم‌های اطلاعاتی، از جمله وب‌سایت رسمی و خدمات ردیابی مرسولات را غیرممکن کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی از بررسی مقدمات بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر پس از بازگشت نتانیاهو از آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زمین‌شناسی آمریکا از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر در نزدیکی یاکوتات آلاسکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب سال نو، چندین منطقه روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفتند که منجر به آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی و کشته شدن عده ای شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در پیام سال نو خود به سربازان این کشور که به عنوان «یگان‌های عملیات خارج از کشور» توصیف شده‌اند، ادای احترام کرد و گفت: «پشت سر شما پیونگ‌یانگ و مسکو هستند.»

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است