بین‌الملل 16:44 - 10 مهر 1401

۹۷۵ نظامی ارتش اوکراین در یک روز کشته شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه در گزارش روزانه خود از تحولات میدانی جنگ در اوکراین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۹۷۵ نظامی ارتش اوکراین کشته شدند.



در حملات موشکی ارتش روسیه به مراکز تجمع تیپ‌های ۹۲ و ۱۴ نیروهای مسلح اوکراین در منطقه خارکف، بیش از ۱۰۰ نظامی اوکراینی کشته و حجم عظیمی از تجهیزات نظامی آنها منهدم شد.

بنا بر گزارش وزارت دفاع روسیه، در حملات نیروهای هوافضای این کشور به مواضع ارتش اوکراین در مناطق مختلف جمهوری خودمختار دونتسک بیش از ۲۰۰ نظامی اوکراینی کشته و ۳۲۰ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین در این حملات ۲۰ تانک و ۲۵ خودروی زرهی ارتش اوکراین هم منهدم شد.

آن‌گونه که در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده، نیروهای ارتش اوکراین ضدحملاتی را هم‌زمان در مناطق نیکولایف، آندریفکا و کریووی روگ انجام دادند. در پی تبادل آتش دو طرف و حملات موشکی و هوایی ارتش روسیه، ۲۴۰ نظامی اوکراینی کشته و ۳۱ تانک هم منهدم شد.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد در درگیرهای ۲۴ ساعت گذشته در محور نیکلایف-کریووی روگ، ۳۱ تانک ارتش اوکراین منهدم و بیش از ۴۰۰ نظامی هم کشته شدند.

همچنین طبق این گزارش، در «حملات موشکی بسیار دقیق» به ساختمان اداره امنیت نیروهای اوکراینی در منطقه دنپروپتروفسک بیش از ۳۵ نیروی نظامی از جمله مشاوران نظامی خارجی ارتش اوکراین کشته شدند.

آن‌گونه که وزارت دفاع روسیه گزارش کرده از آغاز عملیات نظامی این کشور در اوکراین تا امروز دهم مهرماه، در مجموع ۳۱۰ هواپیما، ۱۵۵ بالگرد، ۲۱۳۴ پهپاد ،۳۷۸ سامانه ضدموشکی، ۵۲۸۱ تانک و دیگر خودروهای زرهی، ۸۵۸ سامانه پرتابگر چندمنظوره، ۳۴۴۳ توپ و خمپاره‌انداز و همچنین ۶۱۲۶ خودروی نظامی ویژه از ارتش اوکراین منهدم شده است.


11700836
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین اظهار داشت که مذاکرات در ژنو بر پیش‌نیازهای لازم برای یک راه‌حل بالقوه برای درگیری متمرکز بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره پرو به برکناری رئیس جمهور خوزه جری از سمت خود تنها چهار ماه پس از شروع دوره ریاست جمهوری‌اش رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار کلیسا در شمال ایالت نیویورک ۵ نفر از جمله یک آتش‌نشان را زخمی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت و طلا پس از پایان دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله تصمیم دولت لبنان برای اعطای حداقل چهار ماه زمان به ارتش برای پیشبرد مرحله دوم طرح خلع سلاح سراسری را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز سه‌شنبه وارد ونزوئلا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش آمریکا می‌گوید این کشور در سه حمله جداگانه در شرق اقیانوس آرام و کارائیب ۱۱ نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات دولتی ایتالیا، آلمان، فرانسه و انگلیس روز سه‌شنبه در ژنو در مذاکراتی برای پایان دادن به جنگ اوکراین شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرنگار آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که تماس‌های دیپلماتیک بین آمریکا و ایران ممکن است ظرف دو هفته از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات امروز ایران و آمریکا به پیشرفت ملموسی دست یافت و راه را برای ادامه آن هموار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است