اجتماعی 19:09 - 19 اردیبهشت 1400

حمایت از قضات شجاع وظیفه قوه قضاییه است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار با کارکنان و قضات استان همدان ضمن عرض احترام به همه خانواده‌های معزز شهیدان و ایثارگران و همکاران که در نقاط مختلف استان گفت: ماه مبارک رمضان بسیار ماه با عظمتی است و از تمام نعمات این ماه باید بهره مند شد.

وی با بیان اینکه این ماه فرصتی است که باید برای ظرفیت سازی انسان در پرتو قرآن و استغفار و لیله قدر از آن استفاده کرد، ادامه داد: لیله القدر راه‌هایی است خداوند مقرر کرده تا انسان راه یک عمر را در یک شب طی کند.

رئیسی ادامه داد: ما با شهید سلگی و شهید همدانی سال‌های ابتدای پیروزی انقلاب که من توفیق خدمت در همدان داشتم ارتباط داشتیم.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به حضور علمای برجسته ای چون ملاعلی همدانی، شهید مدنی و آیت الله موسوی همدانی، گفت: در حالات ملأ علی آمده است که عالم خود ساخته ای بودند و باید گفت که این علما ستارگان این استان هستند.

وی با اشاره به اینکه افرادی مؤثر هستند که خود ساخته باشند، افزود: نقش استان و شهر همدان نقش برجسته ای در انقلاب اسلامی است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه در مجموعه دادگستری و عدلیه خدمت به مردمی که ۸ هزار شهید تقدیم کرده اند توفیق بسیار بزرگی است، افزود: باید برای حفظ کرامت مردم صبورانه سخنشان را گوش و پیگیری کرد، کرامت مردم و کرامت ارباب رجوع و کارمندان را همواره باید حفظ کرد.

رئیسی ادامه داد: کارکنان باید همت کنند و از صلابت دستگاه قضائی صیانت شود که مبادا این صلابت آسیب ببیند.

وی گفت: در حفظ صلابت فقط مدیران و مجموعه‌های نظارتی نقش ندارند همه وظیفه دارند تا تلاش کنند که مجموعه قضائی کشور سالم باشد.

رئیسی با اشاره به اینکه این نظام ارزشیابی کارکنان و قضات استان همدان ابتکار بسیار خوبی است، گفت: معاون راهبردی قوه قضائیه از طرح ارزشیابی قضات استان همدان به عنوان الگو استفاده کنند.

رئیس قوه قضائیه افزود: کارمند سالم، فعال، شجاع و نفوذ ناپذیر باید مورد تشویق قرار بگیرد و فرد ناسالم حتماً باید مورد توبیخ قرار بگیرد.

وی افزود: کسانی که به هر دلیل دچار جرم شدند و کار به زندان کشیده باید شخصیت آنها به جامعه برگردد، امروز نگاه سازمان زندان‌ها اصلاح مجرمین است که به عنوان یک محور مورد تاکید است.

رئیس قوه قضائیه گفت: در اجرای کاهش جرایم مسئولیت با سازمان زندان‌ها نیست و حتی مربیان اجتماعی و همه باید کمک کنند تا بتوانیم جرم را در جامعه کاهش بدهیم.

وی ادامه داد: سند تحول باید در تمام دستگاه قضائی اجرایی و تحول در دستگاه قضائی ایجاد شود و این تحول در خود دستگاه نیز احساس شود.

رئیسی با بیان اینکه هر چه بتوانیم ساز و کار ایجاد کنیم که پرونده به دادگستری ورود پیدا نکند اقدام مثبتی است، افزود: از دلایل ورود پرونده‌ها نیز اصلاح نظام پولی، اصلاح نظام مالیاتی و اداری در کشور حتماً منجر به کاهش پرونده‌ها خواهد شد.

وی گفت: در بحث پیشگیری همه دستگاه‌ها مسئولیت و وظیفه دارند ما وظیفه خودمان می‌دانیم که از آن کارمند ساده نفوذ ناپذیر و قاضی شجاع حمایت کنیم.

رئیسی با اشاره به مسئله معیشت کارکنان گفت: معیشت کارکنان مسئله بسیار مهمی است و باید تلاش شود تا تقسیم عادلانه در منابع احساس شود.

وی با اشاره به حضور گروه‌های کارشناسی و بازرسی در استان، اظهار کرد: با توجه بررسی هیئت ۲۵ نفره استان، طرح و گزارشی مفصل در نظر گرفته‌اند که پس از بررسی و تصمیم‌گیری‌های لازم، اعلام می‌شوند.

رئیس قوه قضائیه سلامت مجموعه قضائی را یک عنایت الهی دانست و با تاکید بر صیانت از آن گفت: باید تلاش شود مجموعه قضائی در کل کشور از هرگونه ناسلامتی پرهیز کنند.




11059213
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که تاکنون ۳۶۰ هزار تردد غیرمجاز خودرو در پایتخت ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس گفت: کلاهبرداران سایبری از مناسبت‌هایی مانند جمعه سیاه برای فریب کاربران استفاده می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از فعالیت ۴٨ آتش‌نشانان تهرانی در اطفای حریق جنگل‌های الیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول بسیج حقوقدانان استان تهران با اشاره به افزایش پرونده‌های خانوادگی گفت: در حوزه خانواده فعالیت‌های سازنده‌ای آغاز کرده‌ایم، تاکنون بیش از ۳۰ مورد از پرونده‌های طلاق با همکاری حقوق‌یاران و خیران به صلح و سازش منجر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات خواسته یا ناخواسته والدین سبب تخریب عزت نفس فرزاندان خود می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که حدود ۸ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران علیه یک فعال رسانه‌ای و نماینده سابق مجلس که ادعای کذبی در رابطه با محتوای نامه رئیس جمهور به ولیعهد عربستان مطرح کرده بود اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مونوکسید کربن سالانه جان تعداد زیادی از هموطنان‌مان را می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است