علمی فناوری 10:00 - 28 بهمن 1403
یک فوق تخصص گوارش کودکان، درباره پیشگیری و درمان بیماری‌های شایع گوارشی کودکان توضیحاتی ارائه کرد.

۸۰ درصد نوزادان در بدو تولد دچار کولیک می‌شوند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - هادی جعفری تبار، فوق تخصص گوارش کودکان با حضور در برنامه طبیب با اشاره به بیماری‌های شایع در کودکان گفت: «تقریبا تمامی ویروس ها می‌توانند دستگاه گوارش را درگیر کنند. عفونت های ریوی، فارنژیت و گلودرد در کودکان با علائم گوارشی همراه است؛ اما در بزرگسالان کمتر دیده می‌شود.»

به گفته این فوق تخصص گوارش کودکان، داروی آنتی بیوتیک تنها برای کودکانی که عفونت گلو و گوش دارند، تجویز می‌شود و تاثیری در عفونت های ویروسی ندارد و فقط باعث مقاومت میکروبی می‌شود. ۸۰ درصد نوزادان در بدو تولد دچار کولیک هستند و هیچ راهی برای  جلوگیری از ابتلا به آن وجود ندارد.

جزئیات بیشتر را در فیلم زیر مشاهده کنید: 


12156314
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از امروز یکشنبه ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس آموزش و پرورش گفت: افزایش سن ورود، دانشگاه را از محیطی تربیت‌محور به مرکزی برای جذب افراد با هویت تثبیت‌شده تبدیل می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیه‌ای، جزئیات تاریخ پرینت کارت و برگزاری آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با تأکید بر استقلال رأی دانشجویان، مطالبه‌گری را ذات جنبش دانشجویی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، یکی از علت‌های قاچاق دارو این است که اعضای زنجیره تامین به سامانه «تی‌تک» متصل نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک ساختار کیهانی غول‌پیکر را کشف کرده اند که می‌تواند اسرار شکل‌گیری راه شیری را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طول زمستان، پوست به دلیل تغییرات شدید بین هوای سرد بیرون و گرمای داخل، به شدت خشک می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» Oukitel با گوشی جدید خود، با مشخصات فنی برتر و طراحی بسیار بادوام، توجه علاقه‌مندان به الکترونیک را به خود جلب کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان معتقدند افزایش غیرمعمول روشنایی دنباله‌دار 3 I/ATLAS نشان‌دهنده آتشفشان‌های فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آلمانی اولین نقشه سه‌بعدی از تمام ساختمان‌های جهان را ایجاد کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است