بین‌الملل 20:41 - 18 مرداد 1401

تیراندازی و گروگانگیری در ایالت فلوریدا/ ۳ نفر کشته شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پلیس آمریکا اعلام کرد که در پیوقوع تیراندازی و گروگانگیری در نشست مربوط به معتادان در ایالت فلوریدا، ۳ نفر کشته شدند.

پلیس آمریکا در این باره اعلام کرد که به دنبال دریافت گزارش هایی در ارتباط با شلیک به یک مرد و به گروگان گرفته شدن یک زن در «اِج واتر» (Edgewater) نزدیک ساحل «دیتونا» (Daytona) در ایالت فلوریدا، نیروهای خود را محل حادثه اعزام کرده است.

منابع آگاه در این خصوص گفته اند که احتمالاً این تیراندازی مربوط به یک اختلاف خانوادگی بوده است.

پلیس در این ارتباط اعلام کرد که اجساد فرد تیرانداز و ۲ فرد دیگر را کشف کرده؛ اما در خصوص علل و عوامل رخ داد این حادثه توضیحاتی را ارائه نکرده است.

تاکنون اطلاعات بیشتری درباره هویت ضارب و انگیزه وی از این اقدام از سوی رسانه‌ های آمریکایی هم مخابره نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از وقوع حوادثی از قبیل تیراندازی در سوپر مارکت در «بوفالو» واقع در نیویورک که منجر به کشته شدن ۱۰ نفر شد و قتل عام در مدرسه‌ای در ایالت تگزاس که ۲۲ کشته برجای گذاشت، فشار بر دولت ایالات متحده برای مقابله با افزایش خشونت‌های مرتبط با اسلحه افزایش یافته است و اخیراً نیز جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود که از لایحه مصوب مجلس سنا در آمریکا پیرامون سخت گیرانه تر کردن حمل آزادانه سلاح حمایت می‌کند.

این در حالیست که لابی پرقدرت اسلحه سازی در آمریکا که از قدرت و نفوذ زیادی میان مقامات آمریکایی برخوردار است؛ پیشتر اجازه پیاده سازی قوانین مشابه را نداده و با آنها به شدت مقابله کرده است و این موضوع چندین کشته در هر روز در آمریکا برجای می‌گذارد.

قدرت و نفوذ لابی های کارخانجات تولید سلاح در لایه های قدرت آمریکا، از مهمترین دلیل انفعال در مقابل کشتارهای کور و بی توجهی به به روزرسانی قوانین حمل سلاح گرم است.


11649621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با نادیده گرفتن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دیوان عالی، از وضع تعرفه‌های جهانی جدید بر اساس قانون تجارت ۱۹۷۴ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است