اجتماعی 16:28 - 22 تیر 1399

لزوم بازنگری در دستورالعمل‌های جذب جوانان و امدادگران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ولی‌پور امروز در دیدار رؤسای سازمان‌های امداد و نجات و جوانان، ضمن قدردانی از جوانانی که در بحران‌ها همراه با امدادگران به آسیب‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند، گفت: امیدواریم با بازنگری در دستورالعمل‌ها تعامل سازمان‌های امداد و نجات و جوانان بیش‌تر شود. سازمان جوانان درگاه ورودی جمعیت هلال‌احمر است و می‌توان با برنامه‌ریزی‌های منسجم این ورودی را تقویت کرد، به‌شکلی‌که بتوان در مراحل مختلف امدادرسانی از ارزیابی تا باز توانی از پتانسیل جوانان بهره برد.

وی در ادامه مطرح کرد: وقتی فردی وارد هلال‌احمر می‌شود، نقشه‌راه مشخصی برای او وجود ندارد تا تکلیف خود را بداند. لازم است با تهیه یک کتابچه یا دستورالعمل برای جوانان مشخص شود که بعد از چندسال قرار است به کجا برسند و چه خدماتی ارائه دهند.

رئیس سازمان امداد و نجات توضیح داد: می‌توان برای خدمات‌رسانی در حوادث تقسیم وظیفه کرد؛ به‌طوری‌که جوانان هم بخشی از فعالیت‌ها را برعهده گیرند. به نظر من لازم نیست که صفر تا صد فعالیت‌ها در بحران‌ها توسط سازمان امداد و نجات انجام شود.

ولی‌پور عنوان کرد: تجدیدنظر در آموزش‌ها و نحوه به‌کارگیری اعضا ضروری است و ساماندهی نیروها باعث می‌شود که عملکرد مناسب‌تری در بحران داشته باشیم.

محمد گل‌فشان، رئیس سازمان جوانان نیز در این دیدار گفت: موضوع جذب و نگهداشت افراد در هلال‌احمر نیازمند بازنگری است. ما در سازمان جوانان طرحی به‌نام «تابان» آماده کرده‌ایم که در آن جوانان و امدادگران در قالب تیم‌هایی برای ارائه خدمات بشردوستانه آمادگی لازم را داشته باشند.

گل‌فشان ادامه داد: وظیفه‌ی ما پشتیبانی از سازمان امداد و نجات در حوادث است. این امر زمانی محقق می‌شود که نیروها آموزش کافی دیده باشند. برای همین هم بر ضرورت نگرش جدید در تعامل دو حوزه امداد و جوانان تاکید می‌کنم.

وی در ادامه مطرح کرد: برنامه ما آموزش جوانان در زمان ورود به جمعیت هلال‌احمر است و قصد داریم با ساماندهی مشخص در این حوزه قدم برداریم.

رئیس سازمان جوانان گفت: آموزش‌هایمان برای جوانان را بیش‌تر می‌کنیم تا آن‌ها برای حضور در تیم‌های امدادی آمادگی لازم را پیدا کنند. در واقع تیم‌ها در قالب امدادگران و جوانان به فعالیت بپردازند و به این شکل افراد انگیزه بیش‌تری برای خدمت پیدا می‌کنند.


10615377
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتبار مرحله دوم از اجرای طرح یسنا به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک ۴ و ۵ به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر خانوار واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، ماجرای تخریب خانه تاریخی امین لشکر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، خلاء یک نظام جامع در رصد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین مسئله این حوزه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اولین برنامه بنیاد آسیب شناسی ریشه‌ای مسائل جامعه ایثارگری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ درصد پرونده‌ها در کلانتری به سازش ختم می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگن‌ها و توسعه زیرساخت‌های ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطار‌های حومه‌ای در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر به تاجیکستان، از آکادمی پلیس این کشور بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سند راهبردی ۱۰ ساله سازمان ثبت احوال به عنوان نقشه راه تحول دیجیتال، توسعه خدمات هوشمند و استقرار حکمرانی داده در حوزه هویت و جمعیت کشور ترسیم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است