اجتماعی 16:28 - 22 تیر 1399

لزوم بازنگری در دستورالعمل‌های جذب جوانان و امدادگران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ولی‌پور امروز در دیدار رؤسای سازمان‌های امداد و نجات و جوانان، ضمن قدردانی از جوانانی که در بحران‌ها همراه با امدادگران به آسیب‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند، گفت: امیدواریم با بازنگری در دستورالعمل‌ها تعامل سازمان‌های امداد و نجات و جوانان بیش‌تر شود. سازمان جوانان درگاه ورودی جمعیت هلال‌احمر است و می‌توان با برنامه‌ریزی‌های منسجم این ورودی را تقویت کرد، به‌شکلی‌که بتوان در مراحل مختلف امدادرسانی از ارزیابی تا باز توانی از پتانسیل جوانان بهره برد.

وی در ادامه مطرح کرد: وقتی فردی وارد هلال‌احمر می‌شود، نقشه‌راه مشخصی برای او وجود ندارد تا تکلیف خود را بداند. لازم است با تهیه یک کتابچه یا دستورالعمل برای جوانان مشخص شود که بعد از چندسال قرار است به کجا برسند و چه خدماتی ارائه دهند.

رئیس سازمان امداد و نجات توضیح داد: می‌توان برای خدمات‌رسانی در حوادث تقسیم وظیفه کرد؛ به‌طوری‌که جوانان هم بخشی از فعالیت‌ها را برعهده گیرند. به نظر من لازم نیست که صفر تا صد فعالیت‌ها در بحران‌ها توسط سازمان امداد و نجات انجام شود.

ولی‌پور عنوان کرد: تجدیدنظر در آموزش‌ها و نحوه به‌کارگیری اعضا ضروری است و ساماندهی نیروها باعث می‌شود که عملکرد مناسب‌تری در بحران داشته باشیم.

محمد گل‌فشان، رئیس سازمان جوانان نیز در این دیدار گفت: موضوع جذب و نگهداشت افراد در هلال‌احمر نیازمند بازنگری است. ما در سازمان جوانان طرحی به‌نام «تابان» آماده کرده‌ایم که در آن جوانان و امدادگران در قالب تیم‌هایی برای ارائه خدمات بشردوستانه آمادگی لازم را داشته باشند.

گل‌فشان ادامه داد: وظیفه‌ی ما پشتیبانی از سازمان امداد و نجات در حوادث است. این امر زمانی محقق می‌شود که نیروها آموزش کافی دیده باشند. برای همین هم بر ضرورت نگرش جدید در تعامل دو حوزه امداد و جوانان تاکید می‌کنم.

وی در ادامه مطرح کرد: برنامه ما آموزش جوانان در زمان ورود به جمعیت هلال‌احمر است و قصد داریم با ساماندهی مشخص در این حوزه قدم برداریم.

رئیس سازمان جوانان گفت: آموزش‌هایمان برای جوانان را بیش‌تر می‌کنیم تا آن‌ها برای حضور در تیم‌های امدادی آمادگی لازم را پیدا کنند. در واقع تیم‌ها در قالب امدادگران و جوانان به فعالیت بپردازند و به این شکل افراد انگیزه بیش‌تری برای خدمت پیدا می‌کنند.


10615377
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از اجرای طرح جامع بازسازی، بهسازی، ایمن‌سازی و تجهیز ۵۸ بوستان فعال این منطقه با هدف ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی، افزایش ایمنی شهروندان و بهبود سیمای بصری فضا‌های سبز منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنل تخصصی معاینه فنی خودرو‌های برقی در حاشیه بیستمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل و ترافیک برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان محیط زیست اعلام کرد که از سال گذشته، مطابق قانون برنامه توسعه هفتم، سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده از رده خارج شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی بر ضرورت نظارت جدی بر بازار و همراهی در اجرای طرح کالابرگ‌ها در طرح ماه مبارک رمضان و عید نوروز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از ارائه بیش از ۱۱ میلیون خدمت در مراکز شماره‌گذاری از ابتدای سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در مراکز امید و زندگی افراد مبتلا به اعتیاد پس از سم‌زدایی و درمان، مهارت‌آموزی می‌کنند و زمینه تأمین محل سکونت، اشتغال و درآمد برای آنان فراهم می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یکدستگاه خودروی بنز قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: مشکلی بابت واردات مترو به کشور وجود ندارد و اتوبوس‌ها نیز همچون ماه‌های گذشته به تدریج وارد خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فاتب، از تشدید برخورد با وانت‌بار‌هایی که به‌صورت غیرمجاز و با بار‌های نامتعارف در آزادراه و بزرگراه‌های تهران تردد می‌کنند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آغاز فرآیند انتقال ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی تک‌کابین ترخیص‌شده به پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است