اجتماعی 16:28 - 22 تیر 1399

لزوم بازنگری در دستورالعمل‌های جذب جوانان و امدادگران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ولی‌پور امروز در دیدار رؤسای سازمان‌های امداد و نجات و جوانان، ضمن قدردانی از جوانانی که در بحران‌ها همراه با امدادگران به آسیب‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند، گفت: امیدواریم با بازنگری در دستورالعمل‌ها تعامل سازمان‌های امداد و نجات و جوانان بیش‌تر شود. سازمان جوانان درگاه ورودی جمعیت هلال‌احمر است و می‌توان با برنامه‌ریزی‌های منسجم این ورودی را تقویت کرد، به‌شکلی‌که بتوان در مراحل مختلف امدادرسانی از ارزیابی تا باز توانی از پتانسیل جوانان بهره برد.

وی در ادامه مطرح کرد: وقتی فردی وارد هلال‌احمر می‌شود، نقشه‌راه مشخصی برای او وجود ندارد تا تکلیف خود را بداند. لازم است با تهیه یک کتابچه یا دستورالعمل برای جوانان مشخص شود که بعد از چندسال قرار است به کجا برسند و چه خدماتی ارائه دهند.

رئیس سازمان امداد و نجات توضیح داد: می‌توان برای خدمات‌رسانی در حوادث تقسیم وظیفه کرد؛ به‌طوری‌که جوانان هم بخشی از فعالیت‌ها را برعهده گیرند. به نظر من لازم نیست که صفر تا صد فعالیت‌ها در بحران‌ها توسط سازمان امداد و نجات انجام شود.

ولی‌پور عنوان کرد: تجدیدنظر در آموزش‌ها و نحوه به‌کارگیری اعضا ضروری است و ساماندهی نیروها باعث می‌شود که عملکرد مناسب‌تری در بحران داشته باشیم.

محمد گل‌فشان، رئیس سازمان جوانان نیز در این دیدار گفت: موضوع جذب و نگهداشت افراد در هلال‌احمر نیازمند بازنگری است. ما در سازمان جوانان طرحی به‌نام «تابان» آماده کرده‌ایم که در آن جوانان و امدادگران در قالب تیم‌هایی برای ارائه خدمات بشردوستانه آمادگی لازم را داشته باشند.

گل‌فشان ادامه داد: وظیفه‌ی ما پشتیبانی از سازمان امداد و نجات در حوادث است. این امر زمانی محقق می‌شود که نیروها آموزش کافی دیده باشند. برای همین هم بر ضرورت نگرش جدید در تعامل دو حوزه امداد و جوانان تاکید می‌کنم.

وی در ادامه مطرح کرد: برنامه ما آموزش جوانان در زمان ورود به جمعیت هلال‌احمر است و قصد داریم با ساماندهی مشخص در این حوزه قدم برداریم.

رئیس سازمان جوانان گفت: آموزش‌هایمان برای جوانان را بیش‌تر می‌کنیم تا آن‌ها برای حضور در تیم‌های امدادی آمادگی لازم را پیدا کنند. در واقع تیم‌ها در قالب امدادگران و جوانان به فعالیت بپردازند و به این شکل افراد انگیزه بیش‌تری برای خدمت پیدا می‌کنند.


10615377
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر جوان که از بی مسئولیتی و کافه گردی های همسرش خسته شده بود به دادگاه خانواده مراجعه کرد و درخواست طلاق داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی شاخص کیفیت هوای کلانشهر‌ها از ابتدا سال تا ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که وضعیت کیفیت هوا در اغلب شهر‌های بزرگ کشور با کاهش روز‌های پاک همراه بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای شناسایی پناهگاه‌های عمومی در پایتخت را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: هم اکنون ترافیک در چالوس و آزادراه‌های تهران- شمال و کرج - قزوین و قزوینـ کرج - تهران سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس از فعالیت تمامی بخش‌های خدماتی پلیس در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، طرح ترافیک امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ اجرا نخواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری بخش کهریزک گفت: متهمان پرونده کثیرالشاکی ساخت و ساز‌های غیرقانونی در کهریزک به ۸ سال و نیم حبس تعزیری محکوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: ویژه خواران پسماند این سرزمین، سلامت و امنیت مردم را به گروگان گرفته و کاملاً از خلأ‌های قانونی استفاده می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی ویژه روز پدر در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های حوزه رمز ارز در سال گذشته حدود ۴ هزار پرونده شده است گفت: این امر نشان دهنده این است که تنظیم گری باید هر زودتر انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است