بین‌الملل 15:50 - 29 مهر 1400
نیروهای امنیتی ترکیه ۱۵ نفر را به ظن همکاری با سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در استانبول بازداشت کردند.

بازداشت ۱۵ نفر به ظن همکاری با سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در ترکیه

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، نیروهای امنیتی ترکیه ۱۵ نفر را که جهت تامین اطلاعات و مدارک برای دولت اسرائیل با سازمان جاسوسی این دولت ارتباط داشتند، شناسایی و دستگیر کردند.

دادستانی کل استانبول نیز با استناد به گزارش‌هایی در مورد نوع فعالیت‌ این افراد مبنی بر برقراری ارتباط با افراد سوری و فلسطینی تبار برای تامین اطلاعات و اسناد و مدارک مهم برای دولت اسرائیل و استفاده از شرکت‌های بین‌المللی انتقال پول، دفاتر حواله و پیک‌ها برای پرداخت هزینه‌ها در قبال دریافت این مدارک و اطلاعات و همچنین احتمال وجود فعالیت جاسوسی بین‌المللی تحقیقات قضایی را آغاز کرد.

در ادامه نیز این ۱۵ نفر طی عملیات نیروهای امنیتی در ۱۹ اکتبر دستگیر و به دادستانی و از آن‌جا نیز با درخواست صدور حکم زندان به جرم «جاسوسی بین‌المللی» به دادگاه کیفری استانبول منتقل شدند.

این افراد پس از صدور حکم زندان روانه زندان مال‌تپه استانبول شدند.

انتهای پیام


11282624
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اوج بحران تعطیلی دولت آمریکا، مجلس سنا برای هشتمین بار در تصویب لایحه تامین مالی شکست خورد، زیرا این لایحه نتوانست ۶۰ رای لازم را به دست آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - بلافاصله پس از اعلام توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی از سوی دونالد ترامپ، نظامیان این رژیم موجی از آتش‌سوزی عمدی در نوار غزه به راه انداختند و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار دادند. در این میان، نابودی یکی از اصلی...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مغز متفکر عملیات فراز از زندان «جلبوع» رژیم صهیونیستی ابعاد این عملیات منحصر‌به‌فرد اسیران فلسطینی و پیام‌های آن را تشریح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده تجاری آمریکا ضمن تایید قطعی بودن زمان دیدار ترامپ و شی جین پینگ، از اقدامات ناگهانی چین برای کنترل صادرات فلزات کمیاب انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس اعلام کرد که تحویل اجساد اسرای اسرائیلی هم اکنون در حال انجام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با لحنی تهدیدآمیز مدعی شد که حماس خلع سلاح می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در پستی حمله مجدد این کشور به یک کشتی ونزوئلایی را تایید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فعالان طرفدار فلسطین پیش از مسابقه فوتبال مقابل اسرائیل در شهر اودینه در شمال شرقی ایتالیا تجمع کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل تایید کرد که اسرائیل روزانه فقط به ۳۰۰ کامیون امدادی اجازه ورود به غزه را می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در پستی با اشاره به توافق آتش بس غزه نوشت که اجساد طبق وعده بازگردانده نشده‌اند، مرحله دوم همین الان آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است